Nieuwe Netflix series: juni 2017

Juni is de maand van de Netflix Originals! Op 16 juni en op 30 juni gaat er namelijk een nieuwe Netflix Original in première.

Daarnaast krijgen er 4 Originals een nieuw seizoen, waaronder Orange is the New Black! Deze populaire serie voor vrouwen gaat verder met een 5de seizoen!

Je bent misschien nog even zoet met seizoen 5 van House of Cards, maar deze series én seizoenen komen deze maand op Netflix te staan...

Crashing

2 juni 2017 | Seizoen 1

Crashing is een komedieserie uit 2016. Deze Britse serie is gemaakt door George Kane en heeft 6 afleveringen. Deze serie is geschreven door Phoebe Waller-Bridge, die zelf een hoofdrol heeft.

Crashing gaat over een aantal twintigers, die in een verlaten ziekenhuis gaan wonen.

In ruil voor huurverlaging, moeten ze het ziekenhuis beveiligen. Dit zorgt al snel voor hilarische momenten…

een nieuw seizoen

Flaked

2 juni 2017 | Seizoen 2

Will Arnett is op 2 juni terug als Chip in seizoen 2 van Flaked. Will schreef de scenario’s samen met Mark Chappell.

Deze Netflix Original debuteerde in maart 2016 en is opgenomen in Los Angeles.

Chip is een inwoner van Venice. Hij wil een nieuwe start maken in zijn leven én kan hierbij de hulp van anderen wel gebruiken…

een nieuw seizoen

Orange is the New Black

9 juni 2017 | Seizoen 5

Veel mensen vragen zich af wanneer seizoen 5 van Orange is the New Black op Netflix komt te staan.

Op 9 juni 2017 is het zo ver! Op deze datum wordt het 5de seizoen toegevoegd aan het aanbod van Netflix.

Hackers hebben seizoen 5 in april 2017 in handen weten te krijgen. Ondanks deze hack, staat de premièredatum nog steeds vast op 9 juni 2017.

Alle 13 afleveringen van het nieuwe seizoen spelen zich af in slechts 3 dagen! Danielle Brooks, die de rol van Tasha Jefferson speelt, gaf aan dat deze 13 afleveringen zeer gedetailleerd én intens zullen zijn!

een nieuw seizoen

Orphan Black

11 juni 2017 | Seizoen 5

Orphan Black is begonnen in 2013. Deze Netflix Original zou slechts 3 seizoenen krijgen, maar door het succes worden er 5 seizoenen uitgebracht. Op 11 juni komt het 5de seizoen op Netflix te staan.

In Orphan Black zien we Sarah Manning. Sarah ziet hoe een andere vrouw zelfmoord pleegt. Deze vrouw ziet er precies hetzelfde uit als Sarah. 

Omdat ze een beter leven wil, besluit ze de identiteit van deze vrouw aan te nemen. De vrouw blijkt een kloon te zijn en Sarah wordt het middelpunt van een samenzwering…

een nieuw seizoen

You Me Her

15 juni 2017 | Seizoen 2

You Mer Her is een romantische dramaserie van Audience, die in 2016 is uitgezonden door Audience Network.

Deze serie is geschreven door John Scott Shepherd. Het 2de seizoen komt op 15 juni 2017 op Netflix te staan.

You Mer Her gaat over Jack en Emma. Om hun seksleven een boost te geven huren ze een prostituee in. Het was alleen nooit hun bedoeling dat er liefde in het spel zou komen…

een nieuw seizoen

The Ranch

16 juni 2017 | Seizoen 3

The Ranch is begonnen op 1 april 2016. Op 16 juni 2017 komt alweer het 3de seizoen op Netflix te staan. Deze komedieserie van Netflix zien we de sterren Ashton Kutcher, Danny Masterson, Sam Elliott en Debra Winger.

The Ranch serie volgt Colt Bennet die terugkeert naar huis na een korte en mislukte semi-pro football carrière. Eenmaal thuis gaat hij zijn broer en vader, die hij 15 jaar niet heeft gezien, helpen op hun veehouderij.

Met drinken, schelden écht vechten zonde regels, laten de familieleden zien dat ze van elkaar houden…

G.L.O.W.

16 juni 2017 | Seizoen 1

G.L.O.W. is een nieuwe Netflix Original. De serie is te volgen vanaf 23 juni 2017. G.L.O.W. staat voor Gorgeous Ladies of Wrestling.

Deze komedieserie is gebaseerd op de gelijknamige televisieserie uit de 80’s.

Alison Brie speelt Ruth. Ze is actrice in Los Angeles. Ze heeft moeite met het vinden van werk én het betalen van haar rekeningen.

Ruth vestigt haar laatste hoop op een carrière als worstelaar…

El Chapo

16 juni 2017 | Seizoen 1

Op 16 juni gaat seizoen 1 van El Chapo in première op Netflix. Deze misdaadserie is gebaseerd op het leven van Joaquín ”El Chapo” Guzmán Loera.

Deze beruchte Mexicaanse drugsbaron kwam in 2015 nog internationaal in een nieuws, nadat hij voor de tweede keer uit een gevangenis was ontsnapt.

Joaquin startte in de 80’s als loopjongen bij de Guadalajara Cartel. Hij groeide uit tot een beruchte drugsbaas en verloor daarna zijn hele imperium.

Al voor de première op 16 juni 2017 is een 2de seizoen bevestigt!

Gypsy

30 juni 2017 | Seizoen 1

Gypsy is een nieuwe Netflix Original. Deze thriller gaat op 30 juni 2017 in première.

het eerste seizoen heeft 10 afleveringen. Naomi Watts heeft de hoofdrol in deze spannende serie.

Naomi speelt Jean Holloway, een grensoverschrijdende therapeute. Jean gaat ongepaste en gevaarlijke relaties aan met haar patiënten én de omgeving van deze patiënten. Hiermee brengt ze niet alleen haar carrière in gevaar…