Drop Dead Diva Kijken?

  • 2009 - 2014
  • 6 seizoenen
  • 78 afleveringen
  • Lifetime
  • Drop Dead Diva - IMDb Rating 7.4

    7.4

Drop Dead Diva kijken? Drop Dead Diva is een komedie– en dramaserie. De afleveringen zijn uitgezonden tussen 12 juli 2009 en 22 juni 2014.

De Amerikaanse serie is opgenomen in Atlanta en uitgezonden door Lifetime. In Nederland zijn de afleveringen uitgezonden door RTL8 uitgezonden en in België door VIJF.

De serie is gecreëerd en bedacht door Josh Berman. Josh Berman is ook bekend van de series CSI: Crime Scene Investigation en Bones. De serie is geproduceerd door Sony Pictures Television dat onderdeel is van Sony Pictures Entertainment.

Deze vrouwen serie is genomineerd voor 12 Awards waarvan 7 gewonnen. Ze hebben de Awards gewonnen voor onder anderen ‘Top TV Series’ en ‘Female Rising Star in Comedy Series’.

Lees nu alles over deze serie. Ontdek uit hoeveel seizoenen en afleveringen deze serie bestaat en wie de hoofdrolspelers zijn. Kijk daarna alle trailers en kijk de serie:

lees meer

Waar gaat Drop Dead Diva Over?

Over Drop Dead Diva

Waar gaat Drop Dead Diva Over?

Deb is een hele mooie vrouw die niet zo slim is. Ze is verloofd met Grayson Kent, een serieuze advocaat. Haar leven is perfect. Het enige wat ze nog wil is model worden.

Op een dag krijgt ze een ongeluk. Tot haar grote schrik wordt ze in het ziekenhuis wakker in het lichaam van iemand anders, namelijk dat van Jane. Jane is een hele slimme advocate met overgewicht. Daarnaast is Jane ook nog eens een collega van Grayson.

Deb moet in het lichaam van Jane leren leven. Jane werkt nauw samen met Grayson, haar voormalige verloofde die nu denkt dat Deb dood is. Gelukkig krijgt ze hulp van Stacy, Deb’s beste vriendin en Fred, haar beschermingsengel. Niemand behalve Stacy en Fred mogen weten van haar ‘geheim’.

In de serie zie je hoe Deb als Jane door het leven gaat én leert omgaan met haar ‘nieuwe’ lichaam en intelligentie…

lees meer

Deze Serie is Opgenomen in:

Reviews Van Drop Dead Diva

  • Drop Dead Diva imdb Beoordeling: 7.4 7.4

Wie Zijn De Hoofdrolspelers?

De hoofdrolspelers zijn Jane Bingum, gespeeld door Brook Elliot. Zij is een hele slimme advocate met overgewicht. Na een ongeluk komt Deb Hopkins terecht in haar lichaam. Eerder had Brook Elliot een gastrol in Law & Order: Trial by Jury.

Grayson Kent wordt gespeeld door Jackson Hurst, hij is een serieuze advocaat. Daarnaast is hij verloofd met de mooie, niet zo slimme Deb Hopkins. Grayson maakt een enorme rouw door wanneer Deb overlijd na een auto ongeluk. Jackson Hurst had een gastrol is Unforgettable en in Scandal.

Stacy Berret wordt gespeeld door April Bowlby. Stacy is de beste vriendin van Deb Hopkins.

Ze is de eerste die er achterkomt dat Deb in het lichaam van Jane zit. Stacy is net als Deb een mooie, niet zo slimme vrouw die probeert door te breken als model. April had eerder een rol in How I Met Your Mother en Two and a Half Man.

Hoeveel Seizoenen en Afleveringen Zijn Er?

Drop Dead Diva telt 6 seizoenen en in totaal 78 afleveringen. Ieder seizoen heeft 13 afleveringen. Iedere aflevering duurt gemiddeld 45 minuten.

Check hieronder alle seizoenen en afleveringen:

Season 1 | 13 Afleveringen Season 1

Season 2 | 13 Afleveringen Season 2

Loading

Season 3 | 13 Afleveringen Season 3

Loading

Season 4 | 13 Afleveringen Season 4

Loading

Season 5 | 13 Afleveringen Season 5

Loading

Season 6 | 13 Afleveringen Season 6

Loading

Laatste Serienieuws

1 mei 2020

Nieuwe Videoland series: mei 2020

Nieuwe series Deze nieuwe series komen online te staan: 4 mei 2020 Scandal seizoen 1 – 7 Op 4 mei 2020 wordt seizoen 1 tot en met 7 ...

Lees meer

19 maart 2020

Nieuwe Netflix series: arpil 2020

Nieuwe series Dit zijn de nieuwe series die in april online worden gezet: 1 april 2020 How to Fix a Drug Scandal seizoen 1 Op de eerste dag ...

Lees meer

1 maart 2020

Nieuwe Netflix series: maart 2020

Nieuwe series Je kunt deze nieuwe series in maart verwachten: 5 maart 2020 The Letter for the King seizoen 1 The Letter for the King is een drama– en ...

Lees meer

 

1 maart 2020

Hawaii Five-0 stopt na tien seizoenen

Over Hawaii Five-0 De politieserie van Peter M. Lenkov, Alex Kurtzman en Roberto Orci is een remake van de serie uit 1968, die gemaakt is door Leonard Freeman. ...

Lees meer

9 februari 2020

Nieuwe Netflix series: februari 2020

Nieuwe series Hieronder staan alle nieuwe series: 1 februari 2020 Wisting seizoen 1 Op de eerste dag van de maand zet Netflix het eerste seizoen van Wisting online. ...

Lees meer

1 januari 2020

Nieuwe Videoland series: januari 2020

Nieuwe series Deze maand komen er weer een paar nieuwe series op Videoland te staan: 6 januari 2020 Grey’s Anatomy seizoen 1 – 15 Grey’s Anatomy is een ...

Lees meer