Arrow Kijken?

  • 2012 - 2020
  • 8 seizoenen
  • 170 afleveringen
  • The CW
  • Arrow - IMDb Rating 7.6

    7.6

Arrow is een graag geziene superheldenserie uit Amerika. De première van Arrow was op 10 oktober 2012. De Amerikaanse serie is gebaseerd op de DC Comics van Green Arrow.

De producers van Arrow zijn Greg Berlanti, Andrew Kreisberg en Marc Guggenheim. Berlanti is de producer van de DC Domics film Green Lantern.

De actie– en dramaserie is uitgezonden door The CW Television Network, een Amerikaans televisienetwerk.

De serie is ook in Nederland en België uitgezonden. In Nederland was de serie sinds 3 februari 2013 te zien op Veronica. In Vlaanderen is de serie sinds 22 februari 2014 uitgezonden door VIER.

Arrow is bekroond met verschillende prijzen, zoals in 2013 een BMI Film & TV Award en een Canadian Society of Cinematographers Award. Deze populaire serie won hetzelfde jaar ook een TV Guide Award voor dé favoriete nieuwe serie!

Lees nu alles over deze serie: Waar gaat die over? Hoeveel seizoenen zijn er? Wie zijn de hoofdrolspelers? Hoe hoog waren de kijkcijfers? Bekijk daarna de officiële trailers of start met het kijken van alle afleveringen:

lees meer

Waar Te Zien?

Waar gaat Arrow Over?

Over Arrow

Waar gaat Arrow Over?

Oliver Queen wordt levend gevonden op een verlaten eiland in de grote oceaan. Alle mensen dachten dat hij dood was. Hij zat 5 jaar geleden namelijk op een gezonken schip.

Nu is hij terug in Starling City! Oliver is weer de zorgeloze en rijke rokkenjager die hij vroeger was, maar hij is toch veranderd. Dit zien zijn moeder, zus en beste vriend meteen.

Oliver wil verbergen wie hij is geworden, de acties uit zijn verleden goedmaken en de band met zijn familie en oude vrienden herstellen. Ondertussen vecht hij met zijn alter ego, the Green Arrow, tegen de misstanden van zijn familie en misdadigers van Straling City…

Reviews Van Arrow

  • Arrow imdb Beoordeling: 7.6 7.6

Wie Zijn De Hoofdrolspelers?

De hoofdrolspeler is Stephen Amell. Hij is namelijk Oliver Queen. Voor zijn rol in Arrow is hij in 2014 genomineerd voor een Young Hollywood Award.

Stephen Amell was eerder te zien in bijvoorbeeld Heartland en Private Practice. In 2014 kreeg hij een rol in The Flash en in 2016 kreeg hij een rol in Legends of Tomorrow.

Emily Bett Rickarts heeft de rol van Felicity Smoak. De actrice speelde in o.a. The Flash en Vixen.

Stephen Amell en Emily Bett Rickarts werden samen genomineerd voor een TV Guide Award als ”favoriete duo”.

David Ramsey heeft ook een hoofdrol. Deze acteur speelt John Diggle. David Ramsey speelde in vele goede series, zoals The Flash, Grey’s Anatomy en Dexter.

Hieronder staan alle hoofdrolspelers uit de serie:

Hoeveel Seizoenen en Afleveringen Zijn Er?

De seizoenen van Arrow hebben ieder zo’n 22 of 23 afleveringen. De speelduur van deze afleveringen is ruim 40 minuten.

Hieronder staan alle seizoenen. Je kunt alle afleveringen terugkijken:

Seizoen 1 | 23 Afleveringen Seizoen 1

Seizoen 2 | 23 Afleveringen Seizoen 2

Loading

Seizoen 3 | 23 Afleveringen Seizoen 3

Loading

Seizoen 4 | 23 Afleveringen Seizoen 4

Loading

Seizoen 5 | 23 Afleveringen Seizoen 5

Loading

Seizoen 6 | 23 Afleveringen Seizoen 6

Loading

Seizoen 7 | 22 Afleveringen Seizoen 7

Loading

Seizoen 8 | 10 Afleveringen Seizoen 8

Loading

Laatste Serienieuws

16 oktober 2017

Het zesde seizoen van Arrow begint vandaag ...

Zesde seizoen Aan het einde van het vijfde seizoen ...

Lees meer

1 mei 2020

Nieuwe Videoland series: mei 2020

Nieuwe series Deze nieuwe series komen online te staan: 4 mei 2020 Scandal seizoen 1 – 7 Op 4 mei 2020 wordt seizoen 1 tot en met 7 ...

Lees meer

19 maart 2020

Nieuwe Netflix series: arpil 2020

Nieuwe series Dit zijn de nieuwe series die in april online worden gezet: 1 april 2020 How to Fix a Drug Scandal seizoen 1 Op de eerste dag ...

Lees meer

 

1 maart 2020

Nieuwe Netflix series: maart 2020

Nieuwe series Je kunt deze nieuwe series in maart verwachten: 5 maart 2020 The Letter for the King seizoen 1 The Letter for the King is een drama– en ...

Lees meer

1 maart 2020

Hawaii Five-0 stopt na tien seizoenen

Over Hawaii Five-0 De politieserie van Peter M. Lenkov, Alex Kurtzman en Roberto Orci is een remake van de serie uit 1968, die gemaakt is door Leonard Freeman. ...

Lees meer

9 februari 2020

Nieuwe Netflix series: februari 2020

Nieuwe series Hieronder staan alle nieuwe series: 1 februari 2020 Wisting seizoen 1 Op de eerste dag van de maand zet Netflix het eerste seizoen van Wisting online. ...

Lees meer