Models in Cape Town

Models in Cape Town kijken? Models in Cape Town is een Nederlandse reality serie uit 2018, die op maandag 26 februari voor het eerst op televisie verscheen.

Deze televisieserie is opgenomen in Kaapstad, Zuid-Afrika en uitgezonden door RTL4. Daarnaast staan de afleveringen sinds februari 2018 op Videoland.

In deze spin-off van Models in Paris zien we o.a. Montell van Leijen en Cherie Fransen, die eerder te zien waren in Holland’s Next Top Model.

Lees nu meer over deze Nederlandse serie: Waar gaat die precies over? Hoeveel afleveringen zijn er en wat is de speelduur per aflevering? Check vervolgens de trailer of kijk de serie:

Curvy Models in Cape Town kijken


Waar gaat Models in Cape Town over?

De deelnemende modellen gaan samen naar Kaapstad in de hoop hier door te breken als model. Montell heeft al een titel op zijn naam staan en won Hollands Next Top Model. Door deel te nemen aan deze nieuwe reality serie hoop hij internationaal door te breken.

Uiteraard hopen de andere 6 deelnemers op hetzelfde resultaat. Want ook Michelle, Rien, Veroni, Cherie, Bob en Farrieda willen doorbreken. Je kunt als kijker achter de schermen kijken in het leven van échte modellen!

Curvy Models in Cape Town kijken

Hoeveel seizoenen en afleveringen zijn er?

Binnen seizoen 1 zijn 8 afleveringen van zo’n 43 minuten opgenomen. Deze zijn uitgezonden op televisie en online terug te kijken.

Trailers

Hieronder staat de officiële trailer van het 1ste seizoen. Check deze trailer nu:

Trailer seizoen 1

Serie delen
Ik ben een échte serieliefhebber. Ik kijk veel series en schrijf hier graag over. Daarnaast neem ik video's op waarin ik serietips geef. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Ik houd je graag op de hoogte van het laatste serienieuws!