Nieuwe Netflix series: juli 2017

Je kunt deze maand veel nieuwe Netflix Originals verwachten. Zo komen er 4 nieuwe Netflix Originals online te staan, waaronder Ozark.

Ozark is een Breaking bad-achtige Misdaadserie met Jason Bateman in de hoofdrol. Deze spannende serie komt op 21 juli online te staan. Verder krijgt Sherlock, één van de populairste Netflix series, een 4de seizoen. De spannende serie Shooter gaat ook een vervolg krijgen!

Check nu alle series die deze maand in première gaan én die deze maand een nieuw seizoen krijgen…
een nieuw seizoen

Wallander

1 juli 2017 | Seizoen 4

Vanaf 1 juli 2017 staat seizoen 4 van Wallander online. Wallander is een populaire Britse detective, die gebaseerd is op de Zweedse Wallander.

De Britse serie is uitgezonden tussen 2008 en 2016. Met de toevoeging van seizoen 4 staan alle seizoenen op Netflix.

Deze serie volgt Kurt Wallander, een eenvoudige inspecteur van middelbare leeftijd. Wanneer er steeds meer geweldsincidenten voorkomen in het rustige Ystad in Zuid-Zweden, probeert hij er iets aan te doen…

The Standups

4 juli 2017 | Seizoen 1

The Standups is een nieuwe Netflix Original. De serie staat vanaf 4 juli 2017 op Netflix.

In deze serie betreden 6 nieuwe comedians een podium in Los Angeles. In 30 minuten kunnen ze laten zien wat ze in huis hebben…

Degrassi: Next Class

7 juli 2017 | Seizoen 4

Degrassi: Next Class gaat op 7 juli verder met het 4e seizoen. De serie gaat over de middelbare scholieren van nu. Ze heten generatie Z.

Deze generatie heeft het niet altijd makkelijk. Ze krijgen te maken met zaken zoals discriminatie, seksualiteit en zelfmoord…

Dawn of the Croods

7 juli 2017 | Seizoen 4

Dawn of the Croods is een animatieserie voor kinderen. De komedieserie is gebaseerd op The Croods uit 2013. Deze Netflix Original serie is op 24 december 2015 in première gegaan.

Op 7 juli voegt Netflix het 4de seizoen toe. Seizoen 4 bestaat uit 13 afleveringen van zo’n 25 minuten.

Deze populaire serie volgt Eep, Grug, Thunk, Ugga, Sandy en Gran tijdens hun avonturen…

Friends from College

14 juli 2017 | Seizoen 1

Friends from College is een komedieserie uit 2017. Deze Netflix Original serie begint op 14 juli.

Deze Amerikaanse serie is gemaakt door Nicholas Stoller en Francesca Delbanco. Het 1ste seizoen heeft 8 afleveringen van ongeveer een half uur.

Oude schoolvrienden, die samen op Harvard hebben gezeten, kijken terug op hun leven. De veertigers zijn niet allemaal even succes geworden…

een nieuw seizoen

Sherlock

15 juli 2017 | Seizoen 4

Sherlock is volgens vele dé beste serie op Netflix. Deze Britse detectiveserie is geschreven door Mark Gatiss en Steven Moffat.

De hoofdrollen zijn voor Benedict Cumberbatch en Martin Freeman. Sherlock gaat op 15 juli verder met het 4e seizoen.

Sherlock Holmes en zijn collega John Watson moeten weer allemaal zaken oplossen. Sherlock komt tijdens het oplossen zijn nieuwe aartsvijand tegen genaamd Culverton Smith…

een nieuw seizoen

Mad Men

19 juli 2017 | Seizoen 7

Mad Men gaat verder op 19 juli met het 7e seizoen. Deze Amerikaanse serie is bedacht door Matthew Weiner en begon in 2007.

Mad Men speelt zich verder af in de jaren ’60. Er wordt in deze tijd veel gebruik gemaakt van alcohol en sigaretten.

Don Draper is creatief directeur bij een reclamebureau. Hij heeft een vrouw en drie kinderen, maar Don heeft aan één vrouw niet genoeg…

een nieuw seizoen

Last Chance U

21 juli 2017 | Seizoen 7

Seizoen 2 van Last Chance U staat vanaf 21 juli 2017 op Netflix. Deze populaire documentaire van Netflix gaat over American football.

De spelers van de EMCC Lions willen een toekomst binnen de National Football League.

Deze spelers hebben ieder hun eigen talenten. Daarnaast vechten ze ieder hun eigen gevecht, zowel op het veld als daarbuiten…

Ozark

21 juli 2017 | Seizoen 1

Ozark is een nieuwe serie van Netflix. Deze Netflix Original is gemaakt door Bill Dubuque en heeft Jason Bateman in de hoofdrol.

Jason kennen we vooral van Arrested Development. het 1ste seizoen van deze dramaserie heeft 10 afleveringen van zo’n 60 minuten.

Jason Bateman speelt Marty Byrde. Hij woont samen met zijn vrouw en 2 kinderen. Hij lijkt een normaal gezin te hebben, maar is eigenlijk een financieel planner voor een berucht Mexicaans drugskartel.

Wanneer alles mis dreigt te lopen, moet het gezin onderduiken. Haastig verhuizen ze van Chicago naar Ozarks in Missouri…

Daughters of Destiny

28 juli 2017 | Seizoen 1

Daughters of Destiny is een nieuwe documentaire van Netflix. Deze serie is gemaakt door Vanessa Roth en opgenomen in India.

De serie komt op 28 juli 2017 op Netflix te staan.

Deze documentaire gaat over arme kinderen uit India. Door een kostschool hebben ze toch kans op een betere toekomst…