Nieuwe Netflix series: april 2017

In april 2017 komen er een paar nieuwe series op Netflix te staan. Daarnaast gaan er een aantal goede series verder met een nieuw seizoen!

Het aanbod van Netflix wordt steeds beter!

Hieronder staan een overzicht van de nieuwe series die in première gaan én de series die een nieuw seizoen krijgen. Je kunt dit verwachten:
een nieuw seizoen

The Good Wife

4 april 2017 | Seizoen 7

The Good Wife is een populaire televisieserie van CBS. Hoofdrolspeelster Julianna Margulies won in 2010 een Golden Globe voor haar rol als Alicia Florrick!

Vanaf 4 april 2017 kunnen we genieten van het 7de en laatste seizoen.

Alicia is gaan werken als advocaat, nadat haar man is gearresteerd voor corruptie. Hiermee wil Alicia haar reputatie redden en haar 2 kinderen onderhouden…

een nieuw seizoen

Chewing Gum

4 april 2017 | Seizoen 2

Chewing Gum is een Netflix Original uit 2015. Deze Britse serie mocht in 2016 een Screen National Award in ontvangst nemen voor ”Favourite New Production”. Op 4 april zien we Michaela Coel terug in een 2de seizoen!

Michaela speelt de 24-jarige Tracey. Ze woont in een flat in de Londense wijk Tower Hamlets. Tracey heeft een strenge en religieuze opvoeding gehad, maar wil zich hiervan bevrijden.

Het eerste wat ze wil doen is ontmaagd worden…

een nieuw seizoen

The Get Down

7 april 2017 | Seizoen 2

The Get Down is een muzikale dramaserie uit 2016.

Het eerste deel van seizoen 1 stond al online, maar vanaf 7 april komt ook het tweede deel online te staan.

Deze serie speelt zich af in New York in 1977. De stad staat aan de rand van een faillissement. Ondertussen wordt hip-hop, punk en discomuziek geïntroduceerd.

De opkomst van deze nieuwe muziekculturen veranderen de levens van alle kinderen in de stad én de rest van de wereld… voor altijd!

Zes straatjongeren willen hun dromen waarmaken en willen ontsnappen aan het uitzichtloze leven in de Bronx. Ze hebben alleen elkaar en hun talent…

een nieuw seizoen

Reign

9 april 2017 | Seizoen 3

Reign is een populaire kostuumdrama uit de Verenigde Staten. De serie heeft Australische, Canadese en Britse hoofdrolspelers.

Vanaf 9 april 2017 staat seizoen 3 op Netflix.

Het verhaal speelt zich af in 1557 in Frankrijk en gaat het over leven van Mary Stuart. Mary was koningin van Scottland tussen 1542 en 1567…

een nieuw seizoen

Better Call Saul

11 april 2017 | Seizoen 3

Juist! Binnenkort kunnen we weer genieten van Better Call SaulVanaf 11 april kunnen we iedere week weer een nieuwe aflevering kijken.

Deze spin-off van Breaking Bad begon in 2015 en heeft Bob Odenkirk in de hoofdrol.

In het tweede seizoen zagen we de persoonlijke issues van Saul én de criminele deals die hij maakte om extra geld te verdienen.

In seizoen 3 zouden de paden van Saul en Gustavo Fring zich wel eens kunnen kruisen…

een nieuw seizoen

Jane the Virgin

12 april 2017 | Seizoen 2

Jane the Virgin is een populaire komedieserie uit 2014. Het 2de seizoen van deze spin-off van de Venezolaanse serie Juana la Virin is vanaf 12 april via Netflix te volgen.

Jane Villanuevais religieus, behoudend én nog maagd. Samen maar het vriend Michael heeft ze afgesproken te wachten met seks tot na hun huwelijk.

Dan wordt Jane opeens zwanger na een bezoek aan een gynaecoloog. Ze wordt per ongelijk geïnsemineerd met het zaad van een andere man…

een nieuw seizoen

Fargo

20 april 2017 | Seizoen 3

Fargo is voor sommigen de beste Netflix serie. Op 20 april 2017 kunnen we gaan genieten van seizoen 3 van Fargo! Seizoen 3 heeft een nieuw verhaal en nieuwe hoofdrolspelers, maar dezelfde duistere sfeer!

De broers Emmit en Ray zijn geboren rivalen. Emmit is een succesvolle ”koning van een parkeerterrein” in Minnesota.

Ray is een dikke reclasseringsambtenaar met minder succes. Hij staat in de eeuwige schaduw van zijn broer.

Hun continue strijd leidt hen naar het pad van kleine diefstallen en uiteindelijk grote misdrijven…

Girlboss

21 april 2017 | Seizoen 1

Girlboss is een nieuwe Netflix Original serie. De serie staat op 21 april 2017 op Netflix. Deze Amerikaanse serie is gebaseerd op het leven van Sophia Amoruso’s biografie. Sophia is de oprichtster van Nasty Gal.

Sophia is een opstandig buitenbeetje. Als ze haar passie voor mode ontdekt, begint ze haar eigen modebedrijf.

Haar bedrijf wordt steeds succesvoller. Sophia moet nu leren omgaan met het leven van een eigen baas…

een nieuw seizoen

Pretty Little Liars

24 april 2017 | Seizoen 7.2

Seizoen 7 van Pretty Little Liars heeft 20 afleveringen. Op Netflix stonden slechts 10 afleveringen van het 7de seizoen, maar op 24 april 2017 worden de overige 10 afleveringen toegevoegd.

Hierdoor zijn alle 160 afleveringen te volgen!

In Pretty Little Liars zien we de vriendinnen Spencer, Hanna, Aria en Emily. Nadat hun vriendin Alison is verdwenen groeien de vriendinnen uit elkaar.

Later beginnen de vriendinnen ineens berichten te ontvangen van iemand die zich ”A” noemt. Deze berichten kunnen het leven van de vriendinnen verwoesten en bevatten informatie die alleen Alison kan weten…

Dear White People

28 april 2017 | Seizoen 1

Dear White People zorgde voor veel opheft in de Verenigde Staten. Deze Netflix Original zou namelijk aanzetten tot racisme tegen blanken.

De Amerikaanse serie is gemaakt door Justin Simien en gebaseerd op de film uit 2014.

Samantha White en een aantal andere zwarte studenten beginnen een radioprogramma, genaamd Dear White People.

De studenten reageren hiermee op discriminatie op hun universiteit. Samen lezen ze blanken de les over de do’s en dont’s over racisme in de samenleving…

Las Chicas Del Cable

28 april 2017 | Seizoen 1

Las Chicas Del Cable is de 1ste Netflix Original uit Spanje. De internationale titel is Cable Girls.

Vanaf 28 april kunnen we genieten van de eerste 8 afleveringen. Het complete 1ste seizoen bestaat uit 16 afleveringen. De serie is gemaakt door de makers van Gran Hotel.

In de 1920’s gaan 4 ambitieuze vrouwen bij een telefoonmaatschappij werken. De vrouwen vechten voor onafhankelijkheid. Ondertussen gaan ze om met vriendschap en romantiek in een modern bedrijf…