All-in Kitchen Kijken?

  • 2016 - 
  • 1 seizoenen
  • 10 afleveringen
  • RTL5
  • All-in Kitchen - IMDb Rating 7.4

    7.4

All-in Kitchen kijken? All-in Kitchen is een dramaserie uit 2016. Deze spin-off van de serie Bluf is te zien sinds 19 oktober 2016.

De opnames vonden plaats vanaf juni 2016. De afleveringen zijn gedurende 10 weken op woensdagavond om 22.00 uitgezonden door RTL5. Je kunt de gemiste afleveringen gewoon online terugkijken.

NL Film heeft deze serie ontwikkeld. NLFilm ontwikkelde ook de populaire voorganger Bluf. In deze spin-off van hiervan zien we veel liefde, drama, humor!

Lees nu alles over deze nieuwe serie uit 2016: Waar gaat deze precies over? Hoeveel afleveringen heeft de serie? Wie zijn de hoofdrolspelers? De afleveringen op RTL5 gemist? Kijk deze serie dan nu online terug:

lees meer

Waar Te Zien?

Waar gaat All-in Kitchen Over?

Over All-in Kitchen

Waar gaat All-in Kitchen Over?

Tjé en Hein zoeken samen een nieuw levensdoel, appartement en vrouw. Nu Philip, de broer van Hein en professionele pokerspeler, naar Amerika is vertrokken moeten Tjé en Hein voor zichzelf zorgen. Beide heren zijn blut.

Dan krijgen ze een nieuwe kans van zakenman Bert. Hij wil dat de heren het restaurant van zijn vriend en vastgoedmagnaat Marcel gaan redden.

Valerie, de dochter van Bert en bedrijfsleider van het restaurant, is hier minder blij mee. Bert gelooft helemaal niet dat Tjé en Hein het restaurant kunnen redden en heeft eigenlijk heel andere bedoelingen. Hij wil het restaurant eigenlijk voor een laag bedrag over kunnen kopen. Wil Valerie hem hierbij helpen?

De werkwijze van Tjé en Hein heeft al snel catastrofale gevolgen. Ze besluiten daarom om de hulp van hun pokervriend Julian in te roepen. Julian is net zo blut als de anderen en hoopt eigenlijk op een baan in het restaurant.

Dan krijgen de heren een geweldige ingeving. Bezoekers mogen na het eten pokeren om de rekening. Zo is de formule van All-in Kitchen geboren!

lees meer

Reviews Van All-in Kitchen

  • All-in Kitchen imdb Beoordeling: 7.4 7.4

Wie Zijn De Hoofdrolspelers?

Géza speelt natuurlijk Tjé. Géza speelde voor Bluf in Bagels & Bubbels.

Javier heeft de rol van Hein. Javier speelde hiervoor natuurlijk in Bluf en Flikken Maastricht.

Teun Kuilboer is Julian. Teun was in Bluf iets minder te zien dan Géza en Javier. Voor hij in All-in Kitchen Bluf speelde was hij te zien in Smeris, Lijn 32, De co-assistent en Meiden van de Wit.

Dirk Zeelenberg heeft de rol van vastgoedmagnaat Marcel. Dirk kennen we vooral als David uit Divorce. Zijn vriend en zakenman Bert wordt gespeeld door Kees Boot. Kees was ook te zien in Bluf. Daarnaast speelde hij in Flikken Rotterdam.

Kiki van Deursen speelt Valerie, de dochter van Bert. Ze was eerder al in 2 aflevering van Bluf te zien. Daarnaast is ze bekend van De Affaire, Smeris en Bellicher.

Hoeveel Seizoenen en Afleveringen Zijn Er?

Het 1ste seizoen heeft 10 afleveringen.

Hieronder staan alle afleveringen. Je kunt alle afleveringen 2 weken gratis kijken via Videoland. Het is ook mogelijk om deze serie te kopen:

Season 1 | 10 Afleveringen Season 1

Laatste Serienieuws

1 mei 2020

Nieuwe Videoland series: mei 2020

Nieuwe series Deze nieuwe series komen online te staan: 4 mei 2020 Scandal seizoen 1 – 7 Op 4 mei 2020 wordt seizoen 1 tot en met 7 ...

Lees meer

19 maart 2020

Nieuwe Netflix series: arpil 2020

Nieuwe series Dit zijn de nieuwe series die in april online worden gezet: 1 april 2020 How to Fix a Drug Scandal seizoen 1 Op de eerste dag ...

Lees meer

1 maart 2020

Nieuwe Netflix series: maart 2020

Nieuwe series Je kunt deze nieuwe series in maart verwachten: 5 maart 2020 The Letter for the King seizoen 1 The Letter for the King is een drama– en ...

Lees meer

 

1 maart 2020

Hawaii Five-0 stopt na tien seizoenen

Over Hawaii Five-0 De politieserie van Peter M. Lenkov, Alex Kurtzman en Roberto Orci is een remake van de serie uit 1968, die gemaakt is door Leonard Freeman. ...

Lees meer

9 februari 2020

Nieuwe Netflix series: februari 2020

Nieuwe series Hieronder staan alle nieuwe series: 1 februari 2020 Wisting seizoen 1 Op de eerste dag van de maand zet Netflix het eerste seizoen van Wisting online. ...

Lees meer

1 januari 2020

Nieuwe Videoland series: januari 2020

Nieuwe series Deze maand komen er weer een paar nieuwe series op Videoland te staan: 6 januari 2020 Grey’s Anatomy seizoen 1 – 15 Grey’s Anatomy is een ...

Lees meer