Ballers Kijken?

  • 2015 - 2019
  • 5 seizoenen
  • 47 afleveringen
  • HBO
  • Ballers - IMDb Rating 7.6

    7.6

Ballers kijken? Ballers is een Amerikaanse serie van producer Steve Levinson.

Ballers is te zien vanaf 21 juni 2015 en is te bekijken via de zender HBO. Dit is een succesvol televisienetwerk. In Nederland is deze dramaserie online te streamen.

Steve Levingson is bekend van de succesvolle serie Boardwalk Empire, maar ook Mark Wahlberg en dé hoofdrolspelers Dwayne ’the Rock’ Johnson hebben meegeholpen aan de productie.

De afleveringen zijn opgenomen in New York en Florida.

Lees alles over deze serie. Bekijk hoeveel seizoenen en afleveringen er zijn. Zie wie er naast Dwayne Johnson een hoofdrol hebben. Check daarna de trailer:

lees meer

Waar Te Zien?

Waar gaat Ballers Over?

Over Ballers

Waar gaat Ballers Over?

Spencer Strassmore is een Football Player die met pensioen is gegaan. Samen met een aantal ex spelers is hij bezig met zijn nieuwe carrière als financieel adviseur.

Spencer en zijn vrienden willen de huidige spelers van de Nationaal Football League behoeden voor de fouten, die zij  maakte tijdens hun carrière als Football speler…

Reviews Van Ballers

  • Ballers imdb Beoordeling: 7.6 7.6

''Komische sportserie met een professionele uitstraling''

Review Geschreven Op21 juni 2015

Joost / Bingewatcher

Ballers is een serie waarin sport centraal staat. Deze serie richt zich de professionele carrière van atleten, maar neemt ook een kijkje in het privéleven van de beroemde, rijke en extravagante sporters.

Het hoofdpersonage is Spenser Strasmore, gespeeld door Dwayne ”The Rock” Johnson. Als gepensioneerde NFL-speler werkt hij aan zijn cariere als financieel manager van spelers binnen de NFL. Omdat Spenser open, eerlijk en vindingrijk is, is hij continu bereikbaar voor zijn spelers, die regelmatig in de problemen zitten.

De serie speelt zich af in Miami en laat het prachtige strand, de dure en luxe restaurants, de villa’s en de exclusieve nachtclubs zien. Daarnaast zien je vele exclusieve auto’s, motoren en yachts én komen de prachtigste vrouwen voorbij. Kortom alles wat Miami voor deze celebrities te bieden heeft.

Spenser heeft een kenmerkend uiterlijk. Hij draagt vaak een driedelig pak met een duur horloge en zonnebril. De serie geeft inzicht in het leven van de atleten, hun trainingen en wedstrijden, hun relaties én hun ups en downs binnen hun carrière. In de serie zit veel positieve muziek en zo nu en dan een naaktscène.

Dwayne Johnson weet de emoties van Spenser goed over te brengen. Daarbij is het een bijzondere verschijning. De cast bestaat ook uit échte sporters, zoals bijvoorbeeld voormalig American football speler John David Washington en NBA-speler Steph Curry. Dit maakt de serie extra realistisch.

Ballers is vooral een serie voor mannen die van sport houden, maar vrouwen kunnen ook genieten van de gespierde lichamen! Wanneer je opzoek bent naar een vernieuwde serie, dan moet je Ballers toevoegen aan je kijklijst!

lees meer

Wie Zijn De Hoofdrolspelers?

De hoofdrolspeler en superster is Dwayne ‘The Rock’ Johnson. Maar we zien ook andere bekende Amerikaanse acteurs.

Zo heeft de zoon van Denzel Washington een rol gekregen. We zien Arielle Kebber, bekend van een bijrol in The Vampire Diaries.

Omar Benson Miller heeft ook een hoofdrol als Charles Greane. Omar Benson Miller was eerder te zien in CSI:Miami.

Alle hoofdrolspelers uit deze serie zijn:

Hoeveel Seizoenen en Afleveringen Zijn Er?

Binnen seizoen 1 en 2  zijn 20 afleveringen opgenomen. Je bekijkt 1 aflevering in ongeveer een half uur. Dit zijn alle seizoenen en afleveringen:

Seizoen 1 | 10 Afleveringen Seizoen 1

Seizoen 2 | 10 Afleveringen Seizoen 2

Loading

Seizoen 3 | 10 Afleveringen Seizoen 3

Loading

Seizoen 4 | 10 Afleveringen Seizoen 4

Loading

Seizoen 5 | 8 Afleveringen Seizoen 5

Loading

Laatste Serienieuws

1 mei 2020

Nieuwe Videoland series: mei 2020

Nieuwe series Deze nieuwe series komen online te staan: 4 mei 2020 Scandal seizoen 1 – 7 Op 4 mei 2020 wordt seizoen 1 tot en met 7 ...

Lees meer

19 maart 2020

Nieuwe Netflix series: arpil 2020

Nieuwe series Dit zijn de nieuwe series die in april online worden gezet: 1 april 2020 How to Fix a Drug Scandal seizoen 1 Op de eerste dag ...

Lees meer

1 maart 2020

Nieuwe Netflix series: maart 2020

Nieuwe series Je kunt deze nieuwe series in maart verwachten: 5 maart 2020 The Letter for the King seizoen 1 The Letter for the King is een drama– en ...

Lees meer

 

1 maart 2020

Hawaii Five-0 stopt na tien seizoenen

Over Hawaii Five-0 De politieserie van Peter M. Lenkov, Alex Kurtzman en Roberto Orci is een remake van de serie uit 1968, die gemaakt is door Leonard Freeman. ...

Lees meer

9 februari 2020

Nieuwe Netflix series: februari 2020

Nieuwe series Hieronder staan alle nieuwe series: 1 februari 2020 Wisting seizoen 1 Op de eerste dag van de maand zet Netflix het eerste seizoen van Wisting online. ...

Lees meer

1 januari 2020

Nieuwe Videoland series: januari 2020

Nieuwe series Deze maand komen er weer een paar nieuwe series op Videoland te staan: 6 januari 2020 Grey’s Anatomy seizoen 1 – 15 Grey’s Anatomy is een ...

Lees meer