Gooische Vrouwen Kijken?

  • 2005 - 2009
  • 5 seizoenen
  • 42 afleveringen
  • Talpa
  • Gooische Vrouwen - IMDb Rating 7.3

    7.3

Gooische Vrouwen kijken? Gooische Vrouwen is één van de populairste dramaseries van Nederland.

Deze serie was op televisie te zien van 30 oktober 2005 tot 23 oktober 2009. De serie is gebaseerd op 2 succesvolle Amerikaanse tv series, namelijk Sex and the City en Desperate Housewives.

De bedenker van Gooische vrouwen is Linda da Mol. Ze is ook 1 van de hoofdrolspeelsters. Ze heeft het scenario geschreven met onder andere Frank Houtappels en Saskia Noort, die bekent is van de serie Nieuwe Buren.

Gooische vrouwen vormde de basis voor een ‘mannelijke’ versie, namelijk Divorce. Deze succesvolle Nederlandse serie is ook bedacht door Linda de Mol.

Op 10 maart 2011 is Gooische Vrouwen De film in premiere gegaan. Deze film kreeg de status Diamanten Film, omdat in 24 dagen maar liefst 1.000.000 bioscoopbezoekers deze film bekeken. In 2014, op 4 december, is deel 2 van deze film in de bioscoop verschenen. 

Alles over deze serie staat online: Wat is de verhaallijn ? Hoeveel seizoenen en afleveringen zijn er? Wie zijn de hoofdrolspelers? Alle afleveringen van de serie én de films online terugkijken? Start nu met streamen:

lees meer

Waar Te Zien?

Waar gaat Gooische Vrouwen Over?

Over Gooische Vrouwen

Waar gaat Gooische Vrouwen Over?

Cheryl Morero, Anouk Verschuur, Claire van Kampen, Willemijn Lodewijkx – Verbrugge zijn 4 vrouwen uit Blaricum, het Gooi.

De 4 vrouwen leven een luxe leven. Ze hebben veel geld en exclusieve auto’s. De kinderen van deze Gooische Vrouwen gaan naar dure scholen. Allemaal wonen ze in een prachtige villa.

Maar de vrouwen krijgen ook te maken met de negatieve kant van het luxe Gooische leven…

Gooische Vrouwen De Film 1
Gooische Vrouwen de Film is uitgekomen in 2011.

Het leven van de vrouwen uit het Gooi staat weer eens op zen kop. De partner van Cheryl is nog steeds aangetrokken tot andere knappe vrouwen.

De dochter en kleinzoon van Claire verhuizen voor een aantal jaar naar Burkina Faso.

Anouk’s dochter vindt haar moeder een sloerie en besluit bij haar vader te gaan wonen. Roelien is ontdaan omdat ze een bejaarde vrouw heeft geslagen.

Alles bij elkaar voldoende redenen voor de vrouwen om een vakantie te boeken. Zo kunnen ze weer tot rust komen. Ze besluiten naar Frankrijk te gaan. Tijdens hun vakantie realiseren ze zich hoe belangrijk en hecht hun vriendschap eigenlijk is…

Gooische Vrouwen De Film 2
Op 4 december 2014 ging deel 2 van de film in première.

Claire komt na 3 jaar terug uit Burkina Faso. Ze is compleet veranderd. Haar vriendinnen herkennen haar amper.

Martin heeft Cheryl voor de zoveelste keer bedrogen. Ze besluit van hem te gaan scheiden.

Omdat Anouk ongelukkig is in de liefde ontstaat er slechte eetgewoonten.

Roelien heeft meer geluk in het leven. Althans dat denkt ze. Ze zegt “Ja!” tegen het zoveelste huwelijksaanzoek van Evert. Maar hun geluk is van korte duur.

Door een noodlottig ongeval komen de vriendinnen samen terecht op de Oostenrijkse Bergtoppen…

 

lees meer

Reviews Van Gooische Vrouwen

  • Gooische Vrouwen imdb Beoordeling: 7.3 7.3

Wie Zijn De Hoofdrolspelers?

De hoofdrolspelers van deze Nederlandse serie zijn Linda de Mol (Cheryl), Susan Visser (Anouk) Tjitske Reidinga (Claire), Annet Malherbe (Willemijn) en Lies Visschedijk (Roelien).

Andere hoofdrolspelers zijn onder andere Leopold Witte (Evert Lodewijkx), de man van Willemijn en Peter Paul Muller (Martin Morero), de man van Cheryl.

In seizoen 4 is Annet Malherbe uit de serie verdwenen, en heeft Lies Visschedijk een rol gekregen als Roelien Grootheeze.

Alle hoofdrolspelers van Gooische vrouwen op een rij:

Hoeveel Seizoenen en Afleveringen Zijn Er?

De serie heeft bij elkaar 42 afleveringen verdeeld over 5 seizoenen. De afleveringen zijn te bekijken in ongeveer 3 kwartier.

Seizoen 1 en 2 waren te zien op Talpa. De andere 3 seizoenen waren te bekijken op RTL4. Daarbij is Gooische vrouwen onderdeel van het aanbod van Videoland Unlimited.

Dit zijn alle seizoen en afleveringen met de datum waarop deze uitkwamen:

Seizoen 1 | 8 Afleveringen Seizoen 1

Seizoen 2 | 8 Afleveringen Seizoen 2

Loading

Seizoen 3 | 9 Afleveringen Seizoen 3

Loading

Seizoen 4 | 9 Afleveringen Seizoen 4

Loading

Seizoen 5 | 8 Afleveringen Seizoen 5

Loading

Laatste Serienieuws

1 mei 2020

Nieuwe Videoland series: mei 2020

Nieuwe series Deze nieuwe series komen online te staan: 4 mei 2020 Scandal seizoen 1 – 7 Op 4 mei 2020 wordt seizoen 1 tot en met 7 ...

Lees meer

19 maart 2020

Nieuwe Netflix series: arpil 2020

Nieuwe series Dit zijn de nieuwe series die in april online worden gezet: 1 april 2020 How to Fix a Drug Scandal seizoen 1 Op de eerste dag ...

Lees meer

1 maart 2020

Nieuwe Netflix series: maart 2020

Nieuwe series Je kunt deze nieuwe series in maart verwachten: 5 maart 2020 The Letter for the King seizoen 1 The Letter for the King is een drama– en ...

Lees meer

 

1 maart 2020

Hawaii Five-0 stopt na tien seizoenen

Over Hawaii Five-0 De politieserie van Peter M. Lenkov, Alex Kurtzman en Roberto Orci is een remake van de serie uit 1968, die gemaakt is door Leonard Freeman. ...

Lees meer

9 februari 2020

Nieuwe Netflix series: februari 2020

Nieuwe series Hieronder staan alle nieuwe series: 1 februari 2020 Wisting seizoen 1 Op de eerste dag van de maand zet Netflix het eerste seizoen van Wisting online. ...

Lees meer

1 januari 2020

Nieuwe Videoland series: januari 2020

Nieuwe series Deze maand komen er weer een paar nieuwe series op Videoland te staan: 6 januari 2020 Grey’s Anatomy seizoen 1 – 15 Grey’s Anatomy is een ...

Lees meer