Modus 2015

Modus kijken? Modus is een misdaadserie uit 2015. De Scandinavische serie kwam uit op 23 september.

Deze Zweedse serie is uitgezonden door TV4. De regisseurs van deze serie zijn Lisa Siwe en Mani Maserrat. Het scenario is geschreven door Mai Broström en Peter Thorsboe. Beide zijn Emmy Awards winnaars.

Modus is gebaseerd op de roman ”Frukta inte”. De serie staat op 4 in onze Top 10 van Beste Scandinavische Series!

Lees nu waar Modus over gaat. Ontdek hoeveel seizoenen en afleveringen er zijn geproduceerd en wie de hoofdrolspelers zijn. Je kunt de afleveringen ook terugkijken:
Alles over Modus…

Waar gaat Modus over?

Inge Johanne Vik is een profiler en psycholoog. Ze was actief als forensisch psycholoog voor de FBI in Amerika. Nu is ze terug in Zweden om binnen de academische wereld te gaan werken.

Inge Johanne Vik heeft een autistische dochter. Als deze dochter getuigen wordt van een gruwelijke moord, besluit Inge Johanne Vik haar plannen te wijzigen.

Ze start toch weer bij de politie. Samen met de Stockholmse politieagent Ingvar Nyman onderzoekt ze de misdaden van een seriemoordenaar…

Seizoenen en Afleveringen

Modus is uitgekomen in 2015 en heeft 1 seizoen met 8 afleveringen. De afleveringen van Modus zijn te bekijken in 45 minuten.

Dit zijn alle seizoenen en afleveringen:

Seizoen Premièredatum Afleveringen
1 23 september 2015 8

Hoofdrolspelers

Melinda Kinnaman heeft een hoofdrol in Modus. Ze is Inge Johanne Vik. Haar partner Ingvar Numan wordt gespeeld door Henrik Norlén.

Melinda Kinnaman kennen we van de succesvolste Scandinavische serie ooit: The Bridge. Ze heeft in een aantal afleveringen van deze serie gespeeld. Henrik Norlén zagen we voorbij komen in de Maria Wern uit 2008 en Wallander met een kleine rol.

Alle hoofdrolspelers uit Modus zijn:

Naam Artiestennaam
Melinda Kinnaman Inge Johanne Vik
Henrik Norlén Ingvar Numan
Simon J. Berger Isak Aronson
Marek Oravec Richard Forrester
Magnus Roosmann Marcus Ståhl
Esmeralda Struwe Stina Vik
Johan Widerberg Lukas Lindgren
Krister Henriksson Erik Lindgren
Lily Wahlsteen Linnea Vik
Peter Jöback Rolf Ljungberg

Trailers

Bekijk nu de trailer van deze serie van TV4. De trailer van seizoen 1 (1.53 minuten) staat online:

Trailer seizoen 1

Serie delen
Ik ben een échte serieliefhebber. Ik kijk veel series en schrijf hier graag over. Daarnaast neem ik video's op waarin ik serietips geef. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Ik houd je graag op de hoogte van het laatste serienieuws!

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER