Gotham Kijken?

  • 2014 - 2019
  • 5 seizoenen
  • 100 afleveringen
  • FOX
  • Gotham - IMDb Rating 7.8

    7.8

Gotham kijken? Gotham is een Amerikaanse serie van de zender FOX. Op 22 september 2014 is deze drama– en actieserie in première gegaan.

In Amerika heeft FOX de afleveringen uitgezonden. In Nederland is te serie sinds 17 januari 17 uitgezonden door Veronica. Daarnaast is te serie te zien op Netflix. Het is zelfs 1 van de populairste series op Netflix uit 2014.

Bruno Heller is de maker van deze serie uit 2014. Deze producer is bekend van The Mentalist en Rome.

Gotham is gemaakt met behulp van alle Batman strips. Maar het verhaal speelt zich enkele jaren voor Batman af. Rechercheur James Gordon staat namelijk in het middelpunt van deze serie.

In 2014 won deze serie een Critic’s Choice Television Award voor ”meest opwindende nieuwe serie” en een Gracie Awards voor ”Buitengewone dramaserie”. Deze awards laten zien dat Gotham een goede televisieserie is.

Lees nu alles over deze serie: Waar gaat de serie over? Hoeveel afleveringen zijn er opgenomen? Wie zijn de hoofdrolspelers? Bekijk daarna de officiële trailers en kijk alle afleveringen:

lees meer

Waar Te Zien?

Waar gaat Gotham Over?

Over Gotham

Waar gaat Gotham Over?

De jonge detective James Gordon is nieuw bij de politiemacht van Gotham City. Hij is pas net begonnen met werken, als hij 1 van de grootste moordzaken van de stad moet oplossen.

Deze moordzaak is de moord op 2 miljardairs uit de stad. Deze miljardairs zijn de ouders van Bruce Wayne, de toekomstige Batman. James Gordon belooft de 12-jarige Wayne, om de moorden op te lossen.

Gordon maakt al snel carrière met zijn strijd tegen criminaliteit. Als snel is hij commissaris van de politiemacht van Gotham. In deze positie komt hij bekende schurken tegen als Gangster Fish, Selina Kyle, The Riddler en The Joker…

Reviews Van Gotham

  • Gotham imdb Beoordeling: 7.8 7.8

Wie Zijn De Hoofdrolspelers?

Ben McKenzie is dé hoofdrolspeler. Hij heeft de rol van James Gordon. Ben had hiervoor een rol in bijvoorbeeld Southland.

David Mazouz speelt Bruce Wayne. David had eerder al een hoofdrol in Touch en was o.a. te zien in Drop Dead Diva, Criminal Minds en Private Practice.

Robin Lord Taloy zet een geweldige acteerprestatie neer met zijn rol als Oswald Cobblepot.

Donal Louge is ook een hoofdrolspeler. Hij speelt Harvey Bullock. Deze acteur speelde eerder in Law & Order, Vikings, Sons of Anarchy en Copper.

Alle hoofdrolspelers van deze serie zijn:

Hoeveel Seizoenen en Afleveringen Zijn Er?

Je kunt 1 aflevering van Gotham bekijken in zo’n 45 minuten. Hieronder staan alle seizoenen met daarbij de premièredatum:

Seizoen 1 | 22 Afleveringen Seizoen 1

Seizoen 2 | 22 Afleveringen Seizoen 2

Loading

Seizoen 3 | 22 Afleveringen Seizoen 3

Loading

Seizoen 4 | 22 Afleveringen Seizoen 4

Loading

Seizoen 5 | 12 Afleveringen Seizoen 5

Loading

Laatste Serienieuws

29 december 2017

Het derde seizoen van Gotham is vanaf ...

Derde seizoen In het derde seizoen zet Gordon alles ...

Lees meer

1 mei 2020

Nieuwe Videoland series: mei 2020

Nieuwe series Deze nieuwe series komen online te staan: 4 mei 2020 Scandal seizoen 1 – 7 Op 4 mei 2020 wordt seizoen 1 tot en met 7 ...

Lees meer

19 maart 2020

Nieuwe Netflix series: arpil 2020

Nieuwe series Dit zijn de nieuwe series die in april online worden gezet: 1 april 2020 How to Fix a Drug Scandal seizoen 1 Op de eerste dag ...

Lees meer

 

1 maart 2020

Nieuwe Netflix series: maart 2020

Nieuwe series Je kunt deze nieuwe series in maart verwachten: 5 maart 2020 The Letter for the King seizoen 1 The Letter for the King is een drama– en ...

Lees meer

1 maart 2020

Hawaii Five-0 stopt na tien seizoenen

Over Hawaii Five-0 De politieserie van Peter M. Lenkov, Alex Kurtzman en Roberto Orci is een remake van de serie uit 1968, die gemaakt is door Leonard Freeman. ...

Lees meer

9 februari 2020

Nieuwe Netflix series: februari 2020

Nieuwe series Hieronder staan alle nieuwe series: 1 februari 2020 Wisting seizoen 1 Op de eerste dag van de maand zet Netflix het eerste seizoen van Wisting online. ...

Lees meer