Making History Kijken?

  • 2017 - 2017
  • 1 seizoenen
  • 9 afleveringen
  • FOX
  • Making History - IMDb Rating 6.3

    6.3

Making History kijken? Making History is een grappige televisieserie. De serie is te zien sinds 5 maart 2017.

Deze Amerikaanse televisieserie is uitgezonden door FOX.

Julius Sharpe is de maker. Hij schreef eerder bijvoorbeeld scenario’s van The Grinder en Dads.

In deze avonturenserie draait het om liefde, vriendschap en het aanpassen aan een steeds complexere en onpersoonlijkere wereld.

Lees nu alles over deze serie uit 2017: Waar gaat deze over? Hoeveel afleveringen zijn er opgenomen? Wie zijn de hoofdrolspelers? Bekijk vervolgens de officiële trailer:

lees meer

Waar gaat Making History Over?

Over Making History

Waar gaat Making History Over?

Dan Chambers is een leraar aan een kleine universiteit. Hij is gespecialiseerd in computers. Hij heeft ontdekt hoe hij kan tijdreizen en reist terug naar de 17de eeuw. Hier brengt hij tijd door met de koloniale vrouw Deborah, waar hij verliefd op geworden is.

Dan was een échte nerd. Maar doordat hij zinnen kan gebruiken uit songteksten en films is hij in de 17de eeuw absoluut hilarisch. Hij verovert zo het hart van Deborah en maakt vrienden.

Maar Dan’s acties in het verleden verpesten het heden. Deborah is namelijk de dochter van Paul Revere. Dan’s inmenging in het verleden zorgt ervoor dat de uitkomst van de Amerikaanse Revolutie wordt vertraagd of compleet veranderd.

Om de zaken recht te zetten, roept Dan de hulp van zijn collega Chris in. Hij is een geniale hoogleraar geschiedenis, die nu de kans krijgt om écht in de geschiedenis te leven.

Kunnen Dan, Christ en Deborah zorgen voor een Amerika zoals we nu kennen? Kan een vrouw uit de 17de eeuw zich aanpassen aan iemand uit 2016? Kunnen de 3 tijdreizigers het verleden verbeteren, de hulpeloze helpen, vechten voor gerechtigheid en tegelijkertijd rijk worden?

lees meer

Reviews Van Making History

  • Making History imdb Beoordeling: 6.3 6.3

Wie Zijn De Hoofdrolspelers?

Adam Pally heeft de hoofdrol als Dan. Hij had hiervoor een rol in The Mindy Project, Happy Endings en Californication.

Leighton Meester speelt Deborah Revere. Ze speelde eerder in Gossip Girl, Entourage, Shark, CSI: Miami, House M.D. en Surface.

Yassir Lester is Chris. Deze acteur speelde eerder bijvoorbeeld in Girls en Key and Peele. Daarnaast schreef hij scenario’s van The Carmichael Show.

Hieronder staan alle hoofdrolspelers:

Hoeveel Seizoenen en Afleveringen Zijn Er?

Hieronder staan alle seizoenen en afleveringen:

Season 1 | 9 Afleveringen Season 1

Laatste Serienieuws

1 mei 2020

Nieuwe Videoland series: mei 2020

Nieuwe series Deze nieuwe series komen online te staan: 4 mei 2020 Scandal seizoen 1 – 7 Op 4 mei 2020 wordt seizoen 1 tot en met 7 ...

Lees meer

19 maart 2020

Nieuwe Netflix series: arpil 2020

Nieuwe series Dit zijn de nieuwe series die in april online worden gezet: 1 april 2020 How to Fix a Drug Scandal seizoen 1 Op de eerste dag ...

Lees meer

1 maart 2020

Nieuwe Netflix series: maart 2020

Nieuwe series Je kunt deze nieuwe series in maart verwachten: 5 maart 2020 The Letter for the King seizoen 1 The Letter for the King is een drama– en ...

Lees meer

 

1 maart 2020

Hawaii Five-0 stopt na tien seizoenen

Over Hawaii Five-0 De politieserie van Peter M. Lenkov, Alex Kurtzman en Roberto Orci is een remake van de serie uit 1968, die gemaakt is door Leonard Freeman. ...

Lees meer

9 februari 2020

Nieuwe Netflix series: februari 2020

Nieuwe series Hieronder staan alle nieuwe series: 1 februari 2020 Wisting seizoen 1 Op de eerste dag van de maand zet Netflix het eerste seizoen van Wisting online. ...

Lees meer

1 januari 2020

Nieuwe Videoland series: januari 2020

Nieuwe series Deze maand komen er weer een paar nieuwe series op Videoland te staan: 6 januari 2020 Grey’s Anatomy seizoen 1 – 15 Grey’s Anatomy is een ...

Lees meer