Breaking Bad Kijken?

  • 2008 - 2013
  • 5 seizoenen
  • 62 afleveringen
  • AMC
  • Breaking Bad - IMDb Rating 9.5

    9.5

Breaking Bad kijken? Breaking Bad is een super succesvolle dramaserie van producer Vince Gilligan.

Deze serie ging op 20 januari 2008 in première en was te zien op de Amerikaanse televisiezender AMC. In Nederland was de serie vanaf 2014 te zien bij VPRO. De opnames vonden plaats in Albuquerque New Mexico. Daar speelt de serie zich ook af.

Breaking Bad is succesvol. De Amerikaanse serie is bekroond met diverse prijzen, waaronder 6 Emmy Awards en 2 Golden Globes.

De laatste aflevering had maar liefst 10.3 miljoen kijkers. Met dit aantal kijkers heeft Breaking Bad een record voor kabelnetwerk AMC verbroken. De serie is overal in de wereld veel gedownload. Voor veel serie-fans is Breaking Bad dé favoriete televisieserie!

Lees nu waar dit meesterwerk van Vince Gilligan over gaat. Lees hoeveel seizoenen en afleveringen er zijn en wie de hoofdrolspelers zijn. Bekijk de officiële trailer van alle seizoenen of bekijk de complete serie:

lees meer

Waar Te Zien?

Waar gaat Breaking Bad Over?

Over Breaking Bad

Waar gaat Breaking Bad Over?

De serie volgt Walter White, een overgekwalificeerde scheikunde leraar met financiële problemen. Walter heeft een gehandicapte zoon en een zwangere vrouw. Wanneer hij de diagnose terminale longkanker krijgt wil hij maar één ding: zijn gezin niet met financiële problemen achterlaten. Daarnaast heeft hij geen zorgverzekering en moet hij zijn zorgkosten zelf betalen.

Hank, de zwager van Walter, is een agent bij de Drug Enforcement Administration (DEA). Wanneer Walter samen met Hank meegaat naar een drugsinval, ziet hij een bekende wegvluchten. Die bekende is Jesse Pinkman, een oud student van hem. Jesse is bezig met het produceren en verkopen van methamfetamine, een populaire drug die ook bekend staat als crystal meth.

Walter wil een deal sluiten met Jessie. Walter wil met zijn scheikunde kennis de allerbeste crystal meth van Albuquerque produceren, als Jessie die vervolgens gaat verkopen. Zo beginnen samen ze met het bouwen van hun drugsimperium…

lees meer

Reviews Van Breaking Bad

  • Breaking Bad imdb Beoordeling: 9.5 9.5

Wie Zijn De Hoofdrolspelers?

Dé hoofdrolspeler is Bryan Cranston. Hij is de terminale scheikundeleraar Walter White. De andere superster uit de serie is Aaron Paul. Hij is de drugsdealer en schoolverlater Jesse Pinkman.

Anne Gun, RJ Mitte, Betsy Brandt en Dean Norris hebben ook een prominente rol in de serie.

Anna Gun is Skyler White, de vrouw van Walter. RJ Mitte is Walter White Junior, de zoon van Walter en Skyler. Zijn bijnaam in Flynn. Betsy Brandt speelt Marie Schrader, de zus van Skyler. Dean Norris is Hank Schrader, de man van Marie.

Andere acteurs die we vaak zien zijn Bob Odenkirk als Saul Goodman, Steven Michael Quezada als Steve Gomez, Jonathan Banks als Mike Ehrmantraut en Giancarlo Esposito als Gustavo Fring.

Bob Odenkirk en Jonathan Banks hebben later een hoofdrol in de spin-off van Breaking Bad: Better Call Saul.

Alle hoofdrolspelers van Breaking Bad zijn:

Hoeveel Seizoenen en Afleveringen Zijn Er?

Van Breaking Bad zijn 62 afleveringen te bekijken. Deze afleveringen zijn verdeeld over 5 verschillende seizoenen.

Een aflevering heeft een speelduur van ongeveer 50 minuten. Seizoen 1 is te bekijken in 346 minuten. Seizoen 2 heeft een speelduur van 589 minuten. Seizoen 3 duurt 613 minuten en seizoen 4 duurt 610 minuten. Het laatste seizoen kwam uit in 2 delen. Beide delen hebben een speelduur van 359 minuten.

Hieronder staan alle seizoenen en afleveringen:

Seizoen 1 | 7 Afleveringen Seizoen 1

Seizoen 2 | 13 Afleveringen Seizoen 2

Loading

Seizoen 3 | 13 Afleveringen Seizoen 3

Loading

Seizoen 4 | 13 Afleveringen Seizoen 4

Loading

Seizoen 5 | 16 Afleveringen Seizoen 5

Loading

Laatste Serienieuws

24 april 2017

”Gus Fring” in Nederland gezien!

Groningers spotten Gus Fring van Los Pollos uit Breaking ...

Lees meer

4 november 2016

Walter White oorzaak van zombie apocalypse?

Netflix weet het zeker: De crystal meth van Walter ...

Lees meer

1 mei 2020

Nieuwe Videoland series: mei 2020

Nieuwe series Deze nieuwe series komen online te staan: 4 mei 2020 Scandal seizoen 1 – 7 Op 4 mei 2020 wordt seizoen 1 tot en met 7 ...

Lees meer

 

19 maart 2020

Nieuwe Netflix series: arpil 2020

Nieuwe series Dit zijn de nieuwe series die in april online worden gezet: 1 april 2020 How to Fix a Drug Scandal seizoen 1 Op de eerste dag ...

Lees meer

1 maart 2020

Nieuwe Netflix series: maart 2020

Nieuwe series Je kunt deze nieuwe series in maart verwachten: 5 maart 2020 The Letter for the King seizoen 1 The Letter for the King is een drama– en ...

Lees meer

1 maart 2020

Hawaii Five-0 stopt na tien seizoenen

Over Hawaii Five-0 De politieserie van Peter M. Lenkov, Alex Kurtzman en Roberto Orci is een remake van de serie uit 1968, die gemaakt is door Leonard Freeman. ...

Lees meer