Nieuw Op Netflix augustus 2018

Geschreven op 3 augustus 2018

Iedere maand komen er nieuwe series op Netflix te staan. Je bent waarschijnlijk benieuwd wat er in augustus online komt te staan. Hieronder staat het ultieme overzicht met nieuwe series, seizoenen, documentaires én kinderseries.

Check het complete overzicht met nieuwe series en kies iets leuks om te bekijken. Je kunt daarnaast het complete overzicht bekijken met alle nieuwe Netflix series uit 2018

Nieuwe series

Hieronder staan de series die in augustus op de Nederlandse Netflix komen te staan…

3 augustus I am a Killer seizoen 1

I am a Killer is een misdaaddocumentaire, die vanaf 2 augustus online komt te staan. In deze meeslepende documentaire komen 10 moordenaars aan het woord. Deze moordenaars vertellen over hun misdaden en hun leven in de gevangenis.

Onder moordenaars bevindt zich James Robertson, een man die de zwaarbeveiligde afdeling wilde verlaten en daarom zijn celgenoot vermoordde. Op deze manier kon hij overgeplaatst worden naar de dodencel. Daarnaast komt Justin Dickens aan het woord, een man die opgroeide tussen drugsverslaafden en criminelen. Iedereen weet dat Justin een moord heeft gepleegd, maar de vraag is of hij wel toerekeningsvatbaar is.

I am a Killer is geproduceerd door Netflix en Crime & Investigation.

Meer Informatie


3 augustus Fariña seizoen 1

Fariña, ofwel Cocaine Coast, is een nieuwe Spaanse misdaaddrama, die in februari 2018 is uitgezonden door Antena 3. In Nederland kunnen we de serie vanaf 3 augustus 2018 bekijken. Deze spannende serie is gebaseerd op Fariña : historia e indiscreciones del narcotráfico en Galicia, een roman van Nacho Carretero.

De Netflix Original speelt zich af in 80’s in het Spaanse Galicië. De serie volgt Sito Miñanco, een visser die goed is in het besturen van speedboten. Onder leiding van Vicente Otero Pérez “Terito”, begint hij met het smokkelen van cocaïne, door Latijns-Amerikaanse leveranciers toegang te geven tot Europa…

Meer Informatie

10 augustus All About the Washingtons seizoen 1

All About the Washingtons is een nieuwe komedieserie uit 2018, die vanaf 10 augustus te zien is. De Netflix Original is geschreven door Jeremy Bronson, die hiervoor scenario’s schreef van The Mayor.

Deze komedie volgt Joey en Justine Washington, die zich gaan richten op de opvoeding van hun kinderen.

Het verhaal begint als Joey besluit zich terug te trekken uit de schijnwerpers, na een lange carrière als hiphop bekendheid. Zijn vrouw Justine, maakt van die gelegenheid gebruik om haar eigen carrière een boost te geven.

Joey kan zich nu namelijk meer richten op het opvoeden van de kinderen en het op orde houden van het huishouden…

Meer Informatie 


10 augustus Instatiable seizoen 1

Insatiable is een komedieserie, die vanaf 10 augustus online komt te staan. Over de serie ontstond ophef, nadat de trailer verscheen. De serie zou namelijk doen aan ”fatshaming”.

De serie volgt Patty, wiens bijnaam ”Fatty Patty” is. Deze tiener wordt gepest op school. Wanneer ze in haar gezicht wordt geslagen, moet ze een kaakoperatie ondergaan. Hierdoor kan ze gedurende de zomervakantie niets eten, waardoor ze haar overgewicht verliest.

Na de zomer komt de nieuwe, dunne Patty terug naar school. Nu is ze opeens wél populair en gaat ze wraak nemen op iedereen die haar ooit gepest heeft…

Meer Informatie 


10 augustus La Casa de Flores seizoen 1

Op 10 augustus 2018 zet Netflix een nieuwe Spaanse serie online. Deze serie is Lasa Casa de las Flores, ofwel The House of Flowers. Deze komedieserie is geschreven door Monika Revilla, die eerder scenario’s van Juana Inés schreef.

De serie vertelt het verhaal van een familie die actief is in de bloemenhandel. Van buiten lijkt het alsof ze het perfect voor elkaar hebben, maar de familie heeft duistere en komische geheimen…

Meer Informatie 


Nieuwe seizoenen

Hieronder staan de Netflix series die een nieuw seizoen krijgen in augustus:

10 augustus Doctor Who seizoen 10

Op 10 augustus zet Netflix een nieuw seizoen van Doctor Who online. Deze Britse science fiction serie van de BBC is in 2005 begonnen. Steven Moffat en Neil Gaiman schreven de scenario’s.

Het tiende seizoen is overigens het laatste seizoen.

Meer Informatie 


Nieuwe kinderseries

Hieronder staan de kinderseries die een nieuw seizoen krijgen:

2 augustus Dinotrux Supercharged seizoen 3

Dinotrux Supercharged is een kinderserie, waarvan seizoen 1 sinds november 2017 online staat. Het tweede seizoen is sinds maart 2018 te volgen. Op 2 augustus 2018 zet Netflix weer een nieuw seizoen online.

De kinderserie volgt de avonturen van de ”Dinotrux”. Volledig opgeladen zijn ze klaar voor weer nieuwe avonturen. Nu ze ”supercharged” zijn, zijn ze sneller, krachtiger en wendbaarder dan ooit te voren…

Meer Informatie 


2 augustus The Ponysitters Club seizoen 3

The Ponysitters Club is familieserie, die sinds 2017 te zien is. Deze serie is geschreven door David Finley en H.T. Bussell en uitgebracht als Netflix Original.

Kijk deze serie en sluit je bij Skype en haar Ponysitter-vrienden, die een helpende hand bieden door paarden, pony’s en andere schattige dieren te verzorgen. Deze dieren zijn terecht gekomen in de Rescue Ranch…