Hollands Hoop Kijken?

  • 2014 - 
  • 2 seizoenen
  • 16 afleveringen
  • VARA
  • Hollands Hoop - IMDb Rating 8.1

    8.1

Hollands Hoop kijken? Hollands Hoop is een Nederlandse televisieserie uit 2014, die op 27 september in première is gegaan.

De opnames vonden grotendeels plaats in het dorp Overschild in Groningen. De afleveringen zijn uitgezonden door NPO2. De afleveringen beginnen met ”Reap What We Have Sown” van Torre Florim en Janne Schra.

De serie is geproduceerd door Lemming Film, in samenwerking met NTR, de VARA en VPRO.

Franky Ribbens bedacht de serie. Hij ontving in 2015 een Zilveren Krulstraat voor Beste Scenario! Dana Nechushtan is de regisseur van Hollands Hoop. Dana had o.a. de regie in handen van de populaire Nederlandse serie Overspel.

In 2014 werd er een Gouden Kalf gewonnen voor beste televisiedrama! Daarmee is Hollands Hoop één van de populairdere series van eigen bodem.

Lees nu alles over deze misdaadserie: Waar gaat die over? Hoeveel seizoenen en afleveringen zijn er? Wie hebben de hoofdrol? Check vervolgens de officiële trailer en check waar de serie nu te zien is:

lees meer

Waar gaat Hollands Hoop Over?

Over Hollands Hoop

Waar gaat Hollands Hoop Over?

Fokke Augustinus is een forensisch psychiater, die last heeft van burn-out verschijnselen. Hij heeft een disfunctioneel gezin met 3 kinderen.

Wanneer hij een boerderij van zijn vader erft, verhuist hij samen met zijn gezin naar het Groningse platteland. In Groningen ontdekt hij dat zijn vader een groot geheim had. Zijn boerderij was een dekmantel voor een wietplantage!

Fokke wil eerst zo snel mogelijk van de plantage af, maar langzaam beginnen zijn morele grenzen te verschuiven…

Reviews Van Hollands Hoop

  • Hollands Hoop imdb Beoordeling: 8.1 8.1

Wie Zijn De Hoofdrolspelers?

Marcel Hensema is dé hoofdrolspelers. Hij speelt Fokke Augustinus. Marcel is vooral bekend van zijn eerdere rol als Steven Breusink in Penoza.

Kim van Kooten speelt de vrouw van Fokke. Ze is Machteld Augustinus-Elvink.

Martijn Lakemeie, Megan de Kruijf en Amber Robin spelen de kinderen van Fokke en Machteld.

Martijn speelt Pepijn Augustinus. Martijn had eerder al een rol in Feuten en De geheimen van Barslet. Megan speelt Lara Augustinus en Amber speelt Filippa Augustinus.

Hieronder staan alle hoofdrolspelers:

Hoeveel Seizoenen en Afleveringen Zijn Er?

Seizoen 1 en 2 hebben beide 8 afleveringen. Je kunt een aflevering kijken in zo’n 50 minuten.

Hieronder staan alle seizoenen en afleveringen:

Seizoen 1 | 8 Afleveringen Seizoen 1

Seizoen 2 | 8 Afleveringen Seizoen 2

Loading

Laatste Serienieuws

1 mei 2020

Nieuwe Videoland series: mei 2020

Nieuwe series Deze nieuwe series komen online te staan: 4 mei 2020 Scandal seizoen 1 – 7 Op 4 mei 2020 wordt seizoen 1 tot en met 7 ...

Lees meer

19 maart 2020

Nieuwe Netflix series: arpil 2020

Nieuwe series Dit zijn de nieuwe series die in april online worden gezet: 1 april 2020 How to Fix a Drug Scandal seizoen 1 Op de eerste dag ...

Lees meer

1 maart 2020

Nieuwe Netflix series: maart 2020

Nieuwe series Je kunt deze nieuwe series in maart verwachten: 5 maart 2020 The Letter for the King seizoen 1 The Letter for the King is een drama– en ...

Lees meer

 

1 maart 2020

Hawaii Five-0 stopt na tien seizoenen

Over Hawaii Five-0 De politieserie van Peter M. Lenkov, Alex Kurtzman en Roberto Orci is een remake van de serie uit 1968, die gemaakt is door Leonard Freeman. ...

Lees meer

9 februari 2020

Nieuwe Netflix series: februari 2020

Nieuwe series Hieronder staan alle nieuwe series: 1 februari 2020 Wisting seizoen 1 Op de eerste dag van de maand zet Netflix het eerste seizoen van Wisting online. ...

Lees meer

1 januari 2020

Nieuwe Videoland series: januari 2020

Nieuwe series Deze maand komen er weer een paar nieuwe series op Videoland te staan: 6 januari 2020 Grey’s Anatomy seizoen 1 – 15 Grey’s Anatomy is een ...

Lees meer