Narcos Kijken?

  • 2015 - 2017
  • 3 seizoenen
  • 30 afleveringen
  • Netflix
  • Narcos - IMDb Rating 8.8

    8.8

Narcos kijken? Narcos is een Amerikaanse televisieserie over het leven van Pablo Escobar. Deze Netflix Original is te zien sinds 28 augustus 2015.

De drama– en misdaadserie is opgenomen in Botogá in Colombia en te streamen op Netflix.

De makers van deze serie zijn Chris Brancato, Doug Mirco en Carlo Bernard. Chris Brancato schreef eerder scenario’s van bijvoorbeeld Hannibal en Law and Order.

Voor seizoen 2 uitkwam eiste Robert Escobar, de broer van Pablo Escobar, 1 miljard dollar van Netflix voor de rechten van zijn familieverhaal. Daarbij eiste hij dat hij eerst alle afleveringen van seizoen 2 mocht bekijken. Ondanks deze eis is het 2de seizoen op 2 september 2016 in première gegaan.

In 2016 is Narcos genomineerd onder andere genomineerd voor 2 Golden Globes. Het is één van de populairste series die te zien is op Netflix.

Lees nu alles over deze aangrijpende serie: Waar gaat deze over? Hoeveel afleveringen zijn er opgenomen? Wie zijn de hoofdrolspelers? Bekijk daarna de officiële trailer:

lees meer

Waar Te Zien?

Waar gaat Narcos Over?

Over Narcos

Waar gaat Narcos Over?

Pablo Escobar is één van de grootste drugsbazen ooit. Hij is de leider van het Medellin Kartel in Colombia. Pablo Escobar had van 1970 tot 1990 de macht over de handel in drugs.

Zijn kartel voerde een drugsoorlog met de Colombiaanse en Amerikaanse overheid. Een oorlog die werd gedreven door cocaïne…

Reviews Van Narcos

  • Narcos imdb Beoordeling: 8.8 8.8

''Alles over de drugskartels''

Review Geschreven Op28 augustus 2015

Joost / Bingewatcher

Columbia, drugs én Pablo Escobar – 3 woorden die de basis vormen voor de serie Narcos. Door de populariteit van deze serie zijn er al meerdere seizoenen uitgebracht. Het is ook een serie om lekker door te kijken.

Behalve als je onder een steen hebt geleefd, moet je wel eens gehoord hebben van Pablo Escobar, de drugsbaas die de drugswereld regeerde in de 80’s. De eerste 2 seizoenen gaan over zijn leven en zijn handel in cocaïne.

Het begint bij Pablo’s eerste stappen in de drugswereld. Vervolgens laat de serie zien hoe hij miljardair wordt met de productie en distributie van cocaïne. Het laat ook zijn gevecht met de autoriteiten zien, waaronder de DEA-agenten Javier Pena (Pedro Pascal) en Steve Murphy (Boyd Holbrook), die naar Colombia zijn gekomen om hem het leven moeilijk te maken.

Het 3de seizoen richt zich op een nieuw drugskartel. Dit is een Calikartel van de broers Gilberto en Miguel Rodríguez Orejuela. Waar iedereen wel eens gehoord heeft van het kartel van Pablo, is dit kartel een stuk minder bekend. Cool dat Netflix hier meer bekendheid aan geeft, door deze centraal te stellen in seizoen 3.

Doordat de serie gebaseerd is op ware gebeurtenissen, geeft het een realistisch beeld van het leven van de drugsbazen. De serie laat zien welke persoonlijke problemen de drugsbazen hebben, net als de uitdagingen die ze tegenkomen tijdens het uitbouwen van hun imperium. De achtergrond geluiden maken de serie spannend en de manier van filmen is passend. Voor mij is Narcos één van de beste series tot nu toe!

lees meer

Wie Zijn De Hoofdrolspelers?

De Braziliaanse acteur Wagner Moura is de hoofdrolspeler als Pablo Escobar.

Boyd Holbrook heeft een hoofdrol als Steve Murphy. Boyd speelde eerder in Hatfields and McCoysen The Big C.

Pedro Pascal speelt Javier Peña. Deze acteur is bekend van The Mentalist, Graceland, Game of Thrones en Red Widow.

Alle hoofdrolspelers zijn:

Hoeveel Seizoenen en Afleveringen Zijn Er?

Seizoen 1 tot en met 3 hebben allemaal 10 afleveringen. Je kunt 1 aflevering kijken in ongeveer 50 minuten.

Hieronder staan alle seizoen en afleveringen:

Seizoen 1 | 10 Afleveringen Seizoen 1

Seizoen 2 | 10 Afleveringen Seizoen 2

Loading

Seizoen 3 | 10 Afleveringen Seizoen 3

Loading

Laatste Serienieuws

1 mei 2020

Nieuwe Videoland series: mei 2020

Nieuwe series Deze nieuwe series komen online te staan: 4 mei 2020 Scandal seizoen 1 – 7 Op 4 mei 2020 wordt seizoen 1 tot en met 7 ...

Lees meer

19 maart 2020

Nieuwe Netflix series: arpil 2020

Nieuwe series Dit zijn de nieuwe series die in april online worden gezet: 1 april 2020 How to Fix a Drug Scandal seizoen 1 Op de eerste dag ...

Lees meer

1 maart 2020

Nieuwe Netflix series: maart 2020

Nieuwe series Je kunt deze nieuwe series in maart verwachten: 5 maart 2020 The Letter for the King seizoen 1 The Letter for the King is een drama– en ...

Lees meer

 

1 maart 2020

Hawaii Five-0 stopt na tien seizoenen

Over Hawaii Five-0 De politieserie van Peter M. Lenkov, Alex Kurtzman en Roberto Orci is een remake van de serie uit 1968, die gemaakt is door Leonard Freeman. ...

Lees meer

9 februari 2020

Nieuwe Netflix series: februari 2020

Nieuwe series Hieronder staan alle nieuwe series: 1 februari 2020 Wisting seizoen 1 Op de eerste dag van de maand zet Netflix het eerste seizoen van Wisting online. ...

Lees meer

1 januari 2020

Nieuwe Videoland series: januari 2020

Nieuwe series Deze maand komen er weer een paar nieuwe series op Videoland te staan: 6 januari 2020 Grey’s Anatomy seizoen 1 – 15 Grey’s Anatomy is een ...

Lees meer