Alex Rider Kijken?

  • 2020 - 
  • 1 seizoenen
  • 1 afleveringen
  • Amazon

Alex Rider is een BritsAmerikaanse serie van Amazon, die sinds 4 juli 2020 online staat.

Deze actieserie is geschreven door Guy Burt en gebaseerd op de boekenreeks van Anthony Horowitz. Guy schreef eerder scenario’s van Medici, The Bletchley Circle en The Borgias. Anthony is bekend van New Blood, Foyle’s War, Poirot en Midsomer Murders.

Andreas Prochaska en Christopher Smith voerde de regie.

De opnames vonden plaats in Londen en Sinaia, Romenië.

Lees nu meer over deze serie: Waar gaat deze over? Wie hebben de hoofdrol? Hoeveel afleveringen zijn er? Bekijk vervolgens de trailer en kijk de afleveringen:

lees meer

Waar Te Zien?

Waar gaat Alex Rider Over?

Over Alex Rider

Waar gaat Alex Rider Over?

Alex Rider verneemt dat zijn oom Ian als Britse spion is vermoord gedurende zijn dienstplicht – en niet bij een auto-ongeluk zoals hem verteld is. Dankzij deze ontdekking verandert alles voor deze doodnormale tiener.

Hij wordt benaderd door Alan Blunt, het hoofd van een schimmig onderdeel van MI6 dat bekend staat als ”The Department”. Alan onthult dat Alex sinds zijn kindertijd onbewust is opgeleid voor de gevaarlijke wereld van spionage.

Onder druk gezet om de dood van zijn oom te onderzoeken – en hoe dit verband houdt met de moord op twee spraakmakende miljardairs – neemt Alex met tegenzin een nieuwe identiteit aan. Daarom gaat hij undercover in een afgelegen kostschool, genaamd Point Blanc.

Ver boven de sneeuwgrens in de Franse Alpen, beweert Point Blanc dat ze de onrustige tienerkinderen van de ultra-rijken weer op het goede spoor zet. Terwijl Alex dieper graaft, ontdekt hij dat de studenten eigenlijk het middelpunt zijn van het verontrustende plan van de mysterieuze dokter Greif.

Alex moet zijn leven riskeren om dit plan te stoppen…

lees meer

Reviews Van Alex Rider

Wie Zijn De Hoofdrolspelers?

Otto Farrant is de hoofdrolspeler als Alex Rider. Otto speelde eerder in Marcella en War and Peace. Daarnaast is hij bekend als Thomas Grey uit The White Queen.

Haluk Bilginer speelt Dr. Greif. Haluk is een Turkse acteur die te zien was in de film Halloween uit 2018.

Ronke Adekoluejo heeft de rol van Jack Starbright. Ze had eerder een bescheiden rol in Sick Note, Doctor Who en Chewing Gum.

Vicky McClure is Mrs. Jones. Hiervoor speelde ze in Line of Duty en The Replacement. Vicky is daarnaast bekend als Karen White uit Broadchurch.

Hoeveel Seizoenen en Afleveringen Zijn Er?

Het eerste seizoen bestaat uit 8 afleveringen.

Season 1 | 1 Afleveringen Season 1

Laatste Serienieuws

1 mei 2020

Nieuwe Videoland series: mei 2020

Nieuwe series Deze nieuwe series komen online te staan: 4 mei 2020 Scandal seizoen 1 – 7 Op 4 mei 2020 wordt seizoen 1 tot en met 7 ...

Lees meer

19 maart 2020

Nieuwe Netflix series: arpil 2020

Nieuwe series Dit zijn de nieuwe series die in april online worden gezet: 1 april 2020 How to Fix a Drug Scandal seizoen 1 Op de eerste dag ...

Lees meer

1 maart 2020

Nieuwe Netflix series: maart 2020

Nieuwe series Je kunt deze nieuwe series in maart verwachten: 5 maart 2020 The Letter for the King seizoen 1 The Letter for the King is een drama– en ...

Lees meer

 

1 maart 2020

Hawaii Five-0 stopt na tien seizoenen

Over Hawaii Five-0 De politieserie van Peter M. Lenkov, Alex Kurtzman en Roberto Orci is een remake van de serie uit 1968, die gemaakt is door Leonard Freeman. ...

Lees meer

9 februari 2020

Nieuwe Netflix series: februari 2020

Nieuwe series Hieronder staan alle nieuwe series: 1 februari 2020 Wisting seizoen 1 Op de eerste dag van de maand zet Netflix het eerste seizoen van Wisting online. ...

Lees meer

1 januari 2020

Nieuwe Videoland series: januari 2020

Nieuwe series Deze maand komen er weer een paar nieuwe series op Videoland te staan: 6 januari 2020 Grey’s Anatomy seizoen 1 – 15 Grey’s Anatomy is een ...

Lees meer