Major Crimes Kijken?

  • 2012 - 2018
  • 6 seizoenen
  • 105 afleveringen
  • TNT
  • Major Crimes - IMDb Rating 7.6

    7.6

Major Crimes kijken? Major Crimes is een politieserie uit de Verenigde Staten. Deze actie– en dramaserie wordt uitgezonden sinds 13 augustus 2012.

De Amerikaanse serie is opgenomen in Los Angeles. De afleveringen zijn uitgezonden door TNT. Het is een spin-off van The Closer.

De serie is gemaakt door James Duff. Hij schreef eerder de scenario’s van de voorganger The Closer. Daarnaast schreef hij bijvoorbeeld scenario’s van Wolf Lake en The Agency.

In 2016 werd er o.a. een Imagen Award gewonnen voor ”Best Primetime Television Program – Drama”.

Lees nu alles over deze televisieserie: Waar gaat deze over? Hoeveel afleveringen zijn er opgenomen? Wie zijn de hoofdrolspelers? Bekijk vervolgens een trailer of kijk de afleveringen terug:

lees meer

Waar gaat Major Crimes Over?

Over Major Crimes

Waar gaat Major Crimes Over?

Sharon Raydor moet zich bewijzen bij de rechercheurs van de LAPD. Sharon was voorheen een tegenstander van de rechercheurs. Daarom moeten ze enorm wennen aan hun nieuwe collega en haar manier van werken.

Sharon probeert het vertrouwen van de rechercheurs te winnen. Alleen samen kunnen ze de moeilijkste misdaden ooit oplossen!

Deze Serie is Opgenomen in:

Reviews Van Major Crimes

  • Major Crimes imdb Beoordeling: 7.6 7.6

Wie Zijn De Hoofdrolspelers?

Mary McDonnell is de hoofdrolspeelster als Sharon Raydor. Ze speelde eerder in The Closer. Daarnaast was ze bijvoorbeeld te zien in Battlestar Galactica, Grey’s Anatomy, Touched by an Angel en ER.

G.W. Bailey speelt Louie Provenza. Hij speelde ook in The Closer. Verder zagen we hem bijvoorbeeld in American Dreams, The Jeff Foxworthy Show, War and Remembrance, St. Elsewhere en M*A*S*H.

Michael Paul Chan heeft de rol van Mike Tao. Hij had eerder ook een hoofdrol in The Closer. Daarnaast is Michael bekend van Bones, Las Vegas, Arrested Development en Robbery Homicide Division.

Hieronder staan alle hoofdrolspelers:

Hoeveel Seizoenen en Afleveringen Zijn Er?

Hieronder staan alle seizoenen en afleveringen. Je kunt 1 aflevering volgen in ongeveer 45 minuten.

Hieronder staan alle seizoenen en afleveringen. Je kunt een deel van de afleveringen terugkijken:

Seizoen 1 | 10 Afleveringen Seizoen 1

Seizoen 2 | 19 Afleveringen Seizoen 2

Loading

Seizoen 3 | 19 Afleveringen Seizoen 3

Loading

Seizoen 4 | 23 Afleveringen Seizoen 4

Loading

Seizoen 5 | 21 Afleveringen Seizoen 5

Loading

Seizoen 6 | 13 Afleveringen Seizoen 6

Loading

Laatste Serienieuws

4 oktober 2017

Hitserie Major Crimes stopt na 6 seizoenen

Spin-off van The Closer Major Crimes is een spin-off ...

Lees meer

1 mei 2020

Nieuwe Videoland series: mei 2020

Nieuwe series Deze nieuwe series komen online te staan: 4 mei 2020 Scandal seizoen 1 – 7 Op 4 mei 2020 wordt seizoen 1 tot en met 7 ...

Lees meer

19 maart 2020

Nieuwe Netflix series: arpil 2020

Nieuwe series Dit zijn de nieuwe series die in april online worden gezet: 1 april 2020 How to Fix a Drug Scandal seizoen 1 Op de eerste dag ...

Lees meer

 

1 maart 2020

Nieuwe Netflix series: maart 2020

Nieuwe series Je kunt deze nieuwe series in maart verwachten: 5 maart 2020 The Letter for the King seizoen 1 The Letter for the King is een drama– en ...

Lees meer

1 maart 2020

Hawaii Five-0 stopt na tien seizoenen

Over Hawaii Five-0 De politieserie van Peter M. Lenkov, Alex Kurtzman en Roberto Orci is een remake van de serie uit 1968, die gemaakt is door Leonard Freeman. ...

Lees meer

9 februari 2020

Nieuwe Netflix series: februari 2020

Nieuwe series Hieronder staan alle nieuwe series: 1 februari 2020 Wisting seizoen 1 Op de eerste dag van de maand zet Netflix het eerste seizoen van Wisting online. ...

Lees meer