Farang Kijken?

  • 2017 - 2017
  • 1 seizoenen
  • 8 afleveringen
  • C More
  • Farang - IMDb Rating 6.8

    6.8

Farang kijken? Farang is een nieuwe Zweedse serie uit 2017. De 1ste aflevering was te zien op 9 maart.

De serie is opgenomen in Phuket, Thailand waar het verhaal zich afspeelt. Blanke buitenlanders worden door Thaise mensen ”Farang” genoemd. De afleveringen zijn uitgezonden door de betaalzender C More.

De spannende dramaserie is bedacht door Malin Lind Lagerlöf en Stefan Thunberg. De serie is geproduceerd door vooraanstaande producers, waaronder Richard Burrell (Silent Witness) en Åsa Sjöberg (Maria Wern, Beck en Wallander).

De tagline is: ”Never Find Me”.

Lees nu alles over deze misdaadserie uit Zweden: Waar gaat deze over? Hoeveel afleveringen zijn er opgenomen? Wie is de hoofdrolspeler? Check vervolgens de trailer:

lees meer

Waar gaat Farang Over?

Over Farang

Waar gaat Farang Over?

Rickard is een voormalig crimineel uit Zweden. Hij verdween van de aardbodem, nadat hij tegen zijn oude vrienden getuigde. Hij nam een nieuwe identiteit aan en vertrok naar Thailand.

Nu, 10 jaar later, staat er nog steeds een prijs op zijn hoofd. Hij weet dat terugkeren naar Zweden de dood betekent. Hij onderhoudt zichzelf als kleine kruimeldief in de straten van Phuket. Zijn leven is hard en vies, maar hij leeft ten minste nog.

Wanneer zijn dochter hem zoekt, komt zijn veiligheid in gevaar. Na het maken van een kleine vergissing, wordt zijn ware identiteit bekend. Nu lopen ze beide gevaar!

De enige manier om te overleven is door hard terug te slaan. Maar hoe moet hij zijn dochter beschermen, als hij zichzelf niet eens kan beschermen?

lees meer

Reviews Van Farang

  • Farang imdb Beoordeling: 6.8 6.8

Wie Zijn De Hoofdrolspelers?

Ola Rapace heeft de hoofdrol weten te bemachtigen als de voormalig crimineel Rickard. De Zweedse acteur was eerder te zien in Section zéro, een Franse misdaadserie uit 2016.

Louise Nyvall speelt zijn dochter Thyra.

Sahajak Boonthanakit heeft ook een hoofdrol. Deze Thaise acteur had eerder een bijrol in Arvingerne en 30° i februari. Daarnaast speelde hij in Matroesjka’s, een Vlaamse serie uit 2005.

Hoeveel Seizoenen en Afleveringen Zijn Er?

Binnen het 1ste seizoen zijn 8 afleveringen geproduceerd. De afleveringen hebben een speelduur van 45 minuten.

Hieronder staan alle seizoenen en afleveringen:

Seizoen 1 | 8 Afleveringen Seizoen 1

Laatste Serienieuws

1 mei 2020

Nieuwe Videoland series: mei 2020

Nieuwe series Deze nieuwe series komen online te staan: 4 mei 2020 Scandal seizoen 1 – 7 Op 4 mei 2020 wordt seizoen 1 tot en met 7 ...

Lees meer

19 maart 2020

Nieuwe Netflix series: arpil 2020

Nieuwe series Dit zijn de nieuwe series die in april online worden gezet: 1 april 2020 How to Fix a Drug Scandal seizoen 1 Op de eerste dag ...

Lees meer

1 maart 2020

Nieuwe Netflix series: maart 2020

Nieuwe series Je kunt deze nieuwe series in maart verwachten: 5 maart 2020 The Letter for the King seizoen 1 The Letter for the King is een drama– en ...

Lees meer

 

1 maart 2020

Hawaii Five-0 stopt na tien seizoenen

Over Hawaii Five-0 De politieserie van Peter M. Lenkov, Alex Kurtzman en Roberto Orci is een remake van de serie uit 1968, die gemaakt is door Leonard Freeman. ...

Lees meer

9 februari 2020

Nieuwe Netflix series: februari 2020

Nieuwe series Hieronder staan alle nieuwe series: 1 februari 2020 Wisting seizoen 1 Op de eerste dag van de maand zet Netflix het eerste seizoen van Wisting online. ...

Lees meer

1 januari 2020

Nieuwe Videoland series: januari 2020

Nieuwe series Deze maand komen er weer een paar nieuwe series op Videoland te staan: 6 januari 2020 Grey’s Anatomy seizoen 1 – 15 Grey’s Anatomy is een ...

Lees meer