Divorce Kijken?

  • 2012 - 2016
  • 4 seiz.
  • 49 afl.
  • RTL4
  • Divorce - IMDb Rating 7.6

    7.6

Divorce kijken? Divorce is een Nederlandse dramaserie uit 2012. De serie ging op 16 december in première. Op 20 maart 2016 is de laatste aflevering uitgezonden.

De maker van Divorce is Linda de Mol. Ze is een bekende televisiepresentatrice en actrice. Ze heeft de scenario’s onder andere geschreven met Haye van der Heyden. Hij is bekend van de populaire serie Baantjer, maar hij heeft ook de scenario’s geschreven voor Bloedverwanten.

De serie is uitgezonden in Nederland door RTL4 en in België door de zender VTM. Divorce is de ‘mannelijke versie’ van de enorm succesvolle serie Gooische Vrouwen.

Lees nu alles over 1 van Nederlands populairste series. Ontdek het aantal seizoenen en de cast. Je kunt alle afleveringen achter elkaar online bekijken! Start nu met kijken:

lees meer

Waar Te Zien?

Waar gaat Divorce Over?

Over Divorce

Waar gaat Divorce Over?

David, Boudewijn en Joris zijn tussen de 35 en 45 jaar. Ze hebben 1 ding gemeen, ze zitten allemaal in een scheiding met hun vrouw.

De gezellige David wordt verlaten door zijn vrouw. Ook Boudewijn wordt door zijn vrouw verlaten, nadat hij voor de zoveelste keer vreemd is gegaan. Joris beëindigd zelf de relatie met zijn vrouw, nadat alle pogingen om kinderen te krijgen zijn mislukt.

De 3 mannen gaan samen in een villa wonen en bouwen een krachtige band met elkaar op. Ze begrijpen elkaar goed, omdat ze zich in soortgelijke situaties bevinden.

De mannen ondersteunen elkaar bij alle problemen en emoties die bij een scheiding horen. Maar ze confronteren elkaar ook met de waarheid…

lees meer

Reviews Van Divorce

  • Divorce imdb Beoordeling: 7.6 7.6

Wie Zijn De Hoofdrolspelers?

Jeroen Spitzenberger, Dirk Zeelenberg en Waldemar Torenstra zijn dé absolute hoofdrolspelers.

Jeroen Spitzenberger is Boudewijn Schaeffer. Voor hij te zien was in Divorce, speelde hij o.a. in afleveringen van Baantjer, Gooische Vrouwen en Bloedverwanten.

Dirk Zeelenberg is David Mendelbaum. Dirk is vooral bekend van zijn rol in All Stars.

Waldemar Torenstra is Joris Hulskamp. Waldemar speelde bijvoorbeeld in Goeden Tijden, Slechte Tijden, Grijpstra & de Gier, Mixed Up en Lijn 32. Daarbij is hij dé hoofdrolspeler in Vechtershart.

Chantal Janzen heeft ook een hoofdrol. Ze is Sophie Schaeffer, de ex van Boudewijn.

Hoeveel Seizoenen en Afleveringen Zijn Er?

Deze serie heeft 4 seizoenen. Het 1ste seizoen heeft 13 afleveringen. De overige 3 seizoenen hebben allemaal 12 afleveringen. Bij elkaar heeft deze serie dus 49 afleveringen. Je kunt 1 aflevering in zo’n 40 minuten.

De serie stopte na 4 seizoenen, maar was een enorm succes. Nu zijn alle afleveringen online terug te kijken op Videoland.

Seizoen 1 | 13 Afleveringen Seizoen 1

Seizoen 2 | 12 Afleveringen Seizoen 2

Loading

Seizoen 3 | 12 Afleveringen Seizoen 3

Loading

Seizoen 4 | 12 Afleveringen Seizoen 4

Loading

Laatste Serienieuws

1 mei 2020

Nieuwe Videoland series: mei 2020

Nieuwe series Deze nieuwe series komen online te staan: 4 mei 2020 Scandal seizoen 1 – 7 Op 4 mei 2020 wordt seizoen 1 tot en met 7 ...

Lees meer

19 maart 2020

Nieuwe Netflix series: arpil 2020

Nieuwe series Dit zijn de nieuwe series die in april online worden gezet: 1 april 2020 How to Fix a Drug Scandal seizoen 1 Op de eerste dag ...

Lees meer

1 maart 2020

Nieuwe Netflix series: maart 2020

Nieuwe series Je kunt deze nieuwe series in maart verwachten: 5 maart 2020 The Letter for the King seizoen 1 The Letter for the King is een drama– en ...

Lees meer

1 maart 2020

Hawaii Five-0 stopt na tien seizoenen

Over Hawaii Five-0 De politieserie van Peter M. Lenkov, Alex Kurtzman en Roberto Orci is een remake van de serie uit 1968, die gemaakt is door Leonard Freeman. ...

Lees meer

9 februari 2020

Nieuwe Netflix series: februari 2020

Nieuwe series Hieronder staan alle nieuwe series: 1 februari 2020 Wisting seizoen 1 Op de eerste dag van de maand zet Netflix het eerste seizoen van Wisting online. ...

Lees meer

1 januari 2020

Nieuwe Videoland series: januari 2020

Nieuwe series Deze maand komen er weer een paar nieuwe series op Videoland te staan: 6 januari 2020 Grey’s Anatomy seizoen 1 – 15 Grey’s Anatomy is een ...

Lees meer