Bingewatch Seizoen 2 van Zwarte Tulp!

Vanaf 6 mei 2016 is het tweede seizoen van Zwarte Tulp te bekijken. Op 2 mei mocht tvserieskijken.nl als eerste alle 12 afleveringen van seizoen 2 bekijken.

Videoland organiseerde een bingewatchparty. Hier mochten 25 winnaars van de prijsvraag aanwezig zijn. Samen met deze prijswinnaars én een aantal hoofdrolspelers keken we alle afleveringen van seizoen 2.

Met seizoen 1 heeft Videoland laten zien een indrukwekkende serie te kunnen maken! De serie heeft een origineel verhaal en een geweldige cast. Wordt seizoen 2 net zo boeiend al seizoen 1?

Het verhaal van Zwarte Tulp

Zwarte Tulp is een Nederlandse serie over 2 families die elkaar haten. Deze haat is ontstaan door een mysterieus ongeluk uit het verleden.

De families versterken deze haat door beiden te strijden om hetzelfde doel: als 1ste een zwarte tulp kweken.

Terwijl de families geconfronteerd worden met leven, dood, liefde en haat, wordt het mysterie uit het verleden langzaam ontrafeld.

Seizoen 1 heeft me écht positief verrast. Het is een serie met veel spanning en sensatie!  – Joost van tvserieskijken.nl

Seizoen 1 heeft ons écht positief verrast. Het is een leuke serie met veel spannende momenten. De serie is veel meer dan alleen een zwarte tulp. Het is een serie met veel spanning en sensatie.

Seizoen 2: niets is wat het lijkt!

Waar seizoen 1 mooi is, is seizoen 2 super! In dit seizoen gaat het iets minder over de zwarte tulp en komen zaken als familie, liefde, verraad en angst nóg meer aan bod.

In het 2de seizoen zien we ook nieuwe hoofdrolspelers, waaronder Reinout Bussemaker, Hadewych Minis en Nasrdin Dchar. Ze vertolken de rol Robert Kester, Jolanda en Samuel. Deze acteurs zijn een goede toevoeging aan de serie.

Dit seizoen is enorm spannend. Naast spanning zat er ook voldoende humor in om het luchtig te houden. Zo zorgt Pim Lambeau, in haar rol als Roos Vonk, voor veel komische momenten. We hebben geen moment gemist, ondanks dat het vermoeiend is om 9 uur achter elkaar naar een serie te kijken. Dit geeft aan hoe goed de serie is!

Gelukkig zat er voldoende humor in om het luchtig te houden – Bruna van tvserieskijken.nl

In het tweede seizoen zaten een aantal voorspelbare stukken, maar de grootste ontrafeling was totaal onvoorspelbaar! Zoals Linda van Dyck zelf zegt: ”Niets is wat het lijkt”.

Wat een krachtige acteerprestaties!

De serie heeft geweldige acteurs. Roeland Fernhout is als Ben Vonk nog meer aanwezig. In seizoen 1 verprutst hij alles. In seizoen 2 wordt dit alleen maar erger. Carolien Spoor is ook meer te zien in seizoen 2 in haar rol als Katinka Vonk, de vrouw van Ben. Ze doet er alles aan om haar gezin te beschermen.

Linda van Dyck, als Marieke Vonk, verwerkt het verlies van Luuk Vonk. Ze heeft net als in seizoen 1 een overtuigde rol. Huub Stapel, was als Luuk Vonk, iets minder te zien. We vonden het verder geweldig om naar Puck van Stijn te kijken in haar rol als Jisanne Vonk. In seizoen 2 staan haar nachtmerries centraal. Ze acteerde met overtuiging en viel op tussen de ervaren acteurs.

Ik vind het knap dat Puck van Stijn, als Jisanne Vonk, opvalt tussen deze ervaren acteurs!  – Joost van tvserieskijken.nl

Verder hebben we o.a. genoten van Anna Drijver, Carolien Spoor én Linda van Dyck in hun rol als Emma Vonk, Katinka Vonk en Marieke Vonk.

Seizoen 1 nog niet gezien? Gewoon kijken! 

Heb jij seizoen 1 nog niet gezien? We kunnen heel kort zijn: Je moet Zwarte Tulp gewoon kijken!

Start nu met Bingewatchen en kijk vanaf vrijdag 6 mei meteen verder naar seizoen 2! Omdat wij seizoen 2 al hebben gezien, kunnen we oprecht zeggen dat het de moeite waard is om deze te kijken!