KLEM Kijken?

  • 2017 - 
  • 2 seizoenen
  • 20 afleveringen
  • BNNVARA
  • KLEM - IMDb Rating 7.7

    7.7

KLEM kijken? KLEM is een Nederlandse serie uit 2017. De eerste aflevering is uitgezonden op 19 januari 2017.

De serie is opgenomen in Amsterdam-Zuid en uitgezonden door NPO1.

De dramaserie is gemaakt door Frank Ketelaar. Deze scenarioschrijver kennen we vooral van Overspel en Vuurzee.

In 2005 moest Frank’s dochter een omlopen van school naar huis, omdat er iemand was geliquideerd. Frank dacht: ”Ik woon hier met mijn dochter, maar de criminelen wonen in dezelfde wijk. Wat als mijn dochter vriendinnen wordt met een dochter van één van deze criminelen”.

Lees nu alles over deze nieuwe Nederlandse serie uit 2017: Waar gaat deze over? Hoeveel afleveringen zijn er opgenomen? Wie zijn de hoofdrolspelers? Check daarna de trailer of bestel de serie:

lees meer

Waar gaat KLEM Over?

Over KLEM

Waar gaat KLEM Over?

Hugo is een keurige Amsterdammer met een dochter van 8. Zijn dochter is hartsvriendinnen met de dochter van Marius, een figuur uit de onderwereld.

Wanneer Hugo zijn dochter gaat ophalen bij Marius, wordt Marius bij zijn voordeur beschoten. Hugo redt per ongeluk zijn leven. Hierdoor zien de daders van de schietpartij Hugo als goede vriend van Marius.

Hugo heeft een goede baan bij de belastingdienst en kan daardoor beter uit de buurt blijven bij criminelen. Maar door het incident met Marius zit hij enorm KLEM…

Reviews Van KLEM

  • KLEM imdb Beoordeling: 7.7 7.7

''Het is zeker één van de betere Nederlandse series''

Review Geschreven Op19 januari 2017

Joost / Bingewatcher

Ik ben heel enthousiast over deze serie. Het is zeker één van de betere Nederlandse series die ik heb gezien.

Dat komt allereerst door de goede hoofdrolspelers. Daarnaast is het mooi om te zien hoe een keurige Amsterdammer als Hugo in contact kan komen met een crimineel uit de onderwereld. Wat ook mooi is om te zien, is hoe totaal verschillend Hugo en Marius zijn.

Het einde van seizoen 1 komt totaal onverwachts en zorgt voor een schok. Daarnaast heb ik hard gelachen over hoe kalm Marius blijft in stressvolle situaties.

Ik heb zelf met veel plezier naar deze serie gekeken en vind het een échte aanrader!

Wie Zijn De Hoofdrolspelers?

Barry Atsma speelt Hugo Warmond. Hij speelde eerder bijvoorbeeld in Penoza, Hart tegen Hard, Voetbalvrouwen en Gooische Vrouwen.

Jacob Derwig heeft de rol van crimineel Marius. In 2017 won hij een Gouden Kalf voor zijn hoofdrol! Hij was hiervoor ook te zien in Penoza. Daarnaast kennen we hem bijvoorbeeld van De Deal, Doris en In therapie.

Georgina Verbaan speelt Kitty van Mook. Georgina speelde in 2016 nog in La Famiglia.

Jamie Grant heeft ook een hoofdrol. Ze is Hannah Lopez Diaz. Ze speelde hiervoor in De Mannen van Dokter Anne en Flikken Maastricht.

Hieronder staan alle hoofdrolspelers:

Hoeveel Seizoenen en Afleveringen Zijn Er?

Het eerste seizoen van KLEM heeft 10 afleveringen.

Hieronder staan de afleveringen. Je kunt de serie bestellen en terugkijken:

Seizoen 1 | 10 Afleveringen Seizoen 1

Seizoen 2 | 10 Afleveringen Seizoen 2

Loading

Laatste Serienieuws

26 januari 2017

KLEM krijgt een twee seizoen

KLEM De Nederlandse serie gaat over Hugo Warmond (Barry Atsma), ...

Lees meer

1 mei 2020

Nieuwe Videoland series: mei 2020

Nieuwe series Deze nieuwe series komen online te staan: 4 mei 2020 Scandal seizoen 1 – 7 Op 4 mei 2020 wordt seizoen 1 tot en met 7 ...

Lees meer

19 maart 2020

Nieuwe Netflix series: arpil 2020

Nieuwe series Dit zijn de nieuwe series die in april online worden gezet: 1 april 2020 How to Fix a Drug Scandal seizoen 1 Op de eerste dag ...

Lees meer

 

1 maart 2020

Nieuwe Netflix series: maart 2020

Nieuwe series Je kunt deze nieuwe series in maart verwachten: 5 maart 2020 The Letter for the King seizoen 1 The Letter for the King is een drama– en ...

Lees meer

1 maart 2020

Hawaii Five-0 stopt na tien seizoenen

Over Hawaii Five-0 De politieserie van Peter M. Lenkov, Alex Kurtzman en Roberto Orci is een remake van de serie uit 1968, die gemaakt is door Leonard Freeman. ...

Lees meer

9 februari 2020

Nieuwe Netflix series: februari 2020

Nieuwe series Hieronder staan alle nieuwe series: 1 februari 2020 Wisting seizoen 1 Op de eerste dag van de maand zet Netflix het eerste seizoen van Wisting online. ...

Lees meer