De Biker Boys Serie 2014

De TV Serie De Biker Boys

De Biker Boys Vlaamse SerieDe Biker Boys is een komedieserie, die in première ging op 21 december 2014 . De Vlaamse tv serie is geschreven door de Vlaamse televisiemaker Bart de Pauw.

De producer achter De Biker Boys is Koeken Troef, een Vlaams productiehuis.

De Biker Boys is uitgezonden in België, door de zender Eén. Deze zender heeft gedurende 9 weken, iedere zondagavond 1 aflevering uitgezonden.

De Biker Boys Gezien? ‘Geef Aan Wat Jij Van Deze Serie Vindt…’
& Like Ons…

Alles over De Biker Boys…

De Biker Boys Serie 2014

Over De Biker Boys

Benji, Berre en Jocke zijn 3 goede vrienden. De vrienden zijn avontuurlijk aangelegd en proberen samen een reisprogramma te maken. De vrienden willen opzoek gaan naar de herkomst van het scootermerk Vespa. Daarvoor gaan ze naar Italië. Onderweg willen ze alle boeiende bezienswaardigheden checken.

Maar ze krijgen te maken met wat tegenslagen… De reis zal langer duren dan verwacht en de avonturen die ze wilde beleven vallen tegen.

Seizoenen en Afleveringen

De Biker Boys heeft 9 afleveringen. Alle afleveringen zijn opgenomen binnen seizoen 1. De speelduur van 1 aflevering is zo’n 40 minuten.

Deze afleveringen gemist? Kijk de serie terug door deze te kopen op DVD of Blu-ray…

Hoofdrolspelers

De Biker Boys zijn natuurlijk de hoofdrolspelers. De acteurs die deze bikers spelen zijn Ben Segers, Bart de Pauw en Jonas van Geel. De volledige cast van de serie is:

Naam Artiestennaam
Ben Segers Benji
Bart de Pauw Berre
Jonas van Geel Jocke
Stefaan Degand Steffe
Umesh Vangaver Haldis
Jani Kazaltzis Jani
Brian Wheeler Douglas
Elisa Mouliaá Estella
Gene Bervoets Gini
Daniela Degraux Claudia

Trailers

Krijg in 0.47 minuten een beeld van deze serie uit België. Bekijk de promotievideo:

Trailers seizoen 1

Kijkcijfers

De meningen over De Biker Boys verschillen. Ondanks dat was deze serie hét best bekeken programma op zondagavond. De kijkcijfers waren prima, met zo’n 1.2 tot 1.4 miljoen kijkers per aflevering.

Serie delen
Ik ben een échte serieliefhebber. Ik kijk veel series en schrijf hier graag over. Daarnaast neem ik video's op waarin ik serietips geef. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Ik houd je graag op de hoogte van het laatste serienieuws!

LAAT EEN REACTIE ACHTER