Nieuwe Netflix series: januari 2018

Veel Netflix-abonnees hebben hierop aangedrongen en op 1 januari 2018 is het ein-de-lijk zover! Alle seizoenen van Friends komen online te staan. Wat een goed begin van 2018!

In de Verenigde Staten en een aantal andere landen stond Friends al even online en nu komen ook in Nederland alle 236 online te staan!

De populaire sitcom was voor het eerst te zien in 1994. De serie volgt de levens van een vriendengroep uit New York. Iedere aflevering komen de vrienden samen in het koffiehuis ”Central Perk” om hun perikelen op het gebied van liefde, vriendschap en werk te bespreken…

Friends

1 januari 2017 | Seizoen 1 - 10

Veel Netflix-abonnees hebben hierop aangedrongen en op 1 januari 2018 is het ein-de-lijk zover! Alle seizoenen van Friends komen online te staan. Wat een goed begin van 2018!

In de Verenigde Staten en een aantal andere landen stond Friends al even online en nu komen ook in Nederland alle 236 online te staan!

De populaire sitcom was voor het eerst te zien in 1994. De serie volgt de levens van een vriendengroep uit New York.

Iedere aflevering komen de vrienden samen in het koffiehuis ”Central Perk” om hun perikelen op het gebied van liefde, vriendschap en werk te bespreken…

een nieuw seizoen

How to Get Away With Murder

1 januari 2018 | Seizoen 3

How to Get Away With Murder gaat op 1 januari verder. Netflix zet op die datum seizoen 3 online. Op 28 september 2017 is het 4e seizoen in première gegaan op ABC. Hopelijk komt ook het 4e seizoen in 2018 op Netflix te staan.

Moord, bedrog, angst en schuld verbindt Analise Keating met Frank Delfino, Bonnie Winterbottom en haar studenten, de ”Keating 5”. De groep heeft moeite om hun leven te hervatten en zich te richten op hun cliënten, doordat hun verleden hen blijft achtervolgen.

De moord op Wallance is nog steeds onopgelost en van Frank is geen spoor te bekennen. Hierdoor worstelt Analise me het verborgen houden van haar geheimen.

In seizoen 3 worden relaties verbroken, lopen leugens uit de hand én verandert een schokkend mysterie hun complete levens…

een nieuw seizoen

Gotham

1 januari 2018 | Seizoen 3

Het 4e seizoen van Gotham is in september begonnen op FOX. Netflix zet op 1 januari het 3e seizoen online.

Deze goede serie van Bruno Heller speelt zich af vóór de gebeurtenissen uit Batman. Ben McKenzie speelt rechercheur James Gordon, die centraal staat in de serie.

James Gordon ging het verschil aan met vele misdadigers die Gotham City teisterde. Zo nam hij het bijvoorbeeld op tegen Two-Face, Black Mask, Penguin en The Riddler.

In het 3e seizoen gaat hij het gevecht aan met nieuwe misdadigers, waaronder Mad Hatter, de Tweedle Brothers, Talon en Solomon Grundy…

een nieuw seizoen

The Flash

1 januari 2018 | Seizoen 3

Het 3e seizoen van The Flash, de spin-off van Arrow, begon op 4 oktober 2016 op The CW. Op 1 januari zet Netflix het 3e seizoen online.

De populaire superhelden serie volgt Barry Allen. Nadat hij werd geraakt door de bliksem, kreeg hij een superkracht.

Barry is zo snel als het licht! Met deze bijzondere gave bestrijdt hij de misdaad in Central City.

een nieuw seizoen

Lovesick

1 januari 2018 | Seizoen 3

Je kunt vanaf 1 januari kijken naar nieuwe afleveringen van Lovesick. Deze grappige Netflix Original volgt Dylan, Evie en Luke.

Wanneer Dylan te horen krijgt dat hij chlamydia heeft, moet hij al zijn exen afgaan om hen te informeren. Hierdoor beleeft hij de romantische misstappen uit zijn verleden opnieuw…

Weeds

1 januari 2018 | Seizoen 1 - 8

Op de eerste dag van 2018 komen alle 102 afleveringen van Weeds online te staan. Deze grappige Amerikaanse serie is uitgezonden tussen 2005 en 2012.

Hoofdrolspeelster Mary-Louise Parker mocht in 2006 een Golden Globe voor haar rol als Nancy Botwin.

Nadat haar man komt te overlijden, wil Nancy haar status en manier van leven niet kwijtraken. Daarom begint ze met het dealen van cannabis…

Glacé: The Frozen Dead

1 januari 2018 | Seizoen 1

Glacé: The Frozen Dead is een Franse Netflix Original uit 2017. De 6 afleveringen van het 1ste seizoen staan sinds 2 januari 2018 op Netflix.

De serie is opgenomen met de prachtige landschappen van de Franse Pyreneeën op de achtergrond.

Op een winterochtend in de Franse Pyreneeën wordt het onthoofde lichaam van een paard aangetroffen, opgehangen aan de rand van een bevroren klif.

echercheur Martin Servaz en Irène Ziegler gaan het mysterie onderzoeken. Ze stuiten op een verhaal over waanzin en wraak…

The End of the F***ing World

5 januari 2018 | Seizoen 1

The End of the F***ing World is een Britse serie van Channel 4. Deze serie wordt op 5 januari 2018 uitgebracht als Netflix Original. De serie is gebaseerd op populaire stripverhalen van Charles Horsman.

De serie volgt James en Alyssa. James is 17 jaar en weet vrij zeker dat hij psychopaat is. Hij komt in contact met Alyssa en stelt haar voor om een road trip te maken.

Samen gaan ze op zoek naar haar vader, die haar verliet toen ze nog een kind was…

een nieuw seizoen

Dirk Gently’s Holistic Detective Agency

5 januari 2018 | Seizoen 2

Dirk Gently’s Holistic Detective Agency is misschien een vreemde serie, maar wel een serie met topacteurs.

Je moet er misschien even inkomen én het is geen serie voor iedereen, maar voor de liefhebber is het een leuke serie!

Op 5 januari zet Netflix het tweede seizoen online…

een nieuw seizoen

Disjointed

12 januari 2018 | Seizoen 1.2

Sinds augustus 2017 staat de nieuwe serie Disjointed op Netflix. Momenteel staan de eerste 10 afleveringen van seizoen 1 online.

Op 12 januari zet de streamingdienst de overige 10 afleveringen online.

Disjointed volgt Ruth Whitefeather. Deze eigenaresse van een coffeeshop is de hele dag high én leert trouwe klanten om ook te genieten van het high zijn!

een nieuw seizoen

Homeland

16 januari 2018 | Seizoen 6

Op 13 december kondigde we aan dat het 7e seizoen van Homeland vanaf 11 februari te zien is in de Verenigde Staten. Nu is er meer goed nieuws voor kijkers van deze serie. Op 16 januari zet Netflix namelijk het 6de seizoen online!

enkele maanden nadat ze een aanslag in Berlijn verijdelde, woont Carrie Mathison in Brooklyn, New York. Ze is nu werkzaam voor een stichting die Amerikaanse moslims helpt.

Peter Quinn leeft nog, maar heeft een zware beroerte gehad en is veranderd in een junkie. Ondertussen bestrijden Saul en Dar het terrorisme in de Verenigde Staten…

een nieuw seizoen

Rita

16 januari 2018 | Seizoen 4

De Deense komedieserie Rita krijgt op 16 januari 2018 een nieuw seizoen. Na het 2de seizoen werd Rita een Netflix Original. In 2015 kwam er een Nederlandse spin-off uit: Tessa.

Rita Madsen is een rebelse docente, die in staat is om les te geven, maar helemaal geen grip heeft op haar eigen privéleven…

Dynasty

18 januari 2018 | Seizoen 1.2

Dynasty is een remake van de klassieker uit de 80’s. Deze remake staat sinds 12 oktober op Netflix. Momenteel staan de eerste 9 afleveringen online. Op 18 januari 2018 zet Netflix nieuwe afleveringen online. In totaal bestaat het 1e seizoen uit 22 afleveringen.

De soapserie is gemaakt door Josh Schwartz en Stephanie Savage en gaat over de familie Carringtons en Colby. Deze families staan nog steeds recht tegenover elkaar. Vooral Fallon Carrington, Blake’s dochter én haar aanstaande stiefmoeder Cristal gunnen elkaar het licht in de ogen niet.

Uiteraard maken de families weer ruzie over geld, macht én hun kinderen!

een nieuw seizoen

Riverdale

18 januari 2018 | Seizoen 2.2

Op 26 januari 2017 ging deze mysterieuze dramaserie in première en sinds 12 oktober staat het 2e seizoen online. Momenteel staat er slechts 9 afleveringen van seizoen 2 online. 

Het complete 2e seizoen bestaat uit 22 afleveringen en op 18 januari komen er nieuwe afleveringen online te staan. Op 2 januari 2018 maakte we bekend dat er een 3e seizoen gaat komen!

Deze succesvolle serie is gebaseerd op strips van Archie Comics. De studenten van Riverdale High maken van alles mee op het gebied van seks, romantiek, school en familie. Ondertussen raken ze betrokken bij een duister mysterie…

Black Lightning

19 januari 2018 | Seizoen 1

Black Lightning is een nieuwe superhelden serie van The CW. Deze televisieserie is, net als een aantal andere superhelden serie, gebaseerd op DC Comics.

Cress Williams mag de Afro-Amerikaanse superheld spelen.

Deze nieuwe serie uit 2018 gaat over Jefferson Pierce. Hij vocht zijn hele leven tegen misdadigers, maar is nu met pensioen.

Wanneer zijn dochter zoekt naar gerechtigheid én wanneer zijn andere dochter wordt gerekruteerd door een bende, pakt hij zijn oude leven weer op en komt hij in actie!

een nieuw seizoen

The Blacklist

19 januari 2018 | Seizoen 4

Het 4de seizoen ging op 22 september 2016 in première op NBC en bestaat uit 22 afleveringen. Op 19 januari zet Netflix het 4de seizoen van online.

Hiermee loopt Netflix een seizoen achter op Videoland, die op 3 januari seizoen 5 online zet.

Deze serie volgt de legendarische crimineel James Spader en FBI-agente Elizabeth Keen. In het 4e seizoen heeft hij de moeilijke opdracht om ”Liz” te beschermen tegen hun vijanden…

Grace and Frankie

19 januari 2018 | Seizoen 4

Op 19 januari 2018 zijn Jane Fonda en Lily Tomlin terug in het 4e seizoen van Grace and Frankie.

Deze populaire Netflix Original is begonnen in 2015 en uitgegroeid tot een enorm populaire serie.

Deze serie gaat over Grace en Frankie. Het leven van de vrouwen komt op z´n kop te staan als hun mannen homo blijken te zijn én er met elkaar vandoor gaan…

Van Helsing

19 januari 2018 | Seizoen 2

Van Helsing krijgt op 19 januari een 2de seizoen. De horrorserie volgt Vanessa Van Helsing, de dochter van Abraham Van Helsing.

Vanessa ontwaakt hij haar coma en komt terecht in een wereld die is overgenomen door vampieren. Samen met haar metgezellen moet ze zien te overleven…

Trolls: The Beat Goes On!

19 januari 2018 | Seizoen 1

Trolls: The Beat Goes On! is een vrolijke, muzikale en leuke kinderserie. Deze komt op 19 januari online te staan.

Deze geanimeerde kinderserie is een spin-off van de film Trolls uit 2016. De Netflix Original is gemaakt door Matthew Beans en gaat verder waar de film eindigde.

De serie volgt Poppy, Branch én hun andere trollen-vrienden, terwijl ze samen met de Bergen allerlei avonturen beleven…

One Day at a Time

26 januari 2018 | Seizoen 2

One Day at a Time is een populaire serie uit 2017.

Deze remake van een serie uit 1975 volgt Penelope Alvarez. Ze is een alleenstaande Cubaans-Amerikaanse moeder. Ze woont samen met haar 2 kinderen én haar ouderwetse moeder…

The Adventures of Puss in Boot

26 januari 2018 | Seizoen 1

The Adventures of Puss in Boot krijgt op 26 januari een compleet nieuw seizoen. Deze kinderserie begon in 2015 en heeft alweer 6 seizoenen.

Deze serie volgt Puss in Boots, deze kat is dé beschermer van San Lorenzo. Deze mysterieuze stad is onzichtbaar voor de rest van de wereld…

Llama Llama

26 januari 2018 | Seizoen 1

Llama Llama is een nieuwe Netflix Original uit 2018. Op 26 januari gaat de serie in première. De serie is gebaseerd op de succesvolle boeken.

In deze kinderserie beleeft Llama hartverwarmende avonturen in het veilige en gemoedelijke dorp waar hij woont…

Babylon Berlin

30 januari 2018 | Seizoen 1 - 2

In oktober 2017 zette Videoland het 1ste seizoen online. Nu zet Netflix seizoen 1 én 2 van Babylon Berlin online. Het is weer een nieuwe Duitse serie die Netflix online zet, na Dark en Berlin 56.

Deze serie speelt zich af in 1929 in Berlijn. Detective Gereon Rath komt naar de stad om onderzoek te doen naar een Duitse pornoclub. Hij ontdekt dat deze in handen is van de Russische maffia…

Leuk om te weten: het is met een budget van zo’n 40 miljoen!