Baantjer Kijken?

  • 1995 - 2006
  • 12 seizoenen
  • 123 afleveringen
  • RTL4
  • Baantjer - IMDb Rating 7

    7

Baantjer nu kijken? Baantjer is een enorm populaire Nederlandse serie. De premièredatum van deze Nederlandse politie– en dramaserie was 6 oktober 1995. De laatste aflevering is uitgekomen op 1 december 2006.

De opnames vonden plaats in Amsterdam. In deze hoofdstad is meer voor meer dan 100 uur aan opnamen materiaal gemaakt! De Nederlandse serie is in Nederland en België uitgezonden. In Nederland kwam de serie op RTL4, RTL7 en RTL Crime. In België heeft Eén de afleveringen uitgezonden.

De boeken van Appie Baantjer vormden veel inspiratie voor het schrijven van de televisieserie. De afleveringen zijn door verschillende mensen geschreven, waaronder Vincent de Waal. Polo de Pimentel produceerde de serie.

In 1997 heeft Baantjer een Gouden Televizier Ring gewonnen voor het beste programma op de Nederlandse televisie. Naast 12 seizoenen heeft Baantjer een film. Deze film: De Cock en de Wraak zonder Einde. Deze film ging op 1 oktober 1999 in première. Naast een film heeft de serie ook een theatervoorstelling.

Lees nu alles over deze oude serie en film. Check hoeveel afleveringen er zijn én wie de hoofdrolspelers zijn. Ontdek vervolgens waar de serie nu te zien is:

lees meer

Waar Te Zien?

Waar gaat Baantjer Over?

Over Baantjer

Waar gaat Baantjer Over?

Jurriën de Cock, met c.o.c.k. is een rechercheur uit Amsterdam. Iedere aflevering heeft hij te maken met een moordzaak. Samen met zijn collega Dick Vledder is hij moordenaars te slim af.

De afleveringen beginnen met de vondst van een lijk. Daarna start de rechercheur, samen met zijn team, de ondervraging van getuigen en verdachten.

Hoofdcommissaris Buitendam heeft meestal kritiek op de werkwijze van de Cock. Maar iedere aflevering heeft de Cock een heldere ingeving. Deze ingeving heeft hij meestal in een café, waar hij samen met Dick Vledder zit.

Na deze heldere ingeving ondervragen ze de hoofdverdachte, waarna ze de moordzaak oplossen. Daarna zien we een reconstructie van de moord, in een flashback. De afleveringen van Baantjer eindigen bij de Cock thuis, waar hij samen met zijn vrouw over de opgeloste moordzaak praat…

De Cock en de Wraak zonder Einde

Peter de Beer is een voormalig collega van rechercheur de Cock. Peter wordt vermoord. Zijn dochtertje, genaamd Michelle, is getuigen van deze moord. Het dochtertje van Peter kan de Cock niet helpen met het oplossen van deze moord. Maar dit weet de moordenaar niet.

Michelle is in shock en de Cock besluit om haar onder zijn hoede te nemen. De Cock wordt geconfronteerd met het verleden. Hij staat voor een enorme uitdaging om deze moordzaak op te lossen!

lees meer

Reviews Van Baantjer

  • Baantjer imdb Beoordeling: 7 7

Wie Zijn De Hoofdrolspelers?

Dé hoofdrolspeler van Baantjer is de inmiddels overleden Piet Römer. Hij is ijzersterk in zijn rol als de Cock, met c.o.c.k. Zijn collega Dick Vledder wordt gespeeld door Victor Reinier.

De andere hoofdrolspelers zijn Martin Schwab, als kiezer en Serge-Henri Valcke, als hoofdcommissaris Buitendam. Deze hoofdrolspelers waren te zien in alle 123 afleveringen.

Hieronder staan alle acteurs uit Baantjer:

Hoeveel Seizoenen en Afleveringen Zijn Er?

De Nederlandse serie heeft bij elkaar 123 afleveringen verdeeld over 12 seizoenen. De afleveringen zijn gemaakt tussen 1995 en 2006. De speelduur van de serie is meer dan 100 uur!

Alle afleveringen van Baantjer zijn opgenomen in het aanbod van Videoland Unlimited. Daarnaast is de complete serie te koop op DVD.

Benieuwd wanneer de seizoenen in premiere gingen? Hieronder staan alle seizoenen met daarbij het aantal afleveringen per seizoen:

Seizoen 1 | 13 Afleveringen Seizoen 1

Seizoen 2 | 13 Afleveringen Seizoen 2

Loading

Seizoen 3 | 13 Afleveringen Seizoen 3

Loading

Seizoen 4 | 13 Afleveringen Seizoen 4

Loading

Seizoen 5 | 10 Afleveringen Seizoen 5

Loading

Seizoen 6 | 10 Afleveringen Seizoen 6

Loading

Seizoen 7 | 10 Afleveringen Seizoen 7

Loading

Seizoen 8 | 10 Afleveringen Seizoen 8

Loading

Seizoen 9 | 13 Afleveringen Seizoen 9

Loading

Seizoen 10 | 8 Afleveringen Seizoen 10

Loading

Seizoen 11 | 6 Afleveringen Seizoen 11

Loading

Seizoen 12 | 8 Afleveringen Seizoen 12

Loading

Laatste Serienieuws

1 mei 2020

Nieuwe Videoland series: mei 2020

Nieuwe series Deze nieuwe series komen online te staan: 4 mei 2020 Scandal seizoen 1 – 7 Op 4 mei 2020 wordt seizoen 1 tot en met 7 ...

Lees meer

19 maart 2020

Nieuwe Netflix series: arpil 2020

Nieuwe series Dit zijn de nieuwe series die in april online worden gezet: 1 april 2020 How to Fix a Drug Scandal seizoen 1 Op de eerste dag ...

Lees meer

1 maart 2020

Nieuwe Netflix series: maart 2020

Nieuwe series Je kunt deze nieuwe series in maart verwachten: 5 maart 2020 The Letter for the King seizoen 1 The Letter for the King is een drama– en ...

Lees meer

 

1 maart 2020

Hawaii Five-0 stopt na tien seizoenen

Over Hawaii Five-0 De politieserie van Peter M. Lenkov, Alex Kurtzman en Roberto Orci is een remake van de serie uit 1968, die gemaakt is door Leonard Freeman. ...

Lees meer

9 februari 2020

Nieuwe Netflix series: februari 2020

Nieuwe series Hieronder staan alle nieuwe series: 1 februari 2020 Wisting seizoen 1 Op de eerste dag van de maand zet Netflix het eerste seizoen van Wisting online. ...

Lees meer

1 januari 2020

Nieuwe Videoland series: januari 2020

Nieuwe series Deze maand komen er weer een paar nieuwe series op Videoland te staan: 6 januari 2020 Grey’s Anatomy seizoen 1 – 15 Grey’s Anatomy is een ...

Lees meer