Nieuwe Netflix series: februari 2018

Januari 2018 was een supermaand voor Neftlix. Alle afleveringen van Friends kwamen online te staan, The End of the F***ing World en Black Lightning gingen in première en seizoen 6 van Homeland werd toegevoegd aan het aanbod.

In februari komen er een aantal series aan om naar uit te kijken, denk aan Damnation en Seven Seconds. De serie waar we ons écht op verheugen is Altered Carbon, een science fiction serie die gebaseerd is op de roman van Richard K. Morgan.

Verder kunnen we in februari kijken naar een documentaire over Snoop Dogg’s Football League én een Italiaanse voetbalclub. Uiteraard biedt de streamingbaas nog meer in februari. Hier is het complete overzicht met nieuwe Netflix series, seizoenen, documentaires en kinderseries...

Damnation

1 februari 2018 | Seizoen 1

Op de eerste dag van februari zet Netflix Damnation online, een Amerikaanse dramaserie over een mythisch conflict tijdens De Grote Depressie. Deze spannende serie van USA Network is geproduceerd door Tony Tost, die eerder Longmire produceerde.

Seth Davenport (Killian Scott) is een vreemdeling met een gewelddadig verleden. In Lowa doet hij zich voor als prediker, maar zijn doel is om de maatschappij te ontwrichten. Hij jut  boeren uit een plattelandsgemeente op om te gaan staken.

Seth beseft niet dat een industriële tycoon de dodelijke stakingsbreker Creeley Turner (Logan Marshall-Green) heeft ingehuurd om de opstand met alle mogelijke middelen te stoppen. De 2 onbekende mannen delen een bloedig verleden…

Coach Snoop

2 februari 2018 | Seizoen 1

Coach Snoop is een nieuwe documentaire serie van raplegende Snoop Dogg. Door zijn successen als rapper had hij de mogelijkheid om een eigen Football League op te richten. Hij richtte deze league in 2005 op, om kinderen in de binnenstad de gelegenheid te geven om deel te nemen aan Football én hiervan te genieten.

In deze Netflix Original zien we hoe coach Snoop de tiener coacht op weg naar het kampioenschap. Ondertussen zien we vele interne, persoonlijke verhalen voorbij komen.

Snoop leert de tieners omgaan met tegenslagen. Want in het leven zijn er meer tegenslagen dan overwinningen, de vraag is alleen of je in staat bent om weer op te staan…

Altered Carbon

2 februari 2018 | Seizoen 1

Altered Carbon is een nieuwe Netflix Original uit 2018. Deze serie staat vanaf 2 februari 2018 op Netlfix.

Deze science fiction serie is gebaseerd op de klassieke roman van Richard K. Morgan. Joel Jinnaman (House of Cards), James Purefoy (The Following) en Martha Higareda (Royal Pains) hebben o.a. een hoofdrol.

Het is 2384. De menselijke geest wordt gedigitaliseerd en kan worden verplaatst van lichaam naar lichaam. Gisterenavond werd Laurens Bancroft vermoord, de rijkste man ter wereld.

Laurens brengt de eenzame soldaat Takeshi Kocacs tot leven, nadat zijn geest eeuwenlang in het ijs is opgeslagen. In ruil voor een nieuw leven moet Takeshi onderzoeken wie de moordenaar van Laurens is…

Luna Petunia: Return of Amazia

2 februari 2018 | Seizoen 1

Luna Petunia: Return of Amazia is een magische Canadees-Amerikaanse kinderserie. Het is een spin-off van Luna Petunia, een Netflix Original uit 2016.

Op 2 februari 2018 komt het eerste seizoen online te staan.

De animatieserie speelt zich af in Amazia, waar Luna Petunia met oude vrienden én een nieuw maatje uit het dierenrijk nieuwe herinneringen maakt…

Greenhouse Academy

2 februari 2018 | Seizoen 2

In september 2017 kwam seizoen 1 van Greenhouse Academy online te staan en op 2 februari 2018 gaat het 2de seizoen in première.

Deze Israëlische Netflix Original gaat over de tieners Alex en Hayley, die naar een chique kostschool in het zuiden van Californië gaan.

De broer en zus komen terecht in een concurrentiestrijd tussen twee groepen studenten…

een nieuw seizoen

Legends of Tomorrow

13 februari 2018 | Seizoen 2.2

Op 11 oktober 2017 verscheen seizoen 3 van Legends of Tomorrow op Netflix. Op die dag werden de eerste 9 afleveringen online gezet. Op 13 februari komen de overige 9 afleveringen van seizoen 3 op Netlfix te staan.

Legends of Tomorrow is een superhelden serie, die gebaseerd is op de strips van DC Comics. Deze spin-off van Arrow en The Flash is gemaakt door Greg Berlanti, Marc Guggenheim, Phil Klemmer en Andrew Kreisberg.

In seizoen 3 vormt Rip Hunter  het Time Bureau om de door de Legends gebroken tijdslijn te repareren. De Legends proberen intussen te voorkomen dat Julius Ceasar de 21ste eeuw verovert…

Everything Sucks!

16 februari 2018 | Seizoen 1

Everything Sucks! is een nieuwe Netflix Original uit 2018. Deze komedieseries over ”volwassen worden” is geschreven door Ben York Jones en Michael Mohan en gaat op 16 februari 2018 in première.

Het is 1996. Op een school in Oregon hebben 2 groepen buitenbeentjes, de toneelclub en de audiovisuele club, onenigheid met elkaar…

First Team: Juventus

16 februari 2018 | Seizoen 1

Op 16 februari komen de 1ste 3 afleveringen van First Team: Juventus online te staan. Deze Netflix Original voor voetballiefhebbers gaat over de Italiaanse voetbalclub Juventus.

In de zomer van 2018 kunnen we de andere 3 afleveringen van het 1ste seizoen verwachten.

Deze documentaire volgt de legendarische supersterren én de spelers in opkomst van Juventus FC in het seizoen 2017-2018…

Dreamworks Dragons: Race to the Edge

16 februari 2018 | Seizoen 2

Op 16 februari komt alweer het 6de seizoen van Dreamworks Dragons: Race to the Edge (Dreamworks Draken: Race naar de Rand) online te staan.

In deze spannende kinderserie van Dreamworks en Netflix gaat Hikkie en Tandloos op een nieuw, adembenemend avontuur!

Seven Seconds

23 februari 2018 | Seizoen 1

Seven Seconds is een nieuwe televisieserie van Veena Sud, dé producer van The Killing! Deze diepgaande serie is gebaseerd op een Russische actiefilm en gaat over een conflict tussen de politie en de zwarte gemeenschap van Jersey City.

Deze Netflix Original begint met de aanrijding van Brenton, een zwarte tiener uit Jersey City. Hij is aangereden door een politieman.

De zwarte gemeenschap explodeert en denkt dat de politieman het hem met opzet heeft aangereden. Vervolgens wordt er geprobeerd het schandaal in de doofpot te stoppen én het proces van de eeuw!

Ugly Delicious

23 februari 2018 | Seizoen 1

Na Chef’s Table en Master of Chef is het nu tijd voor Ugly Delicious, een nieuw kookprogramma van Netflix. Deze televisieserie komt op 23 februari online te staan.

Ungly Delicious volgt David Chaing en een aantal andere koks, activisten en kunstenaars.

Samen reizen ze de wereld rond, waarbij ze met behulp van voedsel de culturele barrières doorbreken én gedeelde ervaringen vinden…

een nieuw seizoen

Marseille

23 februari 2018 | Seizoen 2

De Franse serie Marseille begon in 2016. Deze politieke dramaserie werd geen gigantisch succes, maar toch komt er op 23 februari 2018 een nieuw seizoen online te staan. 

Deze Netflix serie is geschreven door Dan Franck en heeft Gérard Depardieu in de hoofdrol.

In het 2de seizoen zal de machtsstrijd om Marseille nog heviger worden!

The Push

27 februari 2018 | Seizoen 1

Op 27 februari begint de spectaculaire reality serie The Push. De Britse psychologische illusionist Derren Brown gaat samen met een team van acteurs en actrices onderzoeken of ze iemand kunnen aanzetten tot het plegen van een moord.

Het slachtoffer is Chris, die het gevoel moet hebben alsof iemand vermoorden zijn enige uitweg is.

et scenario begint met een miljonair die een ”hartaanval” krijgt op een veiling. Vervolgens vinden er allerlei gebeurtenissen plaats die Chris enorm onder druk zetten…

The Americans

28 februari 2018 | Seizoen 5

Op 28 februari komt seizoen 5 van de spionageserie The Americans online te staan. Deze wereldwijde hitserie is bedacht door Joe Weisberg en werd voor het eerst uitgezonden door de zender FX.

De televisieserie volgt de Russische spionnen Elizabeth en Philip Jennings. Ze verhuizen naar de Verenigde Staten en namen daar een nieuwe identiteit aan. Van de KGB krijgen ze de opdracht om iedereen die een bedreiging vormt voor Rusland uit te schakelen.

In seizoen 5 krijgen ze samen met hun zoon ”Tuan” een nieuwe opdracht. Ze moeten een overgelopen Russische expert én zijn gezin gaan onderzoeken…

Het 5de seizoen van The Americans is uitgesteld tot juni 2018.