Foute Vrienden Kijken?

Foute Vrienden kijken? Foute Vrienden is een hilarische reality serie, die sinds 12 maart 2015 te zien is.

De afleveringen zijn door heel het land opgenomen. De serie is geproduceerd door BlazHoffski Productions en uitgezonden door RTL5. Sinds november 2016 zijn de afleveringen online te volgen via Videoland.

Het concept van is bedacht door The Tenderloins. Deze Amerikaanse comedians bedachten in 2011 Impractical Jokers, die voorganger van deze Nederlandse serie.

In België is sinds 2013 een ”eigen” Foute Vrienden te zien. De afleveringen zijn daar uitgezonden door 2BE. Daarnaast hebben de Belgen in 2015 Foute Vrienden, de film uitgebracht.

Lees nu meer over deze extreem grappige serie: Waar gaat deze over? Hoeveel afleveringen zijn er? Wie zijn de hoofdrolspelers? Check vervolgens een trailer of begin meteen met kijken:

lees meer

Waar gaat Foute Vrienden Over?

Over Foute Vrienden

Waar gaat Foute Vrienden Over?

De serie volgt de vrienden Pepijn, Klaas, Albert-Jan en Pim. Ze gaan de strijd aan om de meest hilarische en gênante opdrachten uit te voeren.

Ze moeten bijvoorbeeld boodschappen uit iemand anders boodschappenkar halen in een supermarkt, vrouwen aanspreken met achterlijke openingszinnen óf in slaapvallen tegen een wildvreemde!

Na iedere opdracht krijgen de vrienden een duim omhoog of omlaag. Degene die aan het einde van een aflevering de meeste duimen omlaag heeft, moet een nóg gênantere, smerigere of uitdagendere opdracht uitvoeren!

Deze Serie is Opgenomen in:

Reviews Van Foute Vrienden

''Haha, geweldig!

Review Geschreven Op12 maart 2015

Joost / Bingewatcher

Haha, deze serie is écht geweldig. Ik heb me helemaal kapot gelachen om ”Sexualiteit 2.0”, de opdracht die Pim Muda moet uitvoeren nadat hij een aflevering heeft verloren.

Het is ook prachtig als ze van der Eerden voor de gek gaan houden in ”Voelt dit goed?”. Klaas moet een vrouw privétraining geven in een sportschool en moet veel aan haar zitten én complimenten geven.

Ondertussen zit deze vrouw in het complot. Ze vraag hem mee op date en Klaas denkt dat die gescoord heeft. Dan zegt ze ”gaan je vrienden ook mee?”, waardoor Klaas weet dat die voor de gek gehouden is!

Het is mooi dat alle afleveringen online staan. Ik heb naast de Nederlandse serie, ook de Belgische serie bekeken. Deze is ook écht goed.

Foute Vrienden is een échte aanrader voor iedereen die even hard wil lachen!

lees meer

Wie Zijn De Hoofdrolspelers?

De 4 vrienden zijn Pepijn Gunneweg, Klaas van der Eerden, Albert Jan van Rees en Pim Muda. Volgens de vrienden is het vaak doodeng om een opdracht uit te voegen, maar zorgen deze opdrachten uiteindelijk voor écht heel grappige momenten.

Pepijn Gunneweg speelde in verschillende theaterproducties en was te zien in verschillende series. Zo had Pepijn eerder een gastrol BaantjerSpangaS, De Co-Assistent, Gijpstra & De Gier en Flikken Maastricht.

Klaas van der Eerder is een cabaretier en televisiepresentator en Albert Jan van Rees is regisseur en scenarist. Pim Muda is een acteur. Hij heeft bijrollen gehad in bijvoorbeeld Baantjer, Spangen, Flikken Maastricht en Verborgen Gebreken.

In seizoen 3 gaan Leo Alkemade, Tim Kamps en Alex Ploeg ook de uitdaging aan!

 

Hoeveel Seizoenen en Afleveringen Zijn Er?

Binnen seizoen 1 zijn 10 afleveringen opgenomen. Seizoen 2 bestaat uit 6 afleveringen en seizoen 3 heeft 7 afleveringen.

De afleveringen van seizoen 1 duren zo’n 30 tot 35 minuten. De laatste aflevering van seizoen 1 heeft een lange speelduur van 90 minuten. De afleveringen van seizoen 2 hebben een langere speelduur van 40 tot 50 minuten en de afleveringen van seizoen 3 duren ongeveer 30 minuten.

Laatste Serienieuws

1 mei 2020

Nieuwe Videoland series: mei 2020

Nieuwe series Deze nieuwe series komen online te staan: 4 mei 2020 Scandal seizoen 1 – 7 Op 4 mei 2020 wordt seizoen 1 tot en met 7 ...

Lees meer

19 maart 2020

Nieuwe Netflix series: arpil 2020

Nieuwe series Dit zijn de nieuwe series die in april online worden gezet: 1 april 2020 How to Fix a Drug Scandal seizoen 1 Op de eerste dag ...

Lees meer

1 maart 2020

Nieuwe Netflix series: maart 2020

Nieuwe series Je kunt deze nieuwe series in maart verwachten: 5 maart 2020 The Letter for the King seizoen 1 The Letter for the King is een drama– en ...

Lees meer

 

1 maart 2020

Hawaii Five-0 stopt na tien seizoenen

Over Hawaii Five-0 De politieserie van Peter M. Lenkov, Alex Kurtzman en Roberto Orci is een remake van de serie uit 1968, die gemaakt is door Leonard Freeman. ...

Lees meer

9 februari 2020

Nieuwe Netflix series: februari 2020

Nieuwe series Hieronder staan alle nieuwe series: 1 februari 2020 Wisting seizoen 1 Op de eerste dag van de maand zet Netflix het eerste seizoen van Wisting online. ...

Lees meer

1 januari 2020

Nieuwe Videoland series: januari 2020

Nieuwe series Deze maand komen er weer een paar nieuwe series op Videoland te staan: 6 januari 2020 Grey’s Anatomy seizoen 1 – 15 Grey’s Anatomy is een ...

Lees meer