Chicago Med NBC

Chicago Med kijken? Chicago Med is een populaire ziekenhuisserie uit Amerika. Deze televisieserie is te zien sinds 17 november 2015.

Chicago Med is opgenomen in Chicago. De afleveringen zijn uitgezonden door NBC. De serie is een spin-off van Dick Wolf’s Chicago P.D en Chicago Fire.

De dramaserie is geschreven door o.a. Dick Wolf, Michael Brandt, Derek Haas en Matt Olmstead. Deze producers zijn allemaal bekend van Chicago P.D. en Chicago Fire. Dick Wolf is ook bekend van bijvoorbeeld Law & Order en Cold Justice. Matt Olmstead is ook bekend van o.a. Breakout Kings, Lie to Me en Prison Break.

Lees nu alles over deze medische dramaserie en ontdek hoeveel afleveringen er zijn. Bekijk wie de hoofdrolspelers zijn en check de officiële trailers:

De serie Chicago Med:

Waar gaat Chicago Med over?

Op de spoedeisende hulp van het Gaffney Chicago Medical Center werken artsen en verpleegkundigen samen. Ze hebben te maken met een dagelijkse chaos in 1 van de drukste ziekenhuizen van de stad. In deze hectische situaties doen ze er alles aan om patiënten te redden…

Trailers

Bekijk nu de trailer van deze spannende medische dramaserie:

Trailer seizoen 1

tv

GRATIS AANMELDEN

Ontvang 1 x per maand de beste nieuwe series (wij spammen nooit)

Je ontvangt vanaf nu iedere maand een overzicht van de beste (nieuwe) series!LAAT EEN REACTIE ACHTER