Happy Valley Kijken?

  • 2014 - 
  • 2 seizoenen
  • 12 afleveringen
  • BBC
  • Happy Valley - IMDb Rating 8.5

    8.5

Happy Valley kijken? Happy Valley is een Britse televisieserie. Deze detective– en dramaserie die startte op 29 april 2014.

De tv serie werd in Groot-Brittannië, Nederland en België via BBC uitgezonden. In Nederland werd de serie ook nog eens uitgezonden via de KRO-NCRV. In Nederland en België was de serie ook te bekijken via Netflix.

Sally Wainwright is de bedenker. Ze heeft eerder deze serie Last Tango in Halifax bedacht en geschreven.

Happy Valley is een populaire Britse detective series. Dat is o.a. te zien aan de gewonnen awards. Zo won de serie in 2015 bijvoorbeeld een BAFTA TV Award voor “Best Drama Series”.

Lees nu alles over deze populaire serie. Bekijk wie er allemaal in deze serie spelen en hoeveel seizoenen er zijn. Kijk ook de trailers van de serie of start met het kijken van alle afleveringen:

lees meer

Waar gaat Happy Valley Over?

Over Happy Valley

Waar gaat Happy Valley Over?

Catherine Cawood werkt bij de politie als politie-inspecteur. In de valleys van Yorkshire is zij het hoofd van de politiecorps.

Catherine is bezig om een zaak op te lossen van een jong ontvoert meisje. Bij deze zaak moet Catherine steeds denken aan haar eigen dochter die zelfmoord heeft gepleegd. Ze kan dit niet laten rusten en dus gaat ze op zoek naar de verantwoordelijke van de dood van haar dochter.

Gaat het Catherine lukken om de verantwoordelijke te vinden?

Reviews Van Happy Valley

  • Happy Valley imdb Beoordeling: 8.5 8.5

Wie Zijn De Hoofdrolspelers?

Sarah Lancashire speelt de rol van Catherine Cawood. Ze speelde eerder in Last Tango in Halifax, waarvoor ze een BAFTA TV Award won.

Tommy Lee Royce wordt gespeeld door James Norton. Hij is bekend van het spelen in de serie War & Peace als Andrei Bolkonsky.

James Norton heeft ook een hoofdrol. Hij speelt Tommy Lee Royce. James is o.a. bekend van War & Peace en Life in Squares.

Bekijk hieronder wie er nog meer allemaal een hoofdrol hebben:

Hoeveel Seizoenen en Afleveringen Zijn Er?

De 1ste 2 seizoenen hebben 12 afleveringen. 1 aflevering is te bekijken in 60 minuten.

Ontdek nu of er nieuwe afleveringen bijgekomen zijn. Hieronder staan alle afleveringen. Je kunt de serie meteen terugkijken:

Seizoen 1 | 6 Afleveringen Seizoen 1

Seizoen 2 | 6 Afleveringen Seizoen 2

Loading

Laatste Serienieuws

1 mei 2020

Nieuwe Videoland series: mei 2020

Nieuwe series Deze nieuwe series komen online te staan: 4 mei 2020 Scandal seizoen 1 – 7 Op 4 mei 2020 wordt seizoen 1 tot en met 7 ...

Lees meer

19 maart 2020

Nieuwe Netflix series: arpil 2020

Nieuwe series Dit zijn de nieuwe series die in april online worden gezet: 1 april 2020 How to Fix a Drug Scandal seizoen 1 Op de eerste dag ...

Lees meer

1 maart 2020

Nieuwe Netflix series: maart 2020

Nieuwe series Je kunt deze nieuwe series in maart verwachten: 5 maart 2020 The Letter for the King seizoen 1 The Letter for the King is een drama– en ...

Lees meer

 

1 maart 2020

Hawaii Five-0 stopt na tien seizoenen

Over Hawaii Five-0 De politieserie van Peter M. Lenkov, Alex Kurtzman en Roberto Orci is een remake van de serie uit 1968, die gemaakt is door Leonard Freeman. ...

Lees meer

9 februari 2020

Nieuwe Netflix series: februari 2020

Nieuwe series Hieronder staan alle nieuwe series: 1 februari 2020 Wisting seizoen 1 Op de eerste dag van de maand zet Netflix het eerste seizoen van Wisting online. ...

Lees meer

1 januari 2020

Nieuwe Videoland series: januari 2020

Nieuwe series Deze maand komen er weer een paar nieuwe series op Videoland te staan: 6 januari 2020 Grey’s Anatomy seizoen 1 – 15 Grey’s Anatomy is een ...

Lees meer