Nieuwe Netflix series

Hieronder staan alle nieuwe Netflix series. Elke maand komt er een nieuw overzicht online te staan met de nieuwe series en seizoenen die in die maand op Netflix komen te staan…

Nieuwe series op Netflix: april 2022

Nieuwe series op Netflix: april 2022

Deze maand worden er weer nieuwe series en seizoenen online gezet.

Voor wie Conversations with a killer: The Ted Bundy Tapes interessant vond is er vanaf 22 april Conversations with a Killer: The John Wayne Gacy Tapes. Deze documentaire vertelt het verhaal van de sadistische moordenaar John Wayne Gacy – die ook wel bekend stond als ”The Killer Clown”.

Ook komt er in april een nieuwe Nederlandse serie uit over een ondernemer die de eerste nationale sekslijn opzet. Voor liefhebbers van de hitseries The Stranger, Safe en Stay Close komt er een nieuwe Harlan Coban serie online te staan!

Check nu alle nieuwe series van april 2022:

Nieuwe Netflix series: maart 2020

Het is alweer de derde maand van 2020. Je ben natuurlijk benieuwd welke nieuwe series er in maart allemaal op Netflix komen te staan én welke series een nieuw seizoen krijgen.

Hieronder staan daarom een compleet overzicht met alle nieuwe series en seizoenen:

Nieuwe Netflix series: februari 2020

Deze maand komen er weer een aantal spannende series online te staan, waaronder The Stranger. Dit is de nieuwste serie van Harlan Coben!

Hieronder staan de series die deze maand online komen te staan:

Nieuwe Netflix series: augustus 2018

Nieuwe Netflix series: augustus 2018

Iedere maand komen er nieuwe series op Netflix te staan. Je bent waarschijnlijk benieuwd wat er in augustus online komt te staan. Hieronder staat het ultieme overzicht met nieuwe series, seizoenen, documentaires én kinderseries.

Check het complete overzicht met nieuwe series en kies iets leuks om te bekijken. Je kunt daarnaast het complete overzicht bekijken met alle nieuwe Netflix series uit 2018…

Nieuwe Netflix series: juli 2018

Nieuwe Netflix series: juli 2018

Deze maand voegt Netflix een aantal nieuwe series toe, waaronder Good Girls, een komische serie over 3 moeders die een supermarkt gaan overvallen.

Daarnaast krijgen een aantal hitseries een nieuw seizoen, waaronder Anne, Suits én Orange is the New Black! Verder krijgen een aantal documentaires een vervolg én wordt het tweede seizoen van Inside the World Toughest Prisons uitgebracht als Netflix Original!

Check nu alle nieuwe series die je deze maand op Netflix kunt verwachten:

Nieuwe Netflix series: juni 2018

Nieuwe Netflix series: juni 2018

Het is weer een nieuw maand. Netflix gaat deze maand weer een aantal nieuwe series én vooral veel nieuwe seizoenen online zetten. Zo krijgen bijvoorbeeld The Americans, Shooter en The Rancheen nieuw seizoen.

In juni komt ook de misdaadserie over het onderzoek naar de moord op Tupac Shakur en Christopher Wallance online te staan.

Daarnaast komen er een aantal diepgaande documentaires online te staan, waaronder de documentaire over de aanslagen in Frankrijk op 13 november 2015.

Check nu het complete overzicht met alle nieuwe series van juni 2018…

Nieuwe Netflix series: mei 2018

De maand april werd goed afgesloten met de komst van seizoen 5 van The 100. Deze maand komen er weer iedere week nieuwe afleveringen online te staan van Supergirl, The Originals, Shadowhunters, Lucifer en Designated Survivor.

Daarnaast komen er in mei natuurlijk compleet nieuwe series én seizoenen online te staan. Hieronder een overzicht van de nieuwste series…

Nieuwe Netflix series: april 2018

Nieuwe Netflix series: april 2018

In 2018 zijn er al veel nieuwe Netflix series bijgekomen, denk aan The End of the F***ing World, Altered Carbon, Seven Seconds en The Mechanism. In april 2018 komen er weer een aantal nieuwe series op Netflix te staan. Uiteraard krijgen meerdere series een nieuw seizoen.

Daarnaast zijn er steeds meer series die wekelijks nieuwe afleveringen krijgen. Zo komen er in april wekelijks nieuwe afleveringen online te staan van Arrow, Ash vs. Evil Dead, Black Lightning, Designated Survivor, Lucifer, Legends of Tomorrow, The Flash en Riverdale.

Hieronder is het complete overzicht met nieuwe seizoenen en seizoenen van april 2018:

Nieuwe Netflix series: maart 2018

Nieuwe Netflix series: maart 2018

Jaaa! Jessica Jones, Love én A Series of Unfortunate Events gaan verder in maart.

Uiteraard zijn dat niet de enige series die een vervolg krijgen. In maart komen er heel veel nieuwe, goede series en seizoen online te staan. Denk aan De Scandinavische serie Grenseland, De Britse misdaadserie Collateral en de Vlaamse dramaserie Tabula Rasa.

Dat is goed nieuws, want het is enorm koud buiten. Je kunt lekker binnen blijven en een nieuwe serie kiezen om te gaan volgen.

Nieuwe Netflix series: februari 2018

Januari 2018 was een supermaand voor Neftlix. Alle afleveringen van Friends kwamen online te staan, The End of the F***ing World en Black Lightning gingen in première en seizoen 6 van Homeland werd toegevoegd aan het aanbod.

In februari komen er een aantal series aan om naar uit te kijken, denk aan Damnation en Seven Seconds. De serie waar we ons écht op verheugen is Altered Carbon, een science fiction serie die gebaseerd is op de roman van Richard K. Morgan.

Verder kunnen we in februari kijken naar een documentaire over Snoop Dogg’s Football League én een Italiaanse voetbalclub. Uiteraard biedt de streamingbaas nog meer in februari. Hier is het complete overzicht met nieuwe Netflix series, seizoenen, documentaires en kinderseries…

Nieuwe Netflix series: januari 2018

Veel Netflix-abonnees hebben hierop aangedrongen en op 1 januari 2018 is het ein-de-lijk zover! Alle seizoenen van Friends komen online te staan. Wat een goed begin van 2018!

In de Verenigde Staten en een aantal andere landen stond Friends al even online en nu komen ook in Nederland alle 236 online te staan!

De populaire sitcom was voor het eerst te zien in 1994. De serie volgt de levens van een vriendengroep uit New York. Iedere aflevering komen de vrienden samen in het koffiehuis ”Central Perk” om hun perikelen op het gebied van liefde, vriendschap en werk te bespreken…

Nieuwe Netflix series: december 2017

Nieuwe Netflix series: december 2017

December is dé perfecte maand om series te kijken. De temperatuur is lager en het wordt eerder donker. In december zet Netflix weer nieuwe series en seizoenen online, met als hoogtepunt het 2de seizoen van The Crown!

Daarnaast komen er iedere week nieuwe afleveringen van Designated Survivor, Dynasty en Riverdale online te staan.

Hieronder staan alle series én seizoenen die in december 2017 online komen te staan. Check de trailers en start met kijken…

Nieuwe Netflix series: november 2017

Nieuwe Netflix series: november 2017

Je bent misschien nog bezig met het tweede seizoen van Stranger Things, maar hier zijn alvast de nieuwe seizoen én seizoenen die we deze maand kunnen verwachten!

In november komen er een aantal goede series online te staan. Een goede serie om naar uit te kijken in Alias Grace, een kostuumdrama uit 2017. Daarnaast kijken we uit naar weer een nieuwe superhelden serie van Netflix en Marvel: The Punisher!

Bekijk nu het complete overzicht met alle nieuwe series van november 2017…

Nieuwe Netflix series: oktober 2017

Nieuwe Netflix series: oktober 2017

Deze maand zet Netflix een vette Italiaanse misdaadserie én een spannende detectiveserie online! Daarnaast gaat een populaire science fiction serie verder! Je weet denk ik wel over welke serie we het hebben?

Uiteraard komt er iedere week een nieuwe aflevering online te staan van Star Trek: Discovery, Designated Survivor en The Good Place. Op 11 oktober komt de laatste aflevering van het 3de seizoen van Rick en Morty online te staan. In oktober zet Netflix ook een nieuwe documentaire serie online. In deze documentaire zien we hoe een Mexicaanse actrice een ontmoeting heeft met de beruchte Joaquín ”El Chapo” Guzmán Loera!

Hieronder staan alle nieuwe Netflix series…

Nieuwe Netflix series: september 2017

Nieuwe Netflix series: september 2017

In september komen veel nieuwe Netflix series en seizoenen online te staan. Het zijn Netflix series, maar ook series van andere zenders. Denk aan Queen of the South van USA Network, Lucifer van FOX en The Good Place van HBO.

Daarnaast krijgen twee populaire Netflix Originals een nieuw seizoen in september. Op 1 september krijgt Narcos een 3de seizoen en op 28 september gaat Designated Survivor verder.

Deze nieuwe series kunnen we in september 2017 verwachten..

Nieuwe Netflix series: augustus 2017

Nieuwe Netflix series: augustus 2017

Het is weer een nieuw maand. In augustus 2017 komen er wekelijks nieuwe afleveringen van Shadowhunters: The Moral Instruments, Orphan Black en Shooter online te staan.

Daarnaast komen er in augustus een aantal compleet nieuwe Netflix Originals bij. Denk aan Atypical, een komedieserie mét diepgang! Daarnaast kunnen we deze maand gaan kijken naar Stephen King’s The Mist!

Deze series komen in augustus 2017 op Netflix te staan…

Nieuwe Netflix series: juli 2017

Nieuwe Netflix series: juli 2017

Je kunt deze maand veel nieuwe Netflix Originals verwachten. Zo komen er 4 nieuwe Netflix Originals online te staan, waaronder Ozark.

Ozark is een Breaking bad-achtige Misdaadserie met Jason Bateman in de hoofdrol. Deze spannende serie komt op 21 juli online te staan. Verder krijgt Sherlock, één van de populairste Netflix series, een 4de seizoen. De spannende serie Shooter gaat ook een vervolg krijgen!

Check nu alle series die deze maand in première gaan én die deze maand een nieuw seizoen krijgen…

Nieuwe Netflix series: juni 2017

Nieuwe Netflix series: juni 2017

Juni is de maand van de Netflix Originals! Op 16 juni en op 30 juni gaat er namelijk een nieuwe Netflix Original in première.

Daarnaast krijgen er 4 Originals een nieuw seizoen, waaronder Orange is the New Black! Deze populaire serie voor vrouwen gaat verder met een 5de seizoen!

Je bent misschien nog even zoet met seizoen 5 van House of Cards, maar deze series én seizoenen komen deze maand op Netflix te staan…

Nieuwe Netflix series: mei 2017

Nieuwe Netflix series: mei 2017

In mei wordt het aanbod van Netflix weer uitgebreid. Hieronder staat de series die we kunnen verwachten.

Daarnaast staan er welke nieuwe seizoenen online komen te staan. Aan het einde van mei kunnen we genieten van een nieuwe seizoen van de allerbeste Netlfix serie: House of Cards!

Nieuwe Netflix series: april 2017

Nieuwe Netflix series: april 2017

In april 2017 komen er een paar nieuwe series op Netflix te staan. Daarnaast gaan er een aantal goede series verder met een nieuw seizoen!

Het aanbod van Netflix wordt steeds beter!

Hieronder staan een overzicht van de nieuwe series die in première gaan én de series die een nieuw seizoen krijgen. Je kunt dit verwachten: