Het zesde seizoen van Homeland is nu te zien op Netflix

Heb je het zesde seizoen van Homeland nog niet gezien? Vanaf dinsdag 16 januari 2018 is deze reeks te zien op Netflix...

Zesde seizoen

In het zesde seizoen van Homeland verblijft Carrie Mathison (Claire Danes) in New York en helpt ze moslims die verdacht worden van terrorisme. Maar dan krijgt ze informatie over waar een aanslag plaats gaat vinden.

Maar ze moet ook rekening houden met een vrouwelijke president die haar eigen geheime diensten niet vertrouwt en er misschien zelf een eigen agenda op nahoudt. Dat ontdekt Saul Berenson (Mandy Patinkin), Carrie’s oude baas bij de CIA, wanneer hij een ontmoeting heeft met de nieuwe president.

Intussen leeft Quinn (Rupert Friend) nog, maar hij is zowel psychisch als lichamelijk beschadigd…

Goede reviews

Het zesde seizoen kreeg overwegend goede reviews. Zo hadden recensenten veel lof voor de spannende, verrassende verhaallijnen en het acteerwerk van Claire Danes. Al vonden sommige recensenten de eerste afleveringen ietwat traag.

Seizoen 7 en 8

Zender Showtime was in ieder geval zo tevreden over de serie dat Homeland een zevende en achtste seizoen kreeg. Alleen zijn de makers wel van plan om van het achtste seizoen de laatste reeks te maken.

Homeland

Homeland is gebaseerd op de Israëlische serie Prisoners of War van Gideon Raff. Howard Gordon en Alex Gansa (dit duo werkte ook mee series als de The X Files en 24) bewerkten dit tot een Amerikaanse tv-serie.

De serie was voor het eerst te zien op 2 oktober 2011 op de Amerikaanse televisiezender Showtime en volgt de labiele (voormalige) CIA-agent Carrie Mathison die terroristische aanslagen probeert te voorkomen.

Het zesde seizoen van Homeland  is nu te zien op Netflix.