Familie Kruys Kijken?

  • 2015 - 
  • 5 seizoenen
  • 40 afleveringen
  • RTL4
  • Familie Kruys - IMDb Rating 6.9

    6.9

Familie Kruys kijken? Familie Kruys is een nieuwe Nederlandse serie. De serie is te bekijken vanaf 29 maart 2015.

De televisieserie is uitgezonden door RTL4. De première was succesvol. Naar aflevering 1 keken zo’n 2.4 miljoen Nederlanders. Dit zijn hoge kijkcijfers voor een Nederlandse komedieserie. De serie is ook online te volgen omdat deze onderdeel is van het aanbod van Videoland Unlimited.

De regisseurs zijn Will Koopman en Idse Grotenhuis. Wil Koopman is verantwoordelijk voor de regie van series als Gouden Bergen en Divorce, maar ook dé klassieker Baantjer. Idse Grotenhuis is bekend van bijvoorbeeld Bloedverwanten en Goeden Tijden, Slechten Tijden.

Het productiebedrijf achter Familie Kruys is Talpa Fictie, met als producent John de Mol. Linda de Mol heeft de serie bedacht.

Lees nu alles over deze serie: Waar gaat deze over? Hoeveel afleveringen zijn er? Wie zijn de hoofdrolspelers? Check de trailers of kijk alle afleveringen van seizoen 1 tot en met 3:

lees meer

Waar Te Zien?

Waar gaat Familie Kruys Over?

Over Familie Kruys

Waar gaat Familie Kruys Over?

Bette Kruys is een alleenstaande moeder van midden 40. Ze heeft een broer die homo is, zijn naam is Kirk. Het liefdesleven van de Bette en Kirk gaan niet over rozen.

De broer en Zus hebben een levendige familie. Dit terwijl hun moeder is overleden toen ze nog jong waren.

Hun vader is succesvol in het schrijven van boeken, maar is ook verslaafd aan alcohol. Als hij op een bepaald moment thuiskomt met een internetbruid uit het Oostblok, zijn Bette en Kirk direct op hun hoede!

Deze Serie is Opgenomen in:

Reviews Van Familie Kruys

  • Familie Kruys imdb Beoordeling: 6.9 6.9

Wie Zijn De Hoofdrolspelers?

Linda de Mol, de bedenker van deze serie, is ook hoofdrolspeelster.

Marcel Musters heeft de rol van Johan Smit. Marcel speelde eerder in bijvoorbeeld Gooische Vrouwen, Lijn 32, Penoza en Zwarte Tulp. Elise Schaap is Ruxandra Iliescu. Elise speelde hiervoor bijvoorbeeld in Hart tegen Hard.

Rop Verheijen heeft een hoofdrol als Kirk Kruys. Hij was ooit eens te zien in Goede Tijden, Slechte Tijden. ook Frederik Brom heeft een hoofdrol. Ze is o.a. bekend van Overspel en Flikken Maastricht.

Hoeveel Seizoenen en Afleveringen Zijn Er?

Seizoen 1 heeft bij elkaar 8 afleveringen. De afleveringen hebben een speelduur van ruim 40 minuten.

Scenarioschrijver Frank Houtappels maakte al snel bekend dat er een 2de seizoen zou komen. Dit nieuws kwam al naar buiten vóór alle afleveringen van seizoen 1 waren uitgezonden.

Seizoen 2 kwam uit op 19 februari 2016. Het 2de seizoen kwam op 27 maart 2016 op RTL4.

Sinds 27 januari 2017 zijn alle afleveringen van seizoen 3 toegevoegd aan het aanbod van Videoland.

Dit zijn alle seizoenen en afleveringen. Je kunt alle afleveringen bekijken:

Seizoen 1 | 8 Afleveringen Seizoen 1

Seizoen 2 | 8 Afleveringen Seizoen 2

Loading

Seizoen 3 | 8 Afleveringen Seizoen 3

Loading

Seizoen 4 | 8 Afleveringen Seizoen 4

Loading

Seizoen 5 | 8 Afleveringen Seizoen 5

Loading

Laatste Serienieuws

1 mei 2020

Nieuwe Videoland series: mei 2020

Nieuwe series Deze nieuwe series komen online te staan: 4 mei 2020 Scandal seizoen 1 – 7 Op 4 mei 2020 wordt seizoen 1 tot en met 7 ...

Lees meer

19 maart 2020

Nieuwe Netflix series: arpil 2020

Nieuwe series Dit zijn de nieuwe series die in april online worden gezet: 1 april 2020 How to Fix a Drug Scandal seizoen 1 Op de eerste dag ...

Lees meer

1 maart 2020

Nieuwe Netflix series: maart 2020

Nieuwe series Je kunt deze nieuwe series in maart verwachten: 5 maart 2020 The Letter for the King seizoen 1 The Letter for the King is een drama– en ...

Lees meer

 

1 maart 2020

Hawaii Five-0 stopt na tien seizoenen

Over Hawaii Five-0 De politieserie van Peter M. Lenkov, Alex Kurtzman en Roberto Orci is een remake van de serie uit 1968, die gemaakt is door Leonard Freeman. ...

Lees meer

9 februari 2020

Nieuwe Netflix series: februari 2020

Nieuwe series Hieronder staan alle nieuwe series: 1 februari 2020 Wisting seizoen 1 Op de eerste dag van de maand zet Netflix het eerste seizoen van Wisting online. ...

Lees meer

1 januari 2020

Nieuwe Videoland series: januari 2020

Nieuwe series Deze maand komen er weer een paar nieuwe series op Videoland te staan: 6 januari 2020 Grey’s Anatomy seizoen 1 – 15 Grey’s Anatomy is een ...

Lees meer