Nieuw Op Netflix april 2017

Geschreven op 1 april 2017

In april 2017 komen er een paar nieuwe series op Netflix te staan. Daarnaast gaan er een aantal goede series verder met een nieuw seizoen!

Het aanbod van Netflix wordt steeds beter!

Hieronder staan een overzicht van de nieuwe series die in première gaan én de series die een nieuw seizoen krijgen. Je kunt dit verwachten:

Nieuwe series

Deze maand komen er 3 nieuwe Netflix Original online te staan:

21 april Girlboss seizoen 1

Girlboss Netflix

Girlboss is een nieuwe Netflix Original serie. De serie staat op 21 april 2017 op Netflix. Deze Amerikaanse serie is gebaseerd op het leven van Sophia Amoruso’s biografie. Sophia is de oprichtster van Nasty Gal.

Sophia is een opstandig buitenbeetje. Als ze haar passie voor mode ontdekt, begint ze haar eigen modebedrijf.

Haar bedrijf wordt steeds succesvoller. Sophia moet nu leren omgaan met het leven van een eigen baas…

Meer Informatie


28 april Dear White People seizoen 1

Dear White People

Dear White People zorgde voor veel opheft in de Verenigde Staten. Deze Netflix Original zou namelijk aanzetten tot racisme tegen blanken. De Amerikaanse serie is gemaakt door Justin Simien en gebaseerd op de film uit 2014.

Samantha White en een aantal andere zwarte studenten beginnen een radioprogramma, genaamd Dear White People.

De studenten reageren hiermee op discriminatie op hun universiteit. Samen lezen ze blanken de les over de do’s en dont’s over racisme in de samenleving…

Meer Informatie


28 april Las Chicas Del Cable seizoen 1

Cable Girls

Las Chicas Del Cable is de 1ste Netflix Original uit Spanje. De internationale titel is Cable Girls. Vanaf 28 april kunnen we genieten van de 1ste 8 afleveringen. Het complete 1ste seizoen bestaat uit 16 afleveringen. De serie is gemaakt door de makers van Gran Hotel.

In de 1920’s gaan 4 ambitieuze vrouwen bij een telefoonmaatschappij werken. De vrouwen vechten voor onafhankelijkheid. Ondertussen gaan ze om met vriendschap en romantiek in een modern bedrijf…

Meer Informatie


Nieuwe series

In april 2017 kunnen we een paar nieuwe seizoenen op Netflix verwachten. Deze populaire series gaan verder:

4 april The Good Wife seizoen 7

The Good Wife

The Good Wife is een populaire televisieserie van CBS. Hoofdrolspeelster Julianna Margulies won in 2010 een Golden Globe voor haar rol als Alicia Florrick! Vanaf 4 april 2017 kunnen we genieten van het 7de en laatste seizoen.

Alicia is gaan werken als advocaat, nadat haar man is gearresteerd voor corruptie. Hiermee wil Alicia haar reputatie redden en haar 2 kinderen onderhouden…

Meer Informatie


4 april Chewing Gum seizoen 2

Chewing Gum

Chewing Gum is een Netflix Original uit 2015. Deze Britse serie mocht in 2016 een Screen National Award in ontvangst nemen voor ”Favourite New Production”. Op 4 april zien we Michaela Coel terug in een 2de seizoen!

Michaela speelt de 24-jarige Tracey. Ze woont in een flat in de Londense wijk Tower Hamlets. Tracey heeft een strenge en religieuze opvoeding gehad, maar wil zich hiervan bevrijden. Het 1ste wat ze wil doen is ontmaagd worden…

Meer Informatie


7 april The Get Down seizoen 1 deel 2

The Get Down

Chewing Gum is een Netflix Original uit 2015. Deze Britse serie mocht in 2016 een Screen National Award in ontvangst nemen voor ”Favourite New Production”. Op 4 april zien we Michaela Coel terug in een 2de seizoen!

Michaela speelt de 24-jarige Tracey. Ze woont in een flat in de Londense wijk Tower Hamlets. Tracey heeft een strenge en religieuze opvoeding gehad, maar wil zich hiervan bevrijden. Het 1ste wat ze wil doen is ontmaagd worden…

Meer Informatie


9 april Reign seizoen 3

Reign

Reign is een populaire kostuumdrama uit de Verenigde Staten. De serie heeft Australische, Canadese en Britse hoofdrolspelers. Vanaf 9 april 2017 staat seizoen 3 op Netflix.

Het verhaal speelt zich af in 1557 in Frankrijk en gaat het over leven van Mary Stuart. Mary was koningin van Scottland tussen 1542 en 1567…

Meer Informatie


11 april Better Call Saul seizoen 3

Better Call Saul

Juist! Binnenkort kunnen we weer genieten van Better Call SaulVanaf 11 april kunnen we iedere week weer een nieuwe aflevering kijken. Deze spin-off van Breaking Bad begon in 2015 en heeft Bob Odenkirk in de hoofdrol.

In het tweede seizoen zagen we de persoonlijke issues van Saul én de criminele deals die hij maakte om extra geld te verdienen. In seizoen 3 zouden de paden van Saul en Gustavo Fring zich wel eens kunnen kruisen…

Meer Informatie


12 april Jane the Virgin seizoen 2

Jane the Virgin

Jane the Virgin is een populaire komedieserie uit 2014. Het 2de seizoen van deze spin-off van de Venezolaanse serie Juana la Virin is vanaf 12 april via Netflix te volgen.

Jane Villanuevais religieus, behoudend én nog maagd. Samen maar het vriend Michael heeft ze afgesproken te wachten met seks tot na hun huwelijk.

Dan wordt Jane opeens zwanger na een bezoek aan een gynaecoloog. Ze wordt per ongelijk geïnsemineerd met het zaad van een andere man…

Meer Informatie


20 april Fargo seizoen 3

Fargo

Fargo is voor sommigen de beste Netflix serie. Op 20 april 2017 kunnen we gaan genieten van seizoen 3 van Fargo! Seizoen 3 heeft een nieuw verhaal en nieuwe hoofdrolspelers, maar dezelfde duistere sfeer!

De broers Emmit en Ray zijn geboren rivalen. Emmit is een succesvolle ”koning van een parkeerterrein” in Minnesota.Ray is een dikke reclasseringsambtenaar met minder succes. Hij staat in de eeuwige schaduw van zijn broer. Hun continue strijd leidt hen naar het pad van kleine diefstallen en uiteindelijk grote misdrijven…

Meer Informatie


24 april Pretty Little Liars seizoen 7 deel 2

Pretty Little Liars

Seizoen 7 van Pretty Little Liars heeft 20 afleveringen. Op Netflix stonden slechts 10 afleveringen van het 7de seizoen, maar op 24 april 2017 worden de overige 10 afleveringen toegevoegd. Hierdoor zijn alle 160 afleveringen te volgen!

In Pretty Little Liars zien we de vriendinnen Spencer, Hanna, Aria en Emily. Nadat hun vriendin Alison is verdwenen groeien de vriendinnen uit elkaar.

Later beginnen de vriendinnen ineens berichten te ontvangen van iemand die zich ”A” noemt. Deze berichten kunnen het leven van de vriendinnen verwoesten en bevatten informatie die alleen Alison kan weten…

Meer Informatie