American Gods Kijken?

  • 2017 - 
  • 2 seizoenen
  • 16 afleveringen
  • Starz
  • American Gods - IMDb Rating 7.9

    7.9

American Gods kijken? American Gods is een Starz Original uit 2017. Deze televisieserie is te zien sinds 30 april 2017.

De drama– en actieserie is opgenomen in Toronto in Canada en uitgezonden door Starz. Daarnaast is de serie onderdeel van het aanbod van Amazon.

De serie is gebaseerd op American Gods, een boek uit 2001 van Neil Gaiman. Bryan Fuller en Michael Green maakte de serie. Bryan schreef eerder scenario’s van bijvoorbeeld Hannibal, Heroes en Pushing Daisies. Michael produceerde eerder The River, Kings en Heroes.

De 1ste trailer was op 22 juli 2016 te zien tijdens het San Diego Comic-Con International. Hieronder is deze trailer te bekijken.

Lees nu alles over deze serie uit 2017: Wat is het verhaal? Hoeveel afleveringen zijn er? Wie zijn de hoofdrolspelers? Kijk daarna de officiële trailer:

lees meer

Waar Te Zien?

Waar gaat American Gods Over?

Over American Gods

Waar gaat American Gods Over?

”Shadow” is een ex-gevangenen die onlangs is vrijgelaten. Hij heeft moeite met het verwerken van de tragische dood van zijn vrouw.

Hij ontmoet een mysterieuze man die zichzelf ”Wednesday” noemt. ”Shadow” besluit om de bodyguard van ”Wednesday” te worden.

Nu bevindt hij zich in een wereld waarvan hij moeite heeft deze te begrijpen. Het is een wereld waar magie echt is. Waar de oude goden terrein verliezen aan nieuwe goden die staan voor geld, drugs, technologie en media….

Reviews Van American Gods

  • American Gods imdb Beoordeling: 7.9 7.9

Wie Zijn De Hoofdrolspelers?

Ricky Whittle heeft de rol van ”Shadow”. Deze acteur zagen we eerder in The 100, Mistresses, Single Ladies en Hollyoaks.

Ian McShane speelt ”Wesnesday”. Ian kennen we bijvoorbeeld van Ray Donovan, The Pillars of the Earth en Kings.

Peter Stormare is ook te zien in de serie. Peter speelt Czernobog. Deze acteur kennen we vooral als John Abruzzi uit Prison Break. Daarnaast was hij bijvoorbeeld te zien in Swedish Dicks, Longmire, Black Widows, Graceland en The Blacklist.

Hieronder staan de acteurs en actrices die een hoofdrol hebben:

Hoeveel Seizoenen en Afleveringen Zijn Er?

Het 1ste seizoen heeft 10 afleveringen. Deze afleveringen hebben een speelduur van zo’n 50 minuten.

Hieronder staan alle afleveringen van de serie:

Seizoen 1 | 8 Afleveringen Seizoen 1

Seizoen 2 | 8 Afleveringen Seizoen 2

Loading

Laatste Serienieuws

1 mei 2020

Nieuwe Videoland series: mei 2020

Nieuwe series Deze nieuwe series komen online te staan: 4 mei 2020 Scandal seizoen 1 – 7 Op 4 mei 2020 wordt seizoen 1 tot en met 7 ...

Lees meer

19 maart 2020

Nieuwe Netflix series: arpil 2020

Nieuwe series Dit zijn de nieuwe series die in april online worden gezet: 1 april 2020 How to Fix a Drug Scandal seizoen 1 Op de eerste dag ...

Lees meer

1 maart 2020

Nieuwe Netflix series: maart 2020

Nieuwe series Je kunt deze nieuwe series in maart verwachten: 5 maart 2020 The Letter for the King seizoen 1 The Letter for the King is een drama– en ...

Lees meer

 

1 maart 2020

Hawaii Five-0 stopt na tien seizoenen

Over Hawaii Five-0 De politieserie van Peter M. Lenkov, Alex Kurtzman en Roberto Orci is een remake van de serie uit 1968, die gemaakt is door Leonard Freeman. ...

Lees meer

9 februari 2020

Nieuwe Netflix series: februari 2020

Nieuwe series Hieronder staan alle nieuwe series: 1 februari 2020 Wisting seizoen 1 Op de eerste dag van de maand zet Netflix het eerste seizoen van Wisting online. ...

Lees meer

1 januari 2020

Nieuwe Videoland series: januari 2020

Nieuwe series Deze maand komen er weer een paar nieuwe series op Videoland te staan: 6 januari 2020 Grey’s Anatomy seizoen 1 – 15 Grey’s Anatomy is een ...

Lees meer