Curvy Supermodel

Curvy Supermodel kijken? Curvy Supermodel is een reality serie uit 2018. Deze televisieserie is begonnen op 26 februari.

De serie is uitgezonden door RTL5. Daarnaast staan de afleveringen vanaf februari 2018 op Videoland.

De modeblogger Anna Nooshin is de presentatrice van het programma. Samen met curvy model Danielle van Grondelle, fotograaf Nigel Barker en stylist JeanPaul Paula zit ze in de jury. Uiteindelijk moeten ze bepalen wie van de 20 modellen de titel ”Curvy Supermodel 2018” gaat winnen.

Lees nu meer over deze Nederlandse serie: Waar gaat die precies over? Hoeveel afleveringen zijn er? Check vervolgens de trailer of kijk de afleveringen:

Curvy Supermodel kijken


Waar gaat Curvy Supermodel over?

Wie mag zich ”Curvy Supermodel 2018” gaan noemen? Is het Demy Biervliet, Nicky Pijl, Anjila Mohan óf één van de andere deelnemers. Wat vast staat is dat de deelnemers alles uit de kast moeten halen om de jury te overtuigen. Hierdoor ontstaat er een snoeiharde afvalrace. Hebben de dames het in huis om een model te worden?

Curvy Supermodel kijken

Hoeveel seizoenen en afleveringen zijn er?

De afleveringen hebben een speelduur van zo’n 40 minuten.

Trailers

Hieronder staat de officiële trailer van seizoen 1. Bekijk de trailer nu en kijk de serie terug:

Trailer seizoen 1

Serie delen
Ik ben een échte serieliefhebber. Ik kijk veel series en schrijf hier graag over. Daarnaast neem ik video's op waarin ik serietips geef. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Ik houd je graag op de hoogte van het laatste serienieuws!