Nieuwe series op Netflix: april 2022

Nieuwe series op Netflix: april 2022

Deze maand worden er weer nieuwe series en seizoenen online gezet.

Voor wie Conversations with a killer: The Ted Bundy Tapes interessant vond is er vanaf 22 april Conversations with a Killer: The John Wayne Gacy Tapes. Deze documentaire vertelt het verhaal van de sadistische moordenaar John Wayne Gacy – die ook wel bekend stond als ”The Killer Clown”.

Ook komt er in april een nieuwe Nederlandse serie uit over een ondernemer die de eerste nationale sekslijn opzet. Voor liefhebbers van de hitseries The Stranger, Safe en Stay Close komt er een nieuwe Harlan Coban serie online te staan!

Check nu alle nieuwe series van april 2022:

Nieuwe Netflix series: maart 2020

Het is alweer de derde maand van 2020. Je ben natuurlijk benieuwd welke nieuwe series er in maart allemaal op Netflix komen te staan én welke series een nieuw seizoen krijgen.

Hieronder staan daarom een compleet overzicht met alle nieuwe series en seizoenen:

Nieuwe Netflix series: augustus 2018

Nieuwe Netflix series: augustus 2018

Iedere maand komen er nieuwe series op Netflix te staan. Je bent waarschijnlijk benieuwd wat er in augustus online komt te staan. Hieronder staat het ultieme overzicht met nieuwe series, seizoenen, documentaires én kinderseries.

Check het complete overzicht met nieuwe series en kies iets leuks om te bekijken. Je kunt daarnaast het complete overzicht bekijken met alle nieuwe Netflix series uit 2018…