Deep State Kijken?

  • 2018 - 
  • 2 seizoenen
  • 16 afleveringen
  • Fox
  • Deep State - IMDb Rating 7

    7

Deep State kijken? Deep State is een nieuwe Amerikaanse serie uit 2018. Deze spionagethriller is begonnen op 12 april.

Deze spannende serie speelt zich af in Groot-Brittannië, de Verenigde Staten, Iran, Libanon en Frankrijk. De afleveringen zijn, in meer dan 50 landen, uitgezonden door FOX.

De Amerikaanse serie is geschreven door Matthew Parkhill en Simon Maxwell. Daarnaast regisseerde Parkhill de serie met Robert Connolly. Matthew schreef eerder scenario’s van Rogue, waarvan hij ook de regie voerde. Simon schreef eerder scenario’s van Off the Hook en produceerde American odyssey.

Lees nu meer over deze nieuwe serie uit 2018: Waar gaat deze over? Hoeveel afleveringen zijn er opgenomen? Wie zijn de hoofdrolspelers? Check daarna de officiële trailer van FOX:

lees meer

Waar gaat Deep State Over?

Over Deep State

Waar gaat Deep State Over?

Max Easton is een gepensioneerde medewerker van de geheime dienst en lid van de Brits-Amerikaanse elite-eenheid ”The Sectoin”.

Max wordt overgehaald om opnieuw te opereren in het veld om een Iraans raketprogramma te saboteren. Daarnaast heeft hij de kans om wraak te nemen op de moordenaars van zijn zoon. Zijn zoon wilde in zijn voetsporen treden en kwam om bij een spionage-missie.

Max gaat op onderzoek uit, maar wie kan hij vertrouwen in een wereld waar werkelijkheid en fictie moeilijk van elkaar te onderscheiden zijn?

Deze Serie is Opgenomen in:

Reviews Van Deep State

  • Deep State imdb Beoordeling: 7 7

Wie Zijn De Hoofdrolspelers?

Mark Strong heeft de hoofdrol als Max Easton. Deze acteur had een hoofdrol in de spionagefilm Kingsman en Kingsman: The Golden Circle. In 2013 had hij een hoofdrol in de politieserie Low Winter Sun.

Alistair Petrie speelt George White, een MI6-agent van de oude garde, die Max probeert te overtuigen om weer terug te keren. Deze acteur speelt in 2018 ook in The Terror van AMC. In 2016 had hij bijvoorbeeld een rol in Undercover en The Night Manager.

Kingsley Ben-Adir heeft de rol van Khalid Walker. Van 2014 tot 2018 had Kingsley de rol van Dr. Marcus Summer in Vera.

Amelia Bullmore heeft een hoofdrol als Olivia Clarke, een politie journalist en ex-vrouw van Max. Deze actrice speelde hiervoor o.a. in de mini-serie Power Monkeys, Happy Valley en Scott & Bailey.

Hieronder staan alle hoofdrolspelers:

Hoeveel Seizoenen en Afleveringen Zijn Er?

Binnen het 1ste seizoen zijn 8 afleveringen opgenomen. Hieronder staan alle seizoenen en afleveringen:

Seizoen 1 | 8 Afleveringen Seizoen 1

Seizoen 2 | 8 Afleveringen Seizoen 2

Loading

Laatste Serienieuws

10 april 2018

Lyne Renee over haar rol in de ...

Over Deep State De serie volgt Max Easton en ...

Lees meer

1 mei 2020

Nieuwe Videoland series: mei 2020

Nieuwe series Deze nieuwe series komen online te staan: 4 mei 2020 Scandal seizoen 1 – 7 Op 4 mei 2020 wordt seizoen 1 tot en met 7 ...

Lees meer

 

19 maart 2020

Nieuwe Netflix series: arpil 2020

Nieuwe series Dit zijn de nieuwe series die in april online worden gezet: 1 april 2020 How to Fix a Drug Scandal seizoen 1 Op de eerste dag ...

Lees meer

1 maart 2020

Nieuwe Netflix series: maart 2020

Nieuwe series Je kunt deze nieuwe series in maart verwachten: 5 maart 2020 The Letter for the King seizoen 1 The Letter for the King is een drama– en ...

Lees meer

1 maart 2020

Hawaii Five-0 stopt na tien seizoenen

Over Hawaii Five-0 De politieserie van Peter M. Lenkov, Alex Kurtzman en Roberto Orci is een remake van de serie uit 1968, die gemaakt is door Leonard Freeman. ...

Lees meer