Centraal Medisch Centrum Kijken?

  • 2016 - 
  • 2 seizoenen
  • 20 afleveringen
  • RTL4
  • Centraal Medisch Centrum - IMDb Rating 6.9

    6.9

Centraal Medisch Centrum kijken? Centraal Medisch Centrum is een Nederlandse serie uit 2016. Aflevering 1 is uitgezonden op 2 oktober 2016.

CMC is gedurende 10 weken op zondagavond om 21.30 uitgezonden door RTL4. De afleveringen zijn opgenomen in Emmeloord. Sinds 3 oktober 2016 zijn alle afleveringen online te bekijken op Videoland.

Deze televisieserie is gebaseerd op echte medische thema’s. Will Koopman had de regie in handen. Will kennen we van De Jacht, Danni Lowinski, Familie Kruys, Divorce en Gouden Bergen.

In deze ziekenhuisserie staat liefde, ruzies de dood en het leven centraal. De ondertitel van de serie is: “Intriges en romances in het ziekenhuis”.

Lees nu alles over deze serie: Wat is het verhaal? Hoeveel afleveringen zijn er? Wie hebben er allemaal een hoofdrol? Bekijk vervolgens de trailer van deze serie of kijk de uitgezonden aflevering terug:

lees meer

Waar Te Zien?

Waar gaat Centraal Medisch Centrum Over?

Over Centraal Medisch Centrum

Waar gaat Centraal Medisch Centrum Over?

Cleo de Waard is de nieuwe CEO van een ziekenhuis. Van de Raad van Bestuur heeft ze de opdracht gekregen om te bezuinigen.

Cleo ontdekt dat de Raad van Bestuur niks geeft om het welzijn van de patiënten. Cleo vindt dit wel belangrijk. Daardoor is het moeilijk om bezuinigingsmaatregelen door te voeren.

Daarbij zorgen de bezuinigingsmaatregelen voor veel weerstand bij de medisch specialisten…

Deze Serie is Opgenomen in:

Reviews Van Centraal Medisch Centrum

  • Centraal Medisch Centrum imdb Beoordeling: 6.9 6.9

Wie Zijn De Hoofdrolspelers?

Ricky Koole heeft de rol van Cleo de Waard. Deze actrice speelde eerder in Bureau Raampoort, Zusjes en De Man met de Hamer.

Victoria Koblenko speelt Liz van der Laan. Victoria had o.a. een rol in Flikken Rotterdam, Bloedverwanten, Feuten en Goede tijden, Slechte tijden.

Lieke van Lexmond is Noor Daamen. Lieke is natuurlijk bekend van Goede Tijden, Slechte Tijden en Goudkust.

Victor Löw heeft een hoofdrol als Max van Montfort. De acteur zagen we eerder in bijvoorbeeld De Jacht, De Prooi, Seinpost Den Haag en Voetbalvrouwen.

Hieronder staan alle hoofdrolspelers:

Hoeveel Seizoenen en Afleveringen Zijn Er?

Het eerste seizoen heeft 10 verschillende afleveringen. De afleveringen duren ongeveer 40 minuten. Na 10 afleveringen eindige het eerste seizoen. Veel kijkers waren ontevreden over het manier waarop het 1ste seizoen eindigde.

Na 10 afleveringen eindigde het eerste seizoen. Alle afleveringen staan tussen het aanbod van Videoland en zijn 2 weken gratis te bekijken:

Hieronder staan de afleveringen. Centraal Medische Centraal is ook te koop:

Seizoen 1 | 10 Afleveringen Seizoen 1

Seizoen 2 | 10 Afleveringen Seizoen 2

Loading

Laatste Serienieuws

17 december 2017

Nu te zien op Videoland: het tweede ...

Het tweede seizoen In het 1ste seizoen van CMC ...

Lees meer

1 mei 2020

Nieuwe Videoland series: mei 2020

Nieuwe series Deze nieuwe series komen online te staan: 4 mei 2020 Scandal seizoen 1 – 7 Op 4 mei 2020 wordt seizoen 1 tot en met 7 ...

Lees meer

 

19 maart 2020

Nieuwe Netflix series: arpil 2020

Nieuwe series Dit zijn de nieuwe series die in april online worden gezet: 1 april 2020 How to Fix a Drug Scandal seizoen 1 Op de eerste dag ...

Lees meer

1 maart 2020

Nieuwe Netflix series: maart 2020

Nieuwe series Je kunt deze nieuwe series in maart verwachten: 5 maart 2020 The Letter for the King seizoen 1 The Letter for the King is een drama– en ...

Lees meer

1 maart 2020

Hawaii Five-0 stopt na tien seizoenen

Over Hawaii Five-0 De politieserie van Peter M. Lenkov, Alex Kurtzman en Roberto Orci is een remake van de serie uit 1968, die gemaakt is door Leonard Freeman. ...

Lees meer