Nieuw Op Netflix juni 2018

Geschreven op 3 juni 2018

Het is weer een nieuw maand. Netflix gaat deze maand weer een aantal nieuwe series én vooral veel nieuwe seizoenen online zetten. Zo krijgen bijvoorbeeld The AmericansShooter en The Rancheen nieuw seizoen.

In juni komt ook de misdaadserie over het onderzoek naar de moord op Tupac Shakur en Christopher Wallance online te staan.

Daarnaast komen er een aantal diepgaande documentaires online te staan, waaronder de documentaire over de aanslagen in Frankrijk op 13 november 2015.

Check nu het complete overzicht met alle nieuwe series van juni 2018…

Nieuwe series

Hieronder staan de series die deze maand op Netflix komen te staan:

1 juni You Me Her seizoen 1

You Me Her is een dramaserie uit de Verenigde Staten, die in 2016 is uitgezonden door Audience Network. De serie komt op 1 juni 2018 online te staan. De hoofdrolspelers zijn Greg Poehler en Rachel Blanchard.

Greg en Rachel spelen Jack en Emma Trakarsky. Om een boost te geven aan hun seksleven, huren ze een escort girl in. Het was alleen nooit de bedoeling dat er liefde in het spel zou komen…

Meer Informatie

1 juni Velvet Colección seizoen 1

Vanaf 1 juni komt de Velvet Colección online te staan. Het is de spin-off van Velvet uit 2014. Deze nieuwe serie heeft dezelfde scenarioschrijvers, namelijk Ramón Campos en Gema R. Neira.

Het verhaal speelt zich af vóór de gebeurtenissen uit Velvet. De serie speelt zich af in de 1960’s in Barcelona en volgt de opening van een nieuwe Galerías Velet modewinkel…

Meer Informatie


18 juni Unsolved seizoen 1

Unsolved is een nieuwe serie uit 2018. Deze serie is geschreven door Kyle Long, die eerder scenario’s van Suits schreef. Deze misdaadserie is geïnspireerd door Murder Rap: The Untold Story of Biggie Smalls & Tupac Shakur Murder Investigation van voormalig LAPD Detective Greg Kading.

Marcc Rose speelt Tupac Shakur en Wavyy Jonez speelt Christopher Wallance. Biggie was 24 toen die werd vermoord en Tupac was 25. Deze serie gaat over het onderzoek naar de moord op beide rappers…

Meer Informatie


29 juni Nailed It! seizoen 1

Nailed It!

Nailt It! is een nieuwe serie over eten. Deze Netflix Original serie volgt een aantal alledaagse thuisbakkers, die prachtige desserts proberen te maken. Regelmatig mislukken hun creaties! De bakkers die het dichts bij succes komt zal de show verlaten met 10.000 dollar op zak!


Nieuwe seizoenen

Deze maand komen er vele nieuwe seizoenen online te staan. Hieronder staan de series die deze maand verder gaan:

1 juni New Girl seizoen 6

New Girl

Op 1 juni zet Netflix het 6de seizoen van New Girl online. New Girl is een Amerikaanse dramaserievan de zender FOX. De hoofdrolspeelster is Zooey Deschanel, die 3 nominaties voor een Golden Globe kreeg!

Zooey speelt Jess Day, een schattige en onhandige dame. Nadat haar vriend ervandoor gaat met een ander, gaat ze op zoek naar woonruimte. Ze komt terecht in een appartement met 3 vrijgezelle mannen. Deze mannen steunen haar met wat ze doet, althans meestal…

Meer Informatie


1 juni Tyrant seizoen 3

Op 1 juni komt het 3de en laatste seizoen van Tyrant online te staan. Dit seizoen bestaat uit 10 afleveringen. Tyrant is een spannende dramaserie van Gideon Raff, die bekend is van Prisoners of War en Homeland.

Deze serie volgt Bassam Al Fayeed, de zoon van een dictator uit Abbudin. Hij vertrok 20 jaar geleden naar Amerika, op de vlucht voor zijn verleden.

Nu keert hij samen met zijn gezin terug naar Abbudin om de bruiloft van zijn neef bij te wonen. Vervolgens ontstaan er conflicten in het land. Bassam wil de rust herstellen, maar zijn instabiele broer regeert met harde hand…

Meer Informatie


1 juni The Americans seizoen 5

Het 5de seizoen van The Americans zou in februari 2018 online komen te staan, maar liet langer op zich wachten. Op 1 juni komt het 5de seizoen van The Americans echt online te staan!

The Americans is een spannende misdaadserie van FX. Hoofdrolspelers Matthew Rhys en Keri Russel werden in 2017 beide genomineerd voor een Golden Globe!

De serie speelt zich af in 1980 gedurende de Koude Oorlog. Elizabeth en Philip Jennings zijn getrainde Russische spionnen. Ze verhuizen naar de Verenigde Staten en nemen hier de Amerikaanse identiteit aan. Vervolgens ruimen ze iedereen uit de weg die een bedreiging vormt voor Rusland…

Meer Informatie


2 juni The Vampire Diaries seizoen 8

The Vampire Diaries

Op 2 juni zet Netflix het 8ste en laatste seizoen van The Vampire Diaries online. Deze populaire tienerserie is gebaseerd op een boekenreeks van Lisa Jane Smith en is uitgezonden door The CW.

De serie volgt Jermey en Elena die proberen hun leven op te pakken, nadat hun ouders zijn overleven. Ze gaan bij hun tante wonen. Op school ontmoet Elana de vampier Stefan, die gewoon tussen de mensen wil leven. Alleen heeft de broer van Stefan een hekel aan mensen…

Meer Informatie


8 juni Marcella seizoen 2

Marcella

Marcella is een Britse detectiveserie uit 2016, die is uitgezonden door ITV. Op 8 juni komt het 2de seizoen online te staan. Hoofdrolspeelster Anna Friel won in 2017 een International Emmy Award voor haar rol als detective Marcella Backland!

Marcella is een gepensioneerde rechercheur die lang achter een seriemoordenaar heeft aangezeten. Wanneer er soortgelijke moorden worden gepleegd, besluit ze terug te keren bij de politie. Nu is ze vastberaden om de seriemoordenaar op te pakken, ondanks haar minder stabiele privéleven…

Meer Informatie


8 juni Sense8 The Series Finale

Sense8 eindigde na 2 seizoenen. Veel kijkers waren hier boos over. De serie was nog niet ten einde. Daarom brengt Netflix op 8 juni een 2 uur durende finale uit.

In deze finale worden de persoonlijke levens van de Sensates opzij gezet, wanneer het cluster, hun sidekicks én een aantal onverwachte bondgenoten samen een reddingsactie moeten leiden. Deze missie heeft het doel om de toekomst van alle Sensates te beschermen…

Meer Informatie


15 juni The Ranch seizoen 5

The Ranch is een Netflix Original die in april 2016 in première is gegaan. Het 5de seizoen komt op 15 juni op Netflix te staan. The Ranch is een hilarische serie met Ashton Kutcher in de hoofdrol.

Ashton speelt Colt Bennet. Ooit was hij een semi-professioneel footballspeler, maar nu runt hij samen met zijn broer en vader een ranch met financiële problemen. Met drinken, schelden en vechten laten de familieleden zien dat ze om elkaar geven…

Meer Informatie


16 juni Queer Eye seizoen 2

Queer Eye is een reality serie, die sinds 1 februari 2018 online staat. Deze Netflix Original is gebaseerd op de gelijknamige serie uit 2003. De serie wil het verdeelde Amerika bij elkaar brengen.

Deze serie volgt heteromannen, die een make-over krijgen van homoseksuele presentatoren. Deze presentatoren weten alles van mode, stijl én uiterlijke verzorging…


22 juni Luke Cage seizoen 2

Luke Cage

Luke Cage is een populaire superhelden serie met Mike Colter in de hoofdrol. De serie begon in september 2016. Op 22 juni zet Netflix een nieuw seizoen online.

De serie is gebaseerd op Marvel Comics en volgt Luke Cage, die door een gesaboteerd experiment superkrachten én een onbreekbare huid heeft gekregen. Hij wordt een vluchteling, die probeert zijn leven opnieuw op te bouwen in Harlem. Het duurt alleen niet lang voor hij de confrontatie met zijn verleden moet aangaan…

Meer Informatie


22 juni G.L.O.W. seizoen 2

G.L.O.W.

G.L.O.W. is een komedie– en actieserie die gebaseerd is op de gelijknamige serie uit de 80’s. Deze Netflix Original is in juni 2017 begonnen en op 22 juni 2018 komt het 2de seizoen online te staan. Deze serie is opgenomen in Los Angeles en heeft Alison Brie in de hoofdrol.

Alison speelt Ruth, een actrice die moeite heeft met het vinden van werk én het betalen van haar rekeningen. Ruth vestigt haar laatste hoop op een carrière als worstelaar…

Meer Informatie


22 juni Shooter seizoen 3

Shooter is een populaire Netflix serie uit 2016. Momenteel staan seizoen 1 en 2 online en op 22 juni begint het 3de seizoen. Netflix zet iedere week een nieuw aflevering online. Deze actieserie is bedacht door John Hlavin en gebaseerd op het boek ”Point of Impact” en de gelijknamige film uit 2007.

Shooter volgt Bob Lee Swagger, een oorlogsveteraan en één van de beste sluipschutters ter wereld. Bob Lee komt terecht in een enorme samenzwering en moet er alles aan doen om zichzelf en zijn familie te beschermen!

Meer Informatie


Nieuwe documentaires

Deze maand zet Netflix een diepgaande documentaire online over de aanslagen in Frankrijk. Daarnaast komt er weer een nieuwe true crime serie online te staan over de dood van Kathleen Peterseon en de betrokkenheid van haar man Michael Iver Peterson:

1 juni Fluctuat Nec Mergitur seizoen 1

Fluctuat Nec Mergitur

Fluctuat Nec Mergitur is een mini-serie die vanaf de eerste dag van de maand te zien is. Deze Franse Netflix Original gaat over de aanslagen in Parijs van 13 november 2015 plaatsvonden. Op deze dag werden er 5 aanslagen gepleegd door moslim-terroristen.

In deze documentaire serie vertellen overlevenden en hulpverleners hun schokkende verhalen over angst, saamhorigheid en moed…


8 juni The Staircase seizoen 1

The Staircase Netflix

The Staircase is een nieuwe true crime documentaire over Michael Iver Peterson. Deze documentaire is geproduceerd door de makers van Making a Murderer en The Keepers!

Michael Iver Peterson is een Amerikaanse romanschrijver, die in 2003 werd veroordeeld over de moord op zijn tweede vrouw Kathleen Peterson. Kathleen kwam op 9 december 2001 onderaan de trap om het leven. Heeft Michael haar geduwd óf is ze gevallen?

Netflix laat zien wat er vervolgens allemaal gebeurd. De documentaire geeft een diepgaande blik op de Amerikaanse rechtspraak én heeft meer wendingen dan een bestseller!

Meer Informatie