The Killing Kijken?

  • 2007 - 2012
  • 3 seizoenen
  • 40 afleveringen
  • DR1
  • The Killing - IMDb Rating 8.4

    8.4

Forbrydelsen kijken? Forbrydelsen is een populaire serie uit Denemarken. De serie was te zien tussen 7 januari 2007 en 25 november 2012.

De afleveringen zijn grotendeels opgenomen in Kopenhagen. De serie is uitgezonden door de zender Arte. In Nederland is de serie uitgezonden door NPO2. Daarnaast werd de serie toegevoegd aan het aanbod van Videoland.

Forbrydelsen, dat ”Het Misdrijf” betekent, is geregisseerd door Hans Fabian Wullenweber. In 2011 kreeg de serie een Amerikaanse remake, genaamd ”The Killing”. Deze is uitgezonden door AMC én staat op Netflix.

Forbrydelsen heeft verschillende awards gewonnen. Zo won de serie in 2011 o.a. een Britisch Academy of Film and Television Arts (BAFTA) voor ”Best International” en een Crime Thriller Awards voor ”Best International TV Drama”. De Deense serie wordt ook wel vergelijken met The Wire!

Lees nu alles over deze spannende én populaire televisieserie uit Denemarken. Ontdek waar deze serie over gaat. Bekijk hoeveel afleveringen er zijn én wie de hoofdrolspelers zijn. Bekijk nu de trailers of kijk de afleveringen online terug:

lees meer

Waar gaat The Killing Over?

Over The Killing

Waar gaat The Killing Over?

Sarah Lund is een politie-inspecteur in de Deense hoofdstad Kopenhagen. Ze is eigenwijs, maar super gedreven in haar werk. Sarah heeft eigenlijk niet echt een privéleven.

Samen met Jan Meyer, haar collega inspecteur, onderzoekt ze schokkende misdrijven. Zo onderzoekt ze de verkrachting van en de moord op Nanna Birk Larsen, een meisje van 19 jaar.

De moord lijkt in eerste instantie eenvoudig op te lossen. Maar niets is minder waar. De politicus Troels Hartman, die bezig is met zijn verkiezingscampagne, schijnt iets te maken te hebben met de moord.

Terwijl Sarah en Jan zich zo vastbijt in het politie-onderzoek, is de familie van Nanna aan het rouwen…

Reviews Van The Killing

  • The Killing imdb Beoordeling: 8.4 8.4

Wie Zijn De Hoofdrolspelers?

Sofie Gråbøl is dé hoofdrolspeelster van Forbrydelsen. Door haar acteerprestaties is ze in 2008 genomineerd voor een Emmy Award. De rol van haar collega Jan Meyer wordt vervuld door Søren Malling.

De Deense acteur Lars Mikkelsen heeft ook een prominente rol in de serie. Hij heeft de rol van Troels Hartmann.

Alle acteurs uit deze topserie zijn:

Hoeveel Seizoenen en Afleveringen Zijn Er?

Forbrydelsen heeft in totaal 40 afleveringen, verdeeld over 3 verschillende seizoenen.

Seizoen 1 heeft 20 afleveringen, seizoen 2 en 3 hebben ieder 10 afleveringen. De afleveringen duren ongeveer een uur.

Hieronder staan alle seizoenen en afleveringen:

Seizoen 1 | 20 Afleveringen Seizoen 1

Seizoen 2 | 10 Afleveringen Seizoen 2

Loading

Seizoen 3 | 10 Afleveringen Seizoen 3

Loading

Laatste Serienieuws

1 mei 2020

Nieuwe Videoland series: mei 2020

Nieuwe series Deze nieuwe series komen online te staan: 4 mei 2020 Scandal seizoen 1 – 7 Op 4 mei 2020 wordt seizoen 1 tot en met 7 ...

Lees meer

19 maart 2020

Nieuwe Netflix series: arpil 2020

Nieuwe series Dit zijn de nieuwe series die in april online worden gezet: 1 april 2020 How to Fix a Drug Scandal seizoen 1 Op de eerste dag ...

Lees meer

1 maart 2020

Nieuwe Netflix series: maart 2020

Nieuwe series Je kunt deze nieuwe series in maart verwachten: 5 maart 2020 The Letter for the King seizoen 1 The Letter for the King is een drama– en ...

Lees meer

 

1 maart 2020

Hawaii Five-0 stopt na tien seizoenen

Over Hawaii Five-0 De politieserie van Peter M. Lenkov, Alex Kurtzman en Roberto Orci is een remake van de serie uit 1968, die gemaakt is door Leonard Freeman. ...

Lees meer

9 februari 2020

Nieuwe Netflix series: februari 2020

Nieuwe series Hieronder staan alle nieuwe series: 1 februari 2020 Wisting seizoen 1 Op de eerste dag van de maand zet Netflix het eerste seizoen van Wisting online. ...

Lees meer

1 januari 2020

Nieuwe Videoland series: januari 2020

Nieuwe series Deze maand komen er weer een paar nieuwe series op Videoland te staan: 6 januari 2020 Grey’s Anatomy seizoen 1 – 15 Grey’s Anatomy is een ...

Lees meer