Jensen kiest voor Amerika
Periode: 01-01-1970 - 404 Genre: Netwerk:
Seizoenen: 1 Afleveringen: 1

Jensen kiest voor Amerika kijken? Jensen kiest voor Amerika is een televisieprogramma uit 2016. Deze reality serie is te zien sinds 20 oktober.

De afleveringen zijn op televisie uitgezonden door RTL5. Alle afleveringen zijn online terug te kijken.

In de aanloop van de Amerikaanse verkiezingen van 2016 gaat Robert Jensen op zoektocht naar het échte Amerika. Het idee voor het programma is ontstaan toen Donald Trump maar bleef winnen. Robert wilde alles weten over zijn aanhangers.

Lees nu alles over dit programma: Waar gaat die precies over? Hoeveel afleveringen zijn er opgenomen? Wie zijn er te zien in deze serie én waar zijn de afleveringen te bekijken:

Jensen kiest voor Amerika kijken

Waar gaat Jensen kiest voor Amerika over?

Robert Jensen is in Amerika. Hij wil weten wat het écht Amerika is. Robert onderzoekt o.a. de aantrekkingskracht van Presidentskandidaat Donald Trump.

De Nederlander reist door Amerika en praat met allerlei mensen. Zo praat hij met de normale Amerikaan, maar ook met journalisten, celeberties, opiniemakers, comedians en veteranen…

Jensen kiest voor Amerika kijken

Hoeveel seizoenen en afleveringen zijn er?

De afleveringen van Jensen kiest voor Amerika zijn te zien sinds donderdag 20 oktober. Gedurende 3 weken is het programma iedere donderdag om 21.50 te zien.

Aflevering 1 heeft een speelduur van 45 minuten. De 2de aflevering is te zien in 42 minuten.

De 3 afleveringen zijn allemaal online terug te kijken.

Wie zijn te zien in deze serie?

Robert Jensen was 3 jaar niet op televisie te zien. Met zijn nieuwe programma maakt hij zijn comeback!

Trailers

Hieronder staat een scene uit deze show. Kijk deze scene nu of start met het kijken van alle afleveringen:

Trailer seizoen 1

Serie delen
Ik ben een échte serieliefhebber. Ik kijk veel series en schrijf hier graag over. Daarnaast neem ik video's op waarin ik serietips geef. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Ik houd je graag op de hoogte van het laatste serienieuws!

LAAT EEN REACTIE ACHTER