Nieuw Op Netflix december 2017

Geschreven op 10 augustus 2017

December is dé perfecte maand om series te kijken. De temperatuur is lager en het wordt eerder donker. In december zet Netflix weer nieuwe series en seizoenen online, met als hoogtepunt het 2de seizoen van The Crown!

Daarnaast komen er iedere week nieuwe afleveringen van Designated Survivor, Dynasty en Riverdale online te staan.

Hieronder staan alle series én seizoenen die in december 2017 online komen te staan. Check de trailers en start met kijken…

Nieuwe series

Hieronder staan de nieuwe series die in december online komen te staan:

1 december Dark seizoen 1

Dark

Dark is een mysterieuze dramaserie uit Duitsland, die is opgenomen in Berlijn. De serie werd direct vergeleken met Stranger Things. De Netflix Original begint op 1 december.  Het eerste seizoen bestaat uit 10 afleveringen.

De Duitse serie gaat over de verdwijning van 2 kinderen uit Winden. Na de verdwijning starten 4 families een intense zoektocht. De families komen in aanraking met het pure kwaad! Daarnaast worden de duistere geheimen van het dorp onthuld…

Meer Informatie


1 december Johan Falk seizoen 1 – 3

Johan Falk

Op 1 december zet Netflix 3 seizoenen van Johan Falk online. Het is een Scandinavische serie, die is uitgezonden tussen 1999 en 2012. Deze misdaadserie gaat over John Falk, een special agent in Göteborg. Hij gaat undercover om de onderwereld van Götenborg aan te pakken!

Meer Informatie


11 december Ash vs Evil Dead seizoen 1 – 2

Ash vs Evil Dead

Ash vs Evil Dead is een hilarische én enge serie van Starz. Netflix zet seizoen 1 en 2 op 11 december 2017 online. Deze serie is gebaseerd op de film uit 1981.

De serie volgt Ash J. Williams. Ash heeft nooit ergens verantwoordelijkheid voor genomen. Wanneer de complete mensheid wordt bedreigd door een vernietigend virus, is hij de enige die de mensheid kan redden!

Meer Informatie


12 december Manhunt: Unabomber seizoen 1

Manhunt: Unabomber

Manhunt: Unabomber is een misdaadserie van Discovery Channel. Deze serie uit 2017 is op 1 augustus in première gegaan en staat sinds 12 december op Netflix. Volgens critici is de serie vergelijkbaar met True Detective.

Het 1ste seizoen volgt een FBI-profiler die op onconventionele wijze Ted Kaczunski, ook wel de ”Unbabomber” genoemd, voor het gerecht brengt na een bijna 20 jaar durende klopjacht…

Meer Informatie


15 december Acquitted seizoen 1

Acquitted

Op 15 december komt seizoen 1 en 2 van Acquitted online te staan, een populaire Scandinavische serie uit 2015. Deze aangrijpende serie is gebaseerd op de ”zaak Birgitte”. Birgitte Tengs werd in 1995 verkracht en vermoord. De verdachte werd veroordeeld en later weer vrijgesproken.

Acquitted volgt Aksel Borgen. Op zijn 18e werd hij vrijgesproken van de moord op zijn vriendin, maar voor de inwoners bleef hij de dader. Aksel vertrok naar Azië om een nieuw leven te beginnen.

20 jaar later is hij een succesvolle zakenman. Hij komt terug naar Noorwegen om een noodlijdend energiebedrijf te redden. Hier ontdekt hij dat de diepe wonden nooit zijn geheeld…

Meer Informatie


15 december Thicker Than Water seizoen 1 – 2

Thicker Than Water is een Scandinavische serie uit 2014. Op 15 december staat seizoen 1 en 2 op Netflix. De originele titel van deze Zweedse serie is ”Tjockare än Vatten.

Anna Lisa Waldemar en haar zoon Oskar runnen een familiepensioen op het eiland Sunnanö. Voor de seizoensopening nodigt Anna Lisa haar 2 andere kinderen uit. Oskar is nog maar net bijgekomen van hun onverwachte komst, als Anna Lisa dood wordt aangetroffen!

In haar testament staat dat haar 3 kinderen gedurende de hele zomer samen het pensioen moeten runnen, anders krijgen ze geen erfenis. Het is haar laatste poging om de kinderen weer bij elkaar te brengen…

Meer Informatie


15 december Berlin 56 seizoen 1

Berlin 56

We kunnen in Nederlands naar steeds meer Duitse series kijken. Sinds oktober 2017 staat de Duitse serie Babylon Berlin op Videoland en sinds 1 december staat Dark online. Op 15 december zet Netflix weer een nieuwe Duitse serie online: Berlin 56.

In de 50’s is de conservatieve Caterina Schöllack manager van een vooraanstaande dansschool. Caterina wil haar 3 dochters uithuwelijken. Voor 2 dochters is dit geen probleem, maar voor de andere rebelse dochter is dit een stuk lastiger. Deze rebelse dochter zorgt voor veel spanningen in het gezin…


15 december The Windsors seizoen 1 – 2

The Windsors is een grappige soapserie uit Groot-Brittannië. Op 15 december zet Netflix seizoen 1 en 2 online. Deze serie van Channel 4 is geschreven door George Jeffrie en Bert Tyler-Moore, de scenarioschrijver van Star Stories uit 2006.

The Windsors geeft een kijk op een Britse koninklijke familie, zoals je nooit eerder hebt gezien!


15 december Erased seizoen 1

Erased

Erased is een Netflix serie uit Japan. Deze mysterieuze dramaserie is opgenomen in Kokkaido in Japan en sinds 15 december 2017 te streamen.

De Japanse serie volgt Satoru Fujinuma. De tiener reist terug in de tijd, nadat zijn moeder is vermoord. Hiermee probeert hij haar moord te voorkomen én 3 anderen te redden…

Meer Informatie


19 december The Indian Detective seizoen 1

Op 19 december zet Netflix de Canadese serie The Indian Detective online. Deze grappige misdaadserie is geschreven door Frank Spotnitz, die we kennen van The Man in the High CastleMedici: Master of Florence en Crossing Lines.

Deze serie volgt Doug D’Mello, een geschorste politieagent uit Canada. Hij gaat naar zijn vader in India en begint een moordonderzoek. Het onderzoek confronteert hem met een crimineel netwerk dat tot Canada reikt…

Meer Informatie


21 december La Casa de Papel seizoen 1

La Casa de Papel

La Casa de Papel is een nieuwe Spaanse Netflix Original. Deze serie staat vanaf 21 december online.

De misdaadserie volgt een aantal mysterieuze overvallers. Samen met hun gijzelaars sluiten ze zich op in de Koninklijke Munt van Spanje. Vervolgens kan een crimineel meesterbrein de politie manipuleren om zijn ultieme plan uit te voeren…

Meer Informatie


29 december La Mante seizoen 1

La Mante

La Mante is een spannende misdaadserie uit Frankrijk. De serie is op 30 augustus 2017 in première gegaan. Op 29 december wordt de serie internationaal uitgebracht als Netflix Original.

De politie in Parijs is op zoek naar een seriemoordenaar die geïnspireerd is door Jeanne Deber, een beroemende seriemoordenaar die 20 jaar geleden actief was. De politie wil dat Jeanne helpt met het vinden van de nieuwe seriemoordenaar.

Jeanne wil helpen op één voorwaarden: ze wil alleen samenwerken met detective Damien Carrot, haar vervreemde zoon. Damien heeft weinig keus, want de seriemoordenaar kan overal én op ieder moment opnieuw toeslaan!

Meer Informatie


29 december Bill Nye Saves the World seizoen 1

Bill Nye Saves the World

Bill Nye Saves the World is een talkshow met Emmy-winnaar Bill Nye. De nieuwe Netflix Original begint op 29 december.

De entertainer nodigt beroemdheden uit, om te onderzoeken hoe de wetenschap ons dagelijks leven beïnvloed…


Nieuwe seizoenen

Deze series krijgen in december een nieuw seizoen:

1 december Easy seizoen 2

Easy

Easy begon op 22 september 2016. De Netflix Original krijgt op 1 december een 2de seizoen.

Deze grappige serie van Joe Swanberg volgt verschillende inwoners uit Chicago, die zich een weg banen door het doolhof van liefde, seks, technologie en cultuur…

Meer Informatie


8 december The Crown seizoen 2

Op 8 december 2017 gaat het 2de seizoen van The Crown in première. Deze populaire Netflix Original gaat over het Britse koningshuis. Het verhaal is prachtig in beeld gebracht. Seizoen 1 heeft zo’n 110 miljoen euro gekost!

Het 2de seizoen speelt zich af in de 60’s. Elizabeth is bijna 10 jaar koningin. Haar huwelijk met Philip verloopt stroef én er heerst nog steeds politieke wanorde. Queen Elizabeth doet er alles aan om de Britse monarchie veilig te stellen…

Meer Informatie


15 december El Chapo seizoen 2

El Chapo

Na een serie over het leven van Pablo Escobar kwam Netflix met een serie over de beruchte drugsbaas Joaquín ”El Chapo” Guzmán Loera. El Chapo ging op 23 april 2017 in première en op 15 december gaat de serie al verder met seizoen 2.

Joaquín begon zijn carrière in de 80’s toen hij ging werken als loopjongen voor het Guadalajara Cartel. Vervolgens groeide hij uit tot een beruchte en extreem vermogende drugsbaas. Daarna verloor hij zijn complete misdaadimperium en werd hij bekend om zijn gevangenisontsnappingen…

Meer Informatie


15 december The Ranch seizoen 4

Op 15 december komt het 4de deel van de hilarische sitcom The Ranch online te staan. Deze Netflix Original heeft Ashton Kutcher in de hoofdrol als Colt Bennett.

Samen met zijn vader en broer runt hij een ranch. Met drinken, schelden én vechten laten ze zien dat ze van elkaar houden…


15 december Fuller House seizoen 3.2

Fuller House

Fuller House is een een populaire serie uit 2016. Het is een spin-off van Fuller House uit 1987. Nu staat er al 9 afleveringen van seizoen 3 online. Vanaf 15 december komen ook de andere 9 afleveringen online te staan.

De serie volgt D.J. Tanner-Fuller. Samen met haar zus Stephanie, haar vriendin Kimmy en Kimmy’s dochter voedt ze haar 3 kinderen op…


15 december Ultimate Beastmaster seizoen 2

Ultimate Beastmaster is een intensieve spelshow, waarbij atleten uit vele landen een zware hindernisbaan trotseren voor een geldprijs, roem én nationale trots. Op 15 december komen er nieuwe afleveringen online te staan.


21 december Peaky Blinders seizoen 4

Op 21 december zet Netflix het 4e seizoen van Peaky Blinders online. Seizoen 4 zit opnieuw vol spanning en sensatie. Je moet de trailer van seizoen 4 echt even bekijken!

De populaire Britse serie volgt Thomas Shelby. Samen met zijn bende maakt hij de straten van Birmingham onveilig. Maar dan komt inspecteur Chester Campbell naar Birmingham om hem de oorlog te verklaren.

Meer Informatie


25 december Las Chicas del Cable seizoen 2

Cable Girls

Las Chicas del Cable, ofwel Cable Girls, is een Netflix Original uit Spanje. Deze serie is begonnen in april 2017 en krijgt op 25 december een 2de seizoen. In 2017 werd er een Ondas Award gewonnen voor ”Best Fictional Web Series or Online Show”.

De serie volgt vrouwen die bij een telefoonmaatschappij werken in de 20’s. Samen starten ze een revolutie, terwijl ze om moet gaan met romantiek, vriendschap en het moderne bedrijfsleven…

Meer Informatie


26 december Travelers seizoen 2

Deze populaire science fiction gaat verder op 25 december. Deze Canadese serie van Brad Wright krijgt 13 nieuwe afleveringen.

De serie volgt de laatst overgebleven mensen die leven in de toekomst. Ze kunnen hun bewustzijn terugsturen naar de 21ste eeuw. Op deze manier hopen ze de mensheid redden van een verschrikkelijke toekomst…


28 december Zoo seizoen 2

We hebben de dieren opgesloten, getemd en gedood voor sport, maar nu hebben de dieren besloten om terug te vechten! Zoo is gebaseerd op de bestseller van James Patterson. Netflix zet op 28 december het 2e seizoen online.

In het 3e seizoen is de groep erin geslaagd om te ontsnappen aan de horde dieren en bevindt zich weer in Reiden Global. Nu doen ze een poging om Jamie te bevrijden. Dan komt Mitch erachter dat het gen gemuteerd is en dat het medicijn daardoor niet meer helpt…

Meer Informatie


29 december Black Mirror seizoen 4

Black Mirror

Black Mirror is misschien wel de meest geniale serie die er is! Deze geweldige Netflix serie, over de snelle ontwikkeling van technologie, krijgt op 29 december een compleet nieuw seizoen! Channel 4 wilde de serie na 2 seizoenen cancelen, maar gelukkig kocht Netflix de rechten.

In seizoen 4 staan de afleveringen opnieuw op zichzelf. Uiteraard staat het technologisch aspect centraal. Want in de 21e eeuw bevindt zich in ieder huis, op ieder bureau én in iedere handpalm een monitor of een telefoon. De ”zwarte spiegel” van de 21e eeuw…

Meer Informatie


Nieuwe documentaires

Deze documentaire series beginnen in december:

15 december Wormwood seizoen 4

Wormwood is een documentaire serie uit 2017. De 6-delige serie staat vanaf 16 december op Netflix. De Netflix Original is geschreven door Steven Hathaway en Molly Rokosz.

Wormwood gaat over een verhaal over de CIA, experimenten met LSD én de dood van een familieman…

Meer Informatie


Nieuwe kinderseries

Natuurlijk heeft Netflix ook iets leuks voor de kinderen. In december zetten ze 3 nieuwe kinderseries online:

1 december Home For The Holiday

Home for The Holiday

Home For the Holidays is een nieuwe geanimeerde kinderserie van Dreamworks. Deze Netflix Original staat op 1 december online.

In deze kinderserie laat Ho de andere Boovs kennismaken met het kerstfeest. Helaas wordt hun stad bijna vernietigd door een goedbedoeld idee…


15 december Trollhunters seizoen 2

Trollhunters is een spannende kinderserie uit 2016. Op 15 december komt het 2de deel online te staan.

Deze serie volgt een normale jongen die per toeval een amulet vindt. Hierdoor verandert zijn leven compleet en wordt hij de beschermer van twee werelden…

Meer Informatie