KPN Play

De tijd van kabelabonnementen is op zijn retour. Steeds meer mensen kiezen namelijk voor streaming videodiensten en on demand tv kijken. Dat is heel begrijpelijk, want hiermee bepaal je helemaal zelf waar en wanneer je tv kijkt en betaal je niet te veel.

KPN Play combineert op handige wijze online live-tv, on demand en Uitzending Gemist in één overzichtelijke app. Voor een vast laag bedrag per maand kijk je zo heel flexibel tv en video’s naar keuze.

Hoe KPN Play werkt

Met KPN Play kun je tot wel 5 devices aansluiten en 2 streams tegelijk afspelen. Zo kijk je bijvoorbeeld eenvoudig in de trein op je smartphone of tablet, of in bad op je laptop.

Via de Chromecast of AirPlay stream je in een handomdraai video’s naar je tv-toestel. Daarnaast kun je 2 streams tegelijk afspelen: erg handig wanneer je een misdaadserie wil kijken maar je vriend of vriendin meer zin heeft in een leuke komedie.

Op enkele oude video’s na zijn de meeste digitale zenders en video’s in HD-kwaliteit beschikbaar. Wanneer de internetverbinding iets minder wordt, dan past de beeldkwaliteit zich automatisch aan.

De Play-app geeft aan de hand van je persoonlijke kijkgedrag suggesties en aanbevelingen voor andere video’s. Op je persoonlijke pinboard kun je tot 100 uitzendingen plaatsen om later te bekijken. Zo creëer je een persoonlijk tv-kanaal voor vele uren kijkplezier. Dat is een stuk beter dan zappend voor de buis hangen.

Het aanbod en de functies van KPN Play

Wat KPN Play uniek maakt, is dat er naast live tv ook on demand films, documentaires en series worden aangeboden. Je hebt keuze uit maar liefst 25 zenders. Zo vind je er naast NPO, RTL, SBS en Veronica ook zenders als 24Kitchen, Comedy Central, Discovery, National Geographic, MTV, TLC, Xite, Nickelodeon, Disney Channel en FOX! Kortom, voor ieder wat wils.

Bij 12 zenders heb je de mogelijkheid om de tv-programma’s tot 7 dagen terug te kijken. Daarnaast is het mogelijk om programma’s met één druk op de knop op te nemen. Heb je het ‘s avonds te druk voor RTL Late Night? Dan kijk je het de volgende ochtend toch gewoon tijdens het ontbijt?

Nogmaals wegdromen bij de eerste aflevering van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld? Geen probleem, want je kunt namelijk een jaar lang tot maar liefst 200 uur aan video bewaren.

Naast de 25 zenders heb je bij KPN Play on demand ook toegang tot de spannende Lumière Crime series, zoals The Bridge en Gomorra. Wil je meer ontspannen? Cabaret On Demand biedt het beste van cabaret en stand-up comedy uit binnen- en buitenland. Iedere maand worden er nieuwe afleveringen aan de collectie toegevoegd.

KPN Presenteert

Naast een breed aanbod van KPN Play van bekende hit series biedt KPN ook haar eigen programma’s aan via KPN Presenteert. Inmiddels zijn er al enkele populaire series geproduceerd die exclusief bij Play te zien zijn.

Hier volgt een kort overzicht:

Brussel


Brussel is een bloedstollende dramaserie over Moniek van Dalen, ex-minister en bestuurslid van een oliemaatschappij. In Brussel zoekt ze bij de Europese Commissie steun voor een project, maar krijgt concurrentie van haar voormalige minnaar, de Russisch-Oekraïense oligarch Viktor Petrenko.

Ondertussen is veteraan Mohammed de Vries in de stad op zoek naar zijn radicaliserende zoon. In 10 afleveringen komen de verschillende verhaallijnen bij elkaar tot een spannende climax.

Toon

Wanneer een filmpje van een surpriseparty onverwacht viral gaat op Youtube, is de sociaal onbeholpen muzikant Toon ineens beroemd. Zelf zit hij het liefst thuis te gamen, maar zijn zus Elise en zangeres Nina weten hem te verleiden om op te gaan in de hippe dance scene. Deze absurde comedy heeft al veel kijkers aangenaam verrast. Inmiddels is het tweede seizoen van Toon in de maak.

B.A.B.S.

Loek Nieuwenhaag runt samen met zijn vrouw een bureau van BN’er-lookalikes. Zelf lijkt hij sprekend op een bekende hoofdrolspeler in de romantische film ‘Voor Eeuwig Verbonden’.

Als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (B.A.B.S.) trouwt hij daarom stellen die het hoogtepunt uit de film in het echt willen beleven. In de serie zijn tal gastrollen te zien als lookalikes van zichzelf, onder wie Hans Klok, Loretta Schrijver en Georgina Verbaan.

Dochters

Dochters is een documentaireserie waarin we Emma (12), Aisha (17) en Tara (19) en hun moeders volgen in verschillende levensfasen.

De serie geeft een intieme inkijk in de relatie tussen dochter en moeders. Het gevoel van openhartigheid wordt versterkt doordat alles met smartphones is gefilmd.

De Mannentester

Victoria Kramer is een jonge femme fatale die zich door echtgenotes en vriendinnen laat inhuren om hun mannen te testen op ontrouw. Als geen ander weet ze hoe ze mannen moet verleiden en ontmaskeren, maar zelf blijkt ze ook een schaduwzijde te hebben.

De Mannentester is gebaseerd op het gelijknamige boek van Heleen van Royen en zal eind april bij KPN Play te zien zijn.

Fenix

Fenix is een misdaadserie over criminelen en politici in Brabant. In de hoofdrol zien
we Rens die op jonge leeftijd door zijn moeder werd weggestuurd uit hun criminele familie.

Als zachtaardige jongen kon hij de harde onderwereld namelijk niet aan. Wanneer zijn vader vermoord wordt, moet hij echter terugkeren om de schimmige familiezaken voort te zetten. De serie zal in het najaar van 2017 op KPN Play te zien zijn.

Probeer KPN Play een maand gratis

Met meer dan 300 kwaliteitsseries, docu’s en on demand video’s heeft KPN Play een hele hoop te bieden. Voor maar € 9,99 per maand kijk je naar de beste uitzendingen wanneer je maar wilt.

Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Benieuwd naar alle zenders en serie aanbod van KPN Play? Probeer de eerste maand helemaal gratis uit: