Marvel’s Jessica Jones Kijken?

  • 2015 - 2019
  • 3 seizoenen
  • 39 afleveringen
  • Netflix
  • Marvel’s Jessica Jones - IMDb Rating 8

    8

Jessica Jones is een Amerikaanse serie van Marvel. De serie is exclusief te bekijken via de streamingdienst Netflix. De serie startte op 20 november 2015.

Deze Amerikaanse actie– drama en detectiveserie is bedacht door Melissa Rosenberg. De serie Jessica Jones is gebaseerd op de gelijknamige superheldin uit de stripboeken van Marvel. Ze raakte daarbij geïnspireerd door Alias, een stripreeks uit 2001.

De hoofdrolspeelster is bekend van 1 van de succesvolste series ooit: Breaking Bad.

Lees nu waarover de serie gaat en bekijk hoeveel seizoenen en afleveringen er zijn. Ontdek welke acteurs en actrices een hoofdrol hebben en kijk de trailers:

lees meer

Waar Te Zien?

Waar gaat Marvel’s Jessica Jones Over?

Over Marvel’s Jessica Jones

Waar gaat Marvel’s Jessica Jones Over?

Jessica Jones was een superheldin. Haar carrière als heldin komt op een tragische manier te einde.

Ze wil haar leven terug op de rit krijgen. Dit is moeilijk omdat ze last heeft van zelfhaat en een posttraumatische stressstoornis. Maar ondanks dat zet ze door.

Jessica start een carrière als privédetective. Haar bijzondere gaven komen hierbij van pas. Als detective komt ze in aanraking met de meest opmerkelijke zaken…

Reviews Van Marvel’s Jessica Jones

  • Marvel’s Jessica Jones imdb Beoordeling: 8 8

Wie Zijn De Hoofdrolspelers?

De hoofdrolspeelster is Krysten Ritter. Ze is Jessica Jones. We kennen Krysten Ritter uiteraard van Breaking Bad als Jane Margolis.

Rachael Taylor speelt Trish Walker. Deze actrice speelde hiernaast ook in The Defenders. Hiervoor had ze een rol in Crisis, 666 Park Avenue en Grey’s Anatomy.

Eka Darville heeft de rol van Malcolm Ducasse. Eka speelde hiernaast in The Defenders en Empire. Hiervoor had ze een rol in The Originals.

Carrie-Anne Moss is Jeri Hogarth. Hiernaast had Carrie-Anne een rol van Iron Fist en Humans. Daarvoor speelde ze bijvoorbeeld in Crossing Lines en Vegas.

Hieronder staan alle hoofdrollen:

Hoeveel Seizoenen en Afleveringen Zijn Er?

Seizoen 1 heeft 13 afleveringen. Die afleveringen zijn te bekijken in 50 minuten. De televisieserie is exclusief te bekijken via Netflix.

Hieronder staan alle seizoenen en afleveringen:

Seizoen 1 | 13 Afleveringen Seizoen 1

Seizoen 2 | 13 Afleveringen Seizoen 2

Loading

Seizoen 3 | 13 Afleveringen Seizoen 3

Loading

Laatste Serienieuws

13 april 2018

Jessica Jones krijgt een 3de seizoen!

De superhelden serie volgt de alcohol- en drugsgebruikende heldin Jessica Jones, ...

Lees meer

10 december 2017

Vanaf 8 maart op Netflix: het tweede ...

Het tweede seizoen In het tweede seizoen is Jessica ...

Lees meer

1 mei 2020

Nieuwe Videoland series: mei 2020

Nieuwe series Deze nieuwe series komen online te staan: 4 mei 2020 Scandal seizoen 1 – 7 Op 4 mei 2020 wordt seizoen 1 tot en met 7 ...

Lees meer

 

19 maart 2020

Nieuwe Netflix series: arpil 2020

Nieuwe series Dit zijn de nieuwe series die in april online worden gezet: 1 april 2020 How to Fix a Drug Scandal seizoen 1 Op de eerste dag ...

Lees meer

1 maart 2020

Nieuwe Netflix series: maart 2020

Nieuwe series Je kunt deze nieuwe series in maart verwachten: 5 maart 2020 The Letter for the King seizoen 1 The Letter for the King is een drama– en ...

Lees meer

1 maart 2020

Hawaii Five-0 stopt na tien seizoenen

Over Hawaii Five-0 De politieserie van Peter M. Lenkov, Alex Kurtzman en Roberto Orci is een remake van de serie uit 1968, die gemaakt is door Leonard Freeman. ...

Lees meer