Flikken Rotterdam Kijken?

  • 2016 - 
  • 4 seizoenen
  • 40 afleveringen
  • NPO 1
  • Flikken Rotterdam - IMDb Rating 6.8

    6.8

Flikken Rotterdam kijken? Flikken Rotterdam is een spin-off van Flikken Maastricht. Beide series zijn gebaseerd op de Vlaamse serie Flikken Gent uit 1999.

Flikken Rotterdam is sinds vrijdag 8 januari 2016 te bekijken.

Deze nieuwste politieserie is bedacht door Pierre De Clerq. De makers zijn Jan Harm Dekkers, Victor Reinier, Henk Apotheker, Martin Schwab, Pieter Walther Boer en Rolf Koot.

De Nederlandse serie is van het netwerk AVROTROS. Alle afleveringen zijn uitgezonden op NPO1. De Rotterdamse burgermeester Ahmed Aboutaleb heeft aangegeven trots te zijn dat deze serie is opgenomen in zijn stad.

In juni waren sommige politiemensen uit Rotterdam boos om de investering in deze serie. Acteur Cees Geel zegt weinig moeite te hebben met deze kritiek. Hij verwacht dat de kritiek snel afneemt als deze politiemensen het eindresultaat zien: “Flikken Rotterdam wil niets dan respect uitstralen voor het politiekorps.”

Lees nu alles over deze politieserie. Ontdek hoeveel seizoenen en afleveringen er zijn. Bekijk waaruit de cast bestaat en kijk de serie terug:

lees meer

Waar gaat Flikken Rotterdam Over?

Over Flikken Rotterdam

Waar gaat Flikken Rotterdam Over?

Hein, Dries, Stan, Lieve en Ben zijn actief als politiekorps het politiekorps in Rotterdam. Ze hebben te maken met allerlei spanningen.

Hein Berg is officier van Justitie. Hij is streng en heeft hoge eisen. Hij heeft in Amsterdam een kroongetuigenzaak opgeblazen. Nu heeft hij een nieuwe kans om zich in Rotterdam te bewijzen.

Dries is een ex-marinier met een ongeregeld leven. Hij heeft veel ups en downs in zijn privéleven. Maar in is goed in zijn werk.

Stan is een ouderwetse politieman.  Hij is vakkundig maar kan moeilijk met emoties omgaan. Ondanks dat kan zijn nieuwe partner Lieve zijn gevoel oproepen. Lieve kan zichzelf wel redden en is niet snel bang.

Ben komt in opspraak wanneer hij een crimineel neerschiet bij een gijzelingssituatie. Als de rijksrecherche dit onderzoekt gaat er een beerput open. Stan wil de waarheid weten. Maar hiermee brengt hij het hele team in een gevaarlijke situatie…

lees meer

Reviews Van Flikken Rotterdam

  • Flikken Rotterdam imdb Beoordeling: 6.8 6.8

Wie Zijn De Hoofdrolspelers?

De hoofdrolspelers van Flikken Rotterdam zijn Huub Stapel, Maatje van Wetering, Maryam Hassouni, Mark van Eeuwen en Cees Geel.

Huub Stapel is te zien als Hein Berg. Huub is o.a. bekend van Zwarte Tulp en Bellicher.

Maartje van Wetering is Esther Wegereef. Deze actrice kennen we natuurlijk van Celblok H en Divorce. Maryam Hassouni speelt Lieve Jansons en was eerder te zien in o.a. Bagels en Bubbels en Dunya & Desie.

Mark van Eeuwen heeft de rol van Dries van Weelden en Cees Geel is Stan Vroom.

Alle hoofdrolspelers uit deze serie zijn:

Hoeveel Seizoenen en Afleveringen Zijn Er?

De politieserie heeft 1 seizoen met daarin 10 afleveringen. Je kijkt een aflevering in 50 minuten.

Hieronder staan alle seizoenen en afleveringen. Je kunt de serie terugkijken:

Seizoen 1 | 10 Afleveringen Seizoen 1

Seizoen 2 | 10 Afleveringen Seizoen 2

Loading

Seizoen 3 | 10 Afleveringen Seizoen 3

Loading

Seizoen 4 | 10 Afleveringen Seizoen 4

Loading

Laatste Serienieuws

1 mei 2020

Nieuwe Videoland series: mei 2020

Nieuwe series Deze nieuwe series komen online te staan: 4 mei 2020 Scandal seizoen 1 – 7 Op 4 mei 2020 wordt seizoen 1 tot en met 7 ...

Lees meer

19 maart 2020

Nieuwe Netflix series: arpil 2020

Nieuwe series Dit zijn de nieuwe series die in april online worden gezet: 1 april 2020 How to Fix a Drug Scandal seizoen 1 Op de eerste dag ...

Lees meer

1 maart 2020

Nieuwe Netflix series: maart 2020

Nieuwe series Je kunt deze nieuwe series in maart verwachten: 5 maart 2020 The Letter for the King seizoen 1 The Letter for the King is een drama– en ...

Lees meer

 

1 maart 2020

Hawaii Five-0 stopt na tien seizoenen

Over Hawaii Five-0 De politieserie van Peter M. Lenkov, Alex Kurtzman en Roberto Orci is een remake van de serie uit 1968, die gemaakt is door Leonard Freeman. ...

Lees meer

9 februari 2020

Nieuwe Netflix series: februari 2020

Nieuwe series Hieronder staan alle nieuwe series: 1 februari 2020 Wisting seizoen 1 Op de eerste dag van de maand zet Netflix het eerste seizoen van Wisting online. ...

Lees meer

1 januari 2020

Nieuwe Videoland series: januari 2020

Nieuwe series Deze maand komen er weer een paar nieuwe series op Videoland te staan: 6 januari 2020 Grey’s Anatomy seizoen 1 – 15 Grey’s Anatomy is een ...

Lees meer