Nieuw Op Netflix augustus 2017

Geschreven op 6 mei 2017

Het is weer een nieuw maand. In augustus 2017 komen er wekelijks nieuwe afleveringen van Shadowhunters: The Moral Instruments, Orphan Black en Shooter online te staan.

Daarnaast komen er in augustus een aantal compleet nieuwe Netflix Originals bij. Denk aan Atypical, een komedieserie mét diepgang! Daarnaast kunnen we deze maand gaan kijken naar Stephen King’s The Mist!

Deze series komen in augustus 2017 op Netflix te staan…

Nieuwe series

Deze nieuwe Netflix series komen online te staan in augustus:

4 augustus Hot American Summer: Ten Years Later seizoen 1

Wet Hot American Summer: 10 Years Later

Hot American Summer: Ten Years Later is een nieuwe komedieserie van David Wain en Michael Showalter. Deze Netflix Original is een sequel van Wet Hot American Summer en Wet Hot American Summer: First Day of Camp.

10 jaar na een wilde zomer als jeugdleider komen de vrienden opnieuw samen voor een weekend met hechtere vriendschappen, liefdesrelaties en avonturen…


11 augustus Atypical seizoen 1

Atypical

Atypical is een Netflix Original van Robia Rashid. Robia schreef eerder scenario’s van How I Met Your Mother. Deze komedieserie heeft Keir Gilchrist in de hoofdrol.

Keir speelt de autistische Sam Gardner. Sam wil een vriendin én onafhankelijkheid. Hierdoor moeten zijn ouders iets meer afstand van hem nemen…

Meer Informatie


11 augustus White Gold seizoen 1

White Gold is een nieuwe serie van BBC, die vanaf 11 augustus te volgen is op Netflix. Deze komedieserie gemaakt door Damon Beesley. De afleveringen zijn opgenomen in Stanford le Hope in Essex.

White Gold gaat over een paar gehaaide verkopers van dubbelglas in de 80’s. Vincent is de leider. Hij is slim, knap en 100% zeker van zijn zaak. Hij breekt de regels met plezier, als hij daardoor meer kan verkopen…

Meer Informatie


18 augustus The Defenders seizoen 1

Vanaf 18 augustus kunnen we kijken naar The Defenders. Deze superhelden serie is gebaseerd op de superhelden van Roy Thomas en Ross Andru uit Marvel’s uitgave uit 1971. The Defenders is de 5de Netflix Original die gebaseerd is op stripverhalen van Marvel.

In deze actieserie zien we de superhelden Jessica JonesLuke CageDaredevil en Iron Fist. Samen nemen ze het op tegen slechteriken uit New York!

Meer Informatie


25 augustus The Mist seizoen 1

The Mist is een spannende serie uit 2017. Deze Spike Original is gebaseerd op Stephen King’s gelijknamige boek én de film uit 2007.

Een kleine stad wordt plotseling omgeven door een onheilspellende mist. In de mist schuilen allerlei wezens uit een andere wereld. De inwoners van de stad gaan het gevecht aan om te overleven…

Meer Informatie


25 augustus Disjointed seizoen 1

Disjointed

Disjointed is, net als The Defenders, een Netflix Original Serie. Deze komedieserie is gemaakt door Chuck Lorre en David Javerbaum en heeft Kathy Bates in de hoofdrol. Het eerste seizoen zal bestaat uit 20 afleveringen.

Kathy speelt Ruth, een eigenaresse van een coffeeshop in Los Angeles genaamd Ruths Alternative Caring. Het is Ruth’s droombaan. Nu kan ze iedere dag high zijn. Niet alleen Ruth is iedere dag high, ook haar zoon en bewaker van de coffeeshop…

Meer Informatie