Coppers Kijken?

  • 2016 - 
  • 1 seizoenen
  • 13 afleveringen
  • vtm
  • Coppers - IMDb Rating 6.9

    6.9

Coppers kijken? Coppers is een Belgische televisieserie uit 2016. Deze politieserie is te zien sinds 4 januari en is uitgezonden door VTM.

De televisieserie is een vervolg van de Belgische serie Aspe uit 2004.

Coppers is gebaseerd op misdaadboeken van Toni Coppers. Die schreef de scenario’s van de serie samen met Geert Bouckaert en Dirk Nielandt. Jeroen Dumoulein en Maarten Moerkerke regisseerde de serie.

In Nederland zijn alle afleveringen sinds 21 mei 2016 online te bekijken. De serie is namelijk onderdeel van het aanbod van Videoland.

Lees nu alles over deze misdaadserie uit België. Ontdek hoeveel seizoenen en afleveringen er zijn én wie de hoofdrolspelers zijn. Check de officiële trailers of kijk online naar de afleveringen:

lees meer

Waar Te Zien?

Waar gaat Coppers Over?

Over Coppers

Waar gaat Coppers Over?

Recht en rechtvaardigheid zouden synoniemen moeten zijn. In een goede samenleving wordt een misdadiger bestraft én wordt het leed van het slachtoffer gecompenseerd. Maar helaas is het in werkelijkheid vaak anders.

Justitie kijkt zo nu en dan weg. Hierdoor gaan de grootste fraudeurs vrijuit, terwijl de kleinere criminelen worden opgesloten. Misdadiger gaan vrijuit door procedurefouten en slachtoffers blijven in de kou staan.

Soms is het in de échte wereld alles behalve rechtvaardig…

Deze Serie is Opgenomen in:

Reviews Van Coppers

  • Coppers imdb Beoordeling: 6.9 6.9

Wie Zijn De Hoofdrolspelers?

In de serie spelen een aantal vooraanstaande Belgische acteurs. Zo heeft Hilde De Baerdemaeker een hoofdrol. Ze speelt Liese Meerhout. Hilde was eerder te zien in bijvoorbeeld de serie Aspe en Wittekerke.

Daarnaast heeft Luk Wyns een hoofdrol als Michel Masson. Luk was eerder te zien in Crimi Clowns, Aspe en in beide delen van Matroesjka’s.

Lotte Pinoy heeft ook een hoofdrol. Ze heeft de rol van Sofie Jacobs. Lotte had eerder een rol in o.a. Wolven, Los Zand en De Smaak van de Keyser.

Arnold Willems speelt Paul Meerhout. Arnold had eerder een prominente rol in bijvoorbeeld Dubbelleven.

Alle hoofdrolspelers uit Coppers zijn:

Hoeveel Seizoenen en Afleveringen Zijn Er?

Het 1ste seizoen van Coppers heeft 13 afleveringen. Je bekijkt 1 aflevering in zo’n 45 minuten.

Hieronder staan de seizoenen en afleveringen. Je kunt de serie gratis kijken op Videoland of kopen op DVD:

Season 1 | 13 Afleveringen Season 1

Laatste Serienieuws

1 mei 2020

Nieuwe Videoland series: mei 2020

Nieuwe series Deze nieuwe series komen online te staan: 4 mei 2020 Scandal seizoen 1 – 7 Op 4 mei 2020 wordt seizoen 1 tot en met 7 ...

Lees meer

19 maart 2020

Nieuwe Netflix series: arpil 2020

Nieuwe series Dit zijn de nieuwe series die in april online worden gezet: 1 april 2020 How to Fix a Drug Scandal seizoen 1 Op de eerste dag ...

Lees meer

1 maart 2020

Nieuwe Netflix series: maart 2020

Nieuwe series Je kunt deze nieuwe series in maart verwachten: 5 maart 2020 The Letter for the King seizoen 1 The Letter for the King is een drama– en ...

Lees meer

 

1 maart 2020

Hawaii Five-0 stopt na tien seizoenen

Over Hawaii Five-0 De politieserie van Peter M. Lenkov, Alex Kurtzman en Roberto Orci is een remake van de serie uit 1968, die gemaakt is door Leonard Freeman. ...

Lees meer

9 februari 2020

Nieuwe Netflix series: februari 2020

Nieuwe series Hieronder staan alle nieuwe series: 1 februari 2020 Wisting seizoen 1 Op de eerste dag van de maand zet Netflix het eerste seizoen van Wisting online. ...

Lees meer

1 januari 2020

Nieuwe Videoland series: januari 2020

Nieuwe series Deze maand komen er weer een paar nieuwe series op Videoland te staan: 6 januari 2020 Grey’s Anatomy seizoen 1 – 15 Grey’s Anatomy is een ...

Lees meer