Glitch Kijken?

  • 2015 - 2019
  • 3 seizoenen
  • 18 afleveringen
  • ABC
  • Glitch - IMDb Rating 7.4

    7.4

Glitch kijken? Glitch is een Australische televisieserie uit 2015. De serie is op 9 juli 2015 in première gegaan.

De paranormale dramaserie is opgenomen in de staat Victoria in Australie en uitgezonden door ABC1. Sinds 15 oktober 2016 is de serie te streamen via Netflix.

Emma Freeman regisseerde de serie, waarvan Louise Fox, Kris Mrksa en Giula Sandler de scenario’s schreven. Emma regisseerde eerder afleveringen van bijvoorbeeld Party Tricks, Puberty Blues, Tangle, Rush en The Secret Life of Us.

Het 1ste seizoen is bekroond met de 2 hoogste Australische onderscheidingen voor beste dramaserie. Zo won de serie in 2016 een Australian Films Institute Award en een Australion Directors Guid Award. Daarnaast is in 2016 nog een Logie Award gewonnen.

Het 2de seizoen is samen met Netflix geproduceerd en wereldwijd opgenomen in het aanbod van deze streamingdienst.

Lees nu alles over deze indrukwekkende serie: Wat is het verhaal? Hoeveel afleveringen kan ik kijken? Wie heeft er een hoofdrol? Kijk daarna de trailers:

lees meer

Waar Te Zien?

Waar gaat Glitch Over?

Over Glitch

Waar gaat Glitch Over?

James Hayes is een politieman in een kleine stad genaamd Yoorana. James wordt midden in de nacht gebeld door de lokale begraafplaats.

Op de begraafplaats zijn 6 overleden mensen plotseling uit de dood opgestaan. Ze zijn in perfecte gezondheid. De herrezen mensen weten niet wie ze zijn of wat er is gebeurd, maar zijn vastbesloten dit te ontdekken.

James en een herrezen persoon herkennen elkaar. Samen met de lokale arts Elishia McKellar doet James moeite om deze mysterieuze gebeurtenissen verborgen te houden voor zijn collaga’s, zijn familie en de wereld.

De 6 mensen hebben een link met elkaar, maar wat is deze link én waarom zijn ze opgestaan uit de dood?

Deze Serie is Opgenomen in:

Reviews Van Glitch

  • Glitch imdb Beoordeling: 7.4 7.4

Wie Zijn De Hoofdrolspelers?

De hoofdrol is voor Patrick Brammall. Hij speelt James Hayes. Hij speelde eerder bijvoorbeeld in Offspring, The Moodys en A Moody Christmas.

Genevieve O’Reilly is Elishia McKellar. Deze actrice was eerder bijvoorbeeld te zien in Banished, The Honourable Woman, Episodes en Crossing Lines.

Hieronder staan alle acteurs en actrices met een hoofdrol:

Hoeveel Seizoenen en Afleveringen Zijn Er?

Seizoen 1 heeft 6 afleveringen van ongeveer 40 minuten.

Hieronder staan alle seizoenen en afleveringen:

Seizoen 1 | 6 Afleveringen Seizoen 1

Seizoen 2 | 6 Afleveringen Seizoen 2

Loading

Seizoen 3 | 6 Afleveringen Seizoen 3

Loading

Laatste Serienieuws

1 mei 2020

Nieuwe Videoland series: mei 2020

Nieuwe series Deze nieuwe series komen online te staan: 4 mei 2020 Scandal seizoen 1 – 7 Op 4 mei 2020 wordt seizoen 1 tot en met 7 ...

Lees meer

19 maart 2020

Nieuwe Netflix series: arpil 2020

Nieuwe series Dit zijn de nieuwe series die in april online worden gezet: 1 april 2020 How to Fix a Drug Scandal seizoen 1 Op de eerste dag ...

Lees meer

1 maart 2020

Nieuwe Netflix series: maart 2020

Nieuwe series Je kunt deze nieuwe series in maart verwachten: 5 maart 2020 The Letter for the King seizoen 1 The Letter for the King is een drama– en ...

Lees meer

 

1 maart 2020

Hawaii Five-0 stopt na tien seizoenen

Over Hawaii Five-0 De politieserie van Peter M. Lenkov, Alex Kurtzman en Roberto Orci is een remake van de serie uit 1968, die gemaakt is door Leonard Freeman. ...

Lees meer

9 februari 2020

Nieuwe Netflix series: februari 2020

Nieuwe series Hieronder staan alle nieuwe series: 1 februari 2020 Wisting seizoen 1 Op de eerste dag van de maand zet Netflix het eerste seizoen van Wisting online. ...

Lees meer

1 januari 2020

Nieuwe Videoland series: januari 2020

Nieuwe series Deze maand komen er weer een paar nieuwe series op Videoland te staan: 6 januari 2020 Grey’s Anatomy seizoen 1 – 15 Grey’s Anatomy is een ...

Lees meer