Nieuwe Netflix series: juli 2018

Deze maand voegt Netflix een aantal nieuwe series toe, waaronder Good Girls, een komische serie over 3 moeders die een supermarkt gaan overvallen.

Daarnaast krijgen een aantal hitseries een nieuw seizoen, waaronder Anne, Suits én Orange is the New Black! Verder krijgen een aantal documentaires een vervolg én wordt het tweede seizoen van Inside the World Toughest Prisons uitgebracht als Netflix Original!

Check nu alle nieuwe series die je deze maand op Netflix kunt verwachten:

Good Girls

3 juli 2018 | Seizoen 1

Good Girls is een Amerikaanse komedieserie, die sinds 28 februari 2018 te zien is op NBC.

Deze serie is geschreven door Jenna Bans, die eerder scenario’s schreef van The FamilyScandal en Grey’s Anatomy. Het eerste seizoen komt op 3 juli op Netflix te staan.

Good Girls volgt 3 moeders die buiten de stad wonen en moeite hebben om rond te komen. Wanhopig besluiten ze om het niet langer veilig te spelen en een supermarkt te beroven.

Hiermee riskeren ze alles, om zo weer de controle over hun leven te krijgen…

Sacred Games

6 juli 2018 | Seizoen 1

Sacred Games is een Indiase Netflix Original, die op 6 juli 2018 wordt toegevoegd op Netflix. Deze meeslepende actieserie is gebaseerd op de roman van Vikram Chandran uit 2006.

De serie volgt Sartaj Singh, een goede politieman die in de schaduw van zijn vader leeft. Hij zoekt bevestiging bij de politie, die hij ook verafschuwt door zijn corruptie.

Wanneer hij een anonieme tip krijgt over de verblijfplaats van een beruchte misdadiger die al 16 jaar vermist is, worden er een aantal duistere gebeurtenissen in gang gezet…

een nieuw seizoen

Anne With an E

6 juli 2018 | Seizoen 2

Anne With an E is is een Canadese dramaserie, die sinds 12 mei 2017 op Netflix staat. Op 6 juli voegt Netflix het tweede seizoen toe.

Deze historische dramaserie is geschreven door Moira Walley-Beckett en gebaseerd op de roman Anne of Green Gables van Lucy Maud Montgomery.

In 2018 won de serie een Canadian Screen Award voor ”Beste Drama series”.

Anne With an E volgt Anne, een wees uit de 1890’s. Ze gaat van weeshuis naar weeshuis tot ze uiteindelijk terecht komt bij de harde Marilla Cuthbert en haar zachtmoedige broer Matthew.

Als buitenstaander vecht ze, tegen alle verwachtingen in, voor kansen, liefde en acceptatie…

een nieuw seizoen

Comedians in Cars Getting Coffe

6 juli 2018 | Seizoen 10

Op 6 juli gaat het tiende seizoen van Comedians in Cars Getting Coffe in première.

Seizoen 10 heet New 2018: Freshly Brewed. Deze komische talkshow is bedacht door Jerry Seinfeld, die superster uit Seinfeld.

Deze serie volgt Jerry Seinfeld en een paar van zijn vrienden in een klassieke auto. Ondertussen delen ze verhalen met elkaar…

een nieuw seizoen

First Team: Juventus

6 juli 2018 | Seizoen 1.2

First Team: Juventus is een Netflix Original over de Italiaanse voetbalclub Juventus. Deze serie staat sinds februari 2018 online. Op 6 juli voegt Netflix nieuwe afleveringen toe.

Deze documentaire volgt de legendarische spelers én sterren in opkomst. Deze spelers voetballen bij Juventus in het seizoen van 2017 en 2018…

een nieuw seizoen

Inside the World Toughest Prisons

6 juli 2018 | Seizoen 2

Inside the World Toughest Prisons is een Britse documentaire serie over gevangenissen over de hele wereld. Het tweede seizoen wordt op 6 juli internationaal uitgebracht als Netflix Original.

De serie volgt Paul Connelly, die bijvoorbeeld gevangenissen bezoekt in Honduras, Mexico, de Filipijnen en Polen…

een nieuw seizoen

Somebody Feed Phil

6 juli 2018 | Seizoen 2

Somebody Feed Phil is een documentaire over eten van Netflix, die vanaf 6 juli een nieuw seizoen krijgt.

Deze Amerikaanse serie volgt Phil Rosenthal, die de hele wereld over reist op zoek naar geweldig voedsel. Phil komt bijvoorbeeld terecht in Bangkok, Tel Aviv en New Orleans…

een nieuw seizoen

Free Rein

6 juli 2018 | Seizoen 2

Free Rein is een Britse kinderserie, die sinds juni 2017 op Netflix staat.

Op 6 juli 2018 komt het tweede seizoen online te staan. Deze inspirerende kinderserie is bedacht door Vicki Lutas en Anna McCleery.

De serie volgt de Amerikaanse Zoe en haar avonturen op het platteland. Haar leven veranderd wanneer ze het paard Raven ontmoet.

Haar vriendschap met Raven geeft haar de kracht om problemen op te lossen en uitdagingen aan te gaan…

Mr. Sunshine

7 juli 2018 | Seizoen 1

Mr. Sunshine is een Koreaanse dramaserie, die is uitgezonden door TVN en daarna is uitgebracht als Netflix Original. Op 7 juli komen de afleveringen op Netlfix te staan.

De scenario’s zijn geschreven door Eun-sook Kim.

De serie volgt een jongen die tijdens de Shinmiyangyo-expeditie in 1871 aan boord gaat van een Amerikaanse oorlogsschip.

Later keert hij terug als Amerikaanse marinier en wordt hij verliefd op de dochter van een aristocraat. Hij ontdekt het duistere plan om het land, waar hij ooit van wegliep, te koloniseren…

The Epic Tales of Captain Underpants

7 juli 2018 | Seizoen 1

The Epic Tales of Captain Underpants is een animatieserie uit de Verenigde Staten, die vanaf 13 juli 2018 online staat.

Deze Netflix Original is geproduceerd door DreamWorks Animation en gebaseerd op Captain Underpants: The First Epic Movie, die gebaseerd is op de boekenserie van Dav Pilkey.

Deze animatieserie speelt zich af na de gebeurtenissen uit de film.

De serie volgt de avonturen van grappenmaker en stripboekenschrijver George Beard, Harold Hutchins en hun baas Kripp, die door George & Harold is gehypnotiseerd om hun creatie te worden: Captain Underpants, een superheld die eruit ziet als een grote baby…

een nieuw seizoen

Drug Lords

10 juli 2018 | Seizoen 2

Drugs Lords is een true crime documentaire, die sinds januari 2018 online staat. Op 10 juli zet Netflix het tweede seizoen online.

Deze documentaire serie is geregisseerd door Mike Welsh en vertelt de verhalen van de beruchtste drugsbazen uit de geschiedenis, hun handlangers én de mannen en vrouwen die gezworen hebben ze ten val te brengen…

een nieuw seizoen

Archer

13 juli 2018 | Seizoen 9

Archer is een extreem populaire animatieserie van de zender FX. Deze Amerikaanse serie is bedacht door Adam Reed. H. Jon Benjamin doet de voice-over van het hoofdpersonage Sterling Archer. 

Netflix voegt op 13 juli 2018 het negende seizoen toe.

Deze animatieserie volgt Sterling Archer, een undercover agent voor de disfunctionele Internationale Secret Intelligance Service.

De service staat onder leiding van zijn dominante moeder. De collega’s kunnen niet met elkaar overweg en hun missies doen meestal meer kwaad dan goed…

een nieuw seizoen

Suits

13 juli 2018 | Seizoen 6

Op 13 juli 2018 zet Netflix seizoen 6 van Suits online.

De diehard-fans van Suits hebben het zesde seizoen waarschijnlijk al gezien, omdat deze op 13 juli 2016 in première is gegaan op Showtime.

Voor degene die dit seizoen nog niet hebben gezien, is het een mooie toevoeging aan het aanbod van Netflix.

Suits de geniale schoolverlater Mike Ross en de topadvocaat Harvey Specter, die in New York allerlei juridische gevechten aangaan…

The Joel McHale Show with Joel Mchale

15 juli 2018 | Seizoen 1.2

The Joel McHale Show with Joel Mchale is een komisch praatprogramma dan sinds 18 februari 2018 te zien is. Op 15 juli zet Netflix nieuwe afleveringen online.

Joel praat in zijn programma over het actuele nieuws, de popcultuur en social media. Daar voegt hij een aantal komische sketches aan toe én nog veel meer!

een nieuw seizoen

Last Chance U

20 juli 2018 | Seizoen 1.2

Last Chance U is een Netflix documentaire, die sinds 2016 te zien is én direct een succes werd.

Deze Amerikaanse serie is geproduceerd door Lisa Nishimura, opgenomen in Scooba, Mississippi én uitgebracht als Netflix Original.

Deze serie volgt een aantal jongeren die een ster binnen de NFL willen worden. Ze doet er alles aan om de beste te worden en moeten ondertussen omgaan met hun problemen buiten het veld…

Roman Empire: Reign of Blood

20 juli 2018 | Master of Rome

Roman Empire: Reign of Blood, Master of Rome is een mini-serie met 6 afleveringen, die op 20 juli op Netflix komen te staan.

Deze mini-serie vertelt speelt zich af in het historische Romeinse rijk en vertelt het verhaal van Commodus.

Het verhaal wordt vertelt door gesprekken met Historici en door nagespeelde drama.

De serie begint aan het einde van de regeerperiode van keizer Marcus Aurelius en richt zich op de regeerperiode van zijn zoon Commodus…

een nieuw seizoen

Orange is the New Black

27 juli 2018 | Seizoen 6

Orange is the New Black is een succesvolle Netflix Original, die sinds 2013 te zien is.

Deze Amerikaanse drama– en komedieserie is geschreven door Jenji Kohan en gebaseerd op de autobiografie van Piper Kerman. Op 27 juli zet Netflix seizoen 6 online.

Deze serie volgt Piper Chapman, een biseksuele vrouw uit New York. Door een misdrijf uit het verleden moet ze naar de vrouwengevangenis.

Ze wil gewoon haar straf uitzitten zonder problemen te maken. Ze valt alleen direct ten prooi van andere gevangenen…

een nieuw seizoen

Teen Wolf

31 juli 2018 | Seizoen 6.2

Teen Wolf is een horrorserie uit 2011. Deze tienerserie is bedacht door Jeph Loeb en uitgezonden door MTV.

Op 31 juli 2018 zet Netflix het tweede deel van seizoen 6 online.

Deze serie volgt een middelbare scholier die wordt gebeten door een weerwolf. Hierdoor wordt deze vloek op hem overgegeven, inclusief de vijanden die daarmee gepaard gaan…