Nieuwe Netflix series: maart 2018

Jaaa! Jessica Jones, Love én A Series of Unfortunate Events gaan verder in maart.

Uiteraard zijn dat niet de enige series die een vervolg krijgen. In maart komen er heel veel nieuwe, goede series en seizoen online te staan. Denk aan De Scandinavische serie Grenseland, De Britse misdaadserie Collateral en de Vlaamse dramaserie Tabula Rasa.

Dat is goed nieuws, want het is enorm koud buiten. Je kunt lekker binnen blijven en een nieuwe serie kiezen om te gaan volgen.
een nieuw seizoen

Designated Survivor

1 maart 2018 | Seizoen 2.2

Momenteel staan de eerste 10 afleveringen van seizoen 2 van Designated Survivor online.

Op 1 maart gaat het 2de seizoen verder. Netflix zet iedere week een nieuwe aflevering online. Eind april zullen alle 19 afleveringen van seizoen 2 online staan.

Deze populaire serie volgt Tom Kirkman, die na een aanslag op de State of Union opeens President van de Verenigde Staten wordt.

Tom wil de daders van de aanslagen opsporen en gevangen zetten, maar hij heeft niet zo goed in de gaten dat de aanslag op de State of Union pas het begin is…

een nieuw seizoen

Top of the Lake: China Girl

1 maart 2018 | Seizoen 2

Seizoen 2 van deze Britse misdaadserie begon op 27 juli op de BBC en is uitgebracht als Top of the Lake: China Girl.

Vanaf 1 maart 2018 kunnen we de 6 nieuwe afleveringen op Netflix volgen. Deze televisieserie is bedacht door Oscarwinnares Jane Gampion en Gerard Lee.

In seizoen 2 is detective Robin Griffin terug in Sidney, om haar leven weer op te pakken. Dan spoelt het lichaam van een Aziatisch meisje aan op Bandi Beach.

De geëmotioneerde detective gaat de zaak onderzoeken. Hoe dichter ze bij de identiteit van het Aziatische meisje komt, hoe dichter ze bij haar eigen donkere geheimen komt…

Flint Town

2 maart 2018 | Seizoen 1

Flint Town is een nieuwe Netflix Original, die vanaf 2 maart 2018 te volgen is.

In deze meeslepende documentaire serie wordt de politie van Flint, Michigan gevolgd, een stad met 100.000 inwoners. Ooit was Flint een normale stad voor de middenklasse, maar nu is alles anders.

Flint is geen doorsnee stad meer. In deze stad heeft de politie grote moeite met het bestrijden van de criminaliteit, bijvoorbeeld omdat er te weinig geld is.

Voltron

2 maart 2018 | Seizoen 5

Op 2 maart komt seizoen 5 van Voltron: De Legendarische Beschermer online te staan.

In deze Netflix Original moeten 5 antihelden het universum beschermen tegen het kwade. Dit doen ze samen met hun vliegende robotleeuwen…

een nieuw seizoen

Sleepy Hollow

4 maart 2018 | Seizoen 2

Op de eerste dag van de maand komt seizoen 4 van Sleepy Hollow eindelijk op Netflix te staan. Veel abonnees zullen wachten op de komst van het nieuwe seizoen, die in Amerika al op 6 januari 2017 in première ging.

In het nieuwe seizoen neemt Ichabod Crane het, samen met agente Abbie Mills, op tegen nieuwe bovennatuurlijke dreigingen…

Grenseland

6 maart 2018 | Seizoen 1

Grenseland is een nieuwe Noorse dramaserie uit 2017, met als internationale titel Borderliner.

Deze Scandinavische serie is gemaakt door Megan Gallagher en geregisseerd door Bård Fjulsrud (Unge Lovende en Nobel) en Gunnar Vikene (Det tredje øyet).

Deze televisieserie volgt een rechercheur die een moordzaak in de doofpot stopt, om zijn eigen familie te beschermen. Wanneer zijn partner hem hiervan begint te verdenken, komt alles op het spel te staan…

een nieuw seizoen

Bates Motel

7 maart 2018 | Seizoen 4

Bates Motel is een Amerikaanse horror serie uit 2013. Seizoen 1 tot en met 3 staan al online en vanaf 7 maart komt ook seizoen 4 op Netflix te staan.

Bates Motel is geschreven door Anthony Cipriano, Carlton Cuse en Kerry Ehrin én gebaseerd op een personage uit de de film Psycho van Robert Bloch.

Deze televisieserie volgt Norma Louise en haar zoon Norman Bates. Nadat haar man onder mysterieuze omstandigheden komt te overlijden, verhuist ze samen met Norman naar Oregon, waar ze een motel heeft gekocht.

Het duurt niet lang voor er allerlei mysterieuze gebeurtenissen plaatsvinden en haar eigen zoon gruwelijke daden gaat plegen…

een nieuw seizoen

Jessica Jones

8 maart 2018 | Seizoen 2

Op 8 maart 2018 is Krysten Ritter als terug als Jessica Jones. Deze superhelden serie begon in november 2015 en is uitgegroeid tot een populaire serie op Netlfix.

Jessica Jones is bezig om haar leven weer op te pakken, nadat ze Kilgrave om het leven bracht.

Dan krijgt ze te maken met een nieuwe zaak, die ervoor zorgt dat ze haar verleden onder ogen moet zien…

Collateral

9 maart 2018 | Seizoen 1

Collateral is een nieuwe Britse serie uit 2018. Deze drama– en misdaadserie van de BBC komt op 9 maart online te staan.

De mini-serie bestaat uit 4 afleveringen en is geschreven door David Hare en geregisseerd door S.J. Clarkson (Orange is the New Black).

Wanneer in Zuid-Londen een pizzabezorger wordt doodgeschoten, gaat een hardnekkige detective achter de mensenhandelaren aan die hier voor verantwoordelijk zijn. Hierdoor wordt een samenzwering ontrafeld die tot de top reikt…

een nieuw seizoen

Love

9 maart 2018 | Seizoen 3

Op 9 maart komt het 3de seizoen van de romantische komedieserie Love online te staan. Het is tevens het laatste seizoen. De Netflix Original en bedacht door Judd Apatow en begon in 2016.

Seizoen 3 geeft, net als de voorgaande seizoenen, een nuchtere kijken op daten.

Love speelt zich af in Los Angeles en volgt Mickey en Gus, een stel dat probeert een succesvolle relatie te hebben…

Tabula Rasa

15 maart 2018 | Seizoen 1

Voor Nederlandse– en Vlaamse serie moet je bij Videoland zijn, maar op 15 maart 2018 zet Netflix toch een Vlaamse serie online. Deze serie is Tabula Rasa, een spannende thriller met Veerle Baetens (Code 37) in de hoofdrol.

Veerle speelt Annemarie D’Haeze, die is opgesloten in een psychiatrisch kliniek. Ze heeft last van geheugenverlies en weet alleen nog wie haar vrienden en familieleden zijn.

Dan raakt ze betrokken bij de vermissing van een man. Om de vermissing op te lossen moet ze haar herinneringen zien terug te vinden…

NSU: German History X

15 maart 2018 | Seizoen 1

NSU: German History X is een Duitse serie uit 2016. Deze mini-serie is gebaseerd op ware gebeurtenissen en bestaat uit 3 afleveringen van ongeveer 90 minuten.

De serie werd in 2016 uitgezonden door Das Erste en zorgde voor veel ophef, omdat de daders zich op dat moment in hun proces bevonden.

De Netflix Original volgt 3 ontevreden Duitsers, die na de val van de Berlijnse Muur een rechtse terreurcel oprichten. Vervolgens beginnen de neonazi’s aanslagen te plegen. De politie doet er alles aan om de daders te pakken…

Edha

16 maart 2018 | Seizoen 1

Edha is de eerste Argentijnse Netflix Original. Deze spannende thriller begint op 16 maart 2018.

In Edha wordt een succesvolle modeontwerpster én alleenstaande moeder tot het uiterste gedreven als ze een knappe immigrant ontmoet…

On My Block

16 maart 2018 | Seizoen 1

On My Block is een nieuwe sitcom van Netflix, die zich afspeelt in Los Angeles. De scenario’s zijn geschreven door Jeremy Haft, Eddie Gonzalez en Lauren Iungerich (Awkward.)

De televisieserie volgt 4 tieners die iets van hun leven proberen te maken, terwijl ze opgroeien in een achterstandswijk in Los Angeles…

The Defiant Ones

16 maart 2018 | Seizoen 1

The Defiant Ones is een docu-serie van HBO. Deze 4 afleveringen komen op 23 maart online te staan. Deze televisieserie gaat over de samenwerking tussen rapper Dr. Dre en Jimmy Lovine.

De documentaire serie is geregisseerd door Allen Hughes en bevat interviews met Dr. Dre en Jimmy.

Daarnaast wordt er gesproken met muzieklegendes als Bono, Eminem, Ice Cube, Snoop Dogg, Bruce Springsteen en Diddy…

The Standups

20 maart 2018 | Seizoen 3

The Standups is sinds 4 juli 2017 te zien op Netlfix. Deze maand komt er een nieuw seizoen bij.

Deze Amerikaanse serie speelt zich af in Los Angeles, waar 6 comedians één voor één het podium betreden en het publiek vermaken met hun beste grappen…

een nieuw seizoen

Santa Clarita Diet

22 maart 2018 | Seizoen 2

In februari 2017 kwam Santa Clarita Diet online te staan, een komische serie met Timothy Olyphant en Drew Barrymore in de hoofdrol. Deze maand gaat de serie verder met een 2de seizoen.

Deze televisieserie volgt Joel en Sheila, het koppel is beide actief als makelaar.

Ze hebben een normaal en comfortabel leven, tot Sheila veranderd in een zombie. Hierdoor slaan ze de weg in van dood en verderf, maar op een leuke manier…

Requiem

23 maart 2018 | Seizoen 1

Requiem is een mysterieuze dramaserie van BBC One. Deze Britse serie is op 02 februari 2018 in première gegaan en staat vanaf 23 maart op Netflix. De televisieserie is gemaakt door Kris Mrksa, die eerder scenario’s schreef van Glitch en Underbelly.

Het leven van Matilda komt op z’n kop te staan als haar moeder op een onverklaarbare manier zelfmoord pleegt. Samen met haar beste vriend én een vreemdeling gaat ze op zoek naar antwoorden.

Deze zoektocht brengt haar naar een dorp in Wells. Dit dorp wordt achtervolgd door het verleden, omdat er 23 jaar geleden een peuter verdween…

The Mechanism

23 maart 2018 | Seizoen 1

The Mechanism (O Mecanismo) is een nieuwe dramaserie. De serie is gemaakt door José Padilha en gaat op 23 maart 2018 in première. José produceerde eerder afleveringen van Narcos!

O Mecanismo is, waarvan de internationale titel The Machanism is, is gebaseerd op een onderzoek naar beschuldigen van corruptie binnen olie- en bouwbedrijven in Brazilië. De serie volgt de onderzoekers die stuiten op dit gigantische schandaal…

Alexa and Katie

23 maart 2018 | Seizoen 1

Alexa and Katie is een komedieserie uit 2018. Deze tienerserie is geschreven door Heather Wordham, die hiervoor scenario’s van The Haunted Hathaways schreef.

De serie volgt Alexa en Katie die samen naar de middelbare school gaan. Ze ontdekken dat het leven op de middelbare school ingewikkeld kan zijn…

A Series of Unfortunate Events

30 maart 2018 | Seizoen 2

Het tweede seizoen van A Series of Unfortunate Events komt op 30 maart 2018 online te staan. Graaf Olaf maakte dit op 1 januari 2018 bekend.

Het 2e seizoen is, net als seizoen 1, gebaseerd op de boeken van Lemony Snicket en heeft Neil Patrick Harris in de hoofdrol.

Het tweede seizoen vertelt de verhalen uit de middelste 5 boeken uit de boeken-serie van Lemony Snicket…

Trailer Park Boys

30 maart 2018 | Seizoen 12

Op 30 maart gaat de hitserie Trailer Park Boys verder. Netflix zet op die datum seizoen 12 online.

Deze Canadese serie volgt 3 draaideurcriminelen, die zichzelf met drank overgieten. De vrienden wonen op een trailerpark en houden iedereen voor de gek…

Trump: An American Dream

30 maart 2018 | Seizoen 1

Deze Amerikaanse documentaire uit 2018 gaat over de president van de Verenigde Staten: Donald Trump!

In deze documentaire vertellen vrienden, kennissen en critici het Amerikaanse verhaal van The Donald, een zakenman die tegen alle verwachtingen in president van de Verenigde Staten werd…

Rapture

30 maart 2018 | Seizoen 1

Raputure is een Netflix Original documentaire serie uit 2018,  over de impact van hiphop op de cultuur in de wereld. Hierbij komen vele internationale hiphop-artiesten in beeld, waaronder 2 Chainz, T.I., Nas, Just Blaze, Logic…