Nieuw Op Netflix mei 2017

Geschreven op 1 mei 2017

In mei wordt het aanbod van Netflix weer uitgebreid. Hieronder staat de series die we kunnen verwachten.

Daarnaast staan er welke nieuwe seizoenen online komen te staan. Aan het einde van mei kunnen we genieten van een nieuwe seizoen van de allerbeste Netlfix serieHouse of Cards!

Nieuwe series

Hieronder staan de series die in mei 2017 worden toegevoegd:

1 mei The Sniffer seizoen 1

The Sniffer is een misdaadserie uit Oekraïne. Het is een televisieserie uit 2013. Op 5 mei wordt deze serie toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Netflix zet het 1ste en 2de seizoen online. In 2015 won deze mini-serie een Gold Plaque.

Kirill Käro speelt The Sniffer, een bijzondere misdaadanalist met een extreem goed reukvermogen. Hierdoor is hij in staat om onoplosbare misdaden op te lossen…

Meer Informatie


12 mei Anne With an E seizoen 1

Anne With an E

Anne with an E is een nieuwe Netflix Original serie. Deze Canadese serie is gebaseerd op de roman Anne of Green Gables uit 1908 van Lucy Maud Montgomery. De productie was in handen van Moira Walley-Beckett, die we bijvoorbeeld kennen van Breaking Bad.

De meeslepende serie gaat over de wees Anne. In de 1890’s gaat ze van weeshuis naar weeshuis tot ze bij de geharde, ongehuwde Marilla en haar zachtmoedige broer Matthew terecht komt. Anne vecht tegen alle verwachtingen in voor kansen, liefde en een positie in de wereld…

Meer Informatie


Nieuwe seizoenen

Deze series gaan verder in mei:

12 mei Sense8 seizoen 1

Op 5 mei kunnen we onze vrijheid vieren met nieuwe afleveringen van Sense8. De 1ste aflevering van seizoen 2 stond al online. Vanaf 5 mei komen de andere afleveringen van seizoen 2 online te staan. Het complete seizoen bestaat uit 10 afleveringen.

Sense8 is een Netflix Original uit 2015. Deze science fiction is gemaakt door Andy en Lana Wachowski en gaat over 8 vreemdelingen die met elkaar in contact staan door visioenen. De 8 wonen verspreidt over de hele wereld en zijn onbekende van elkaar. De 8 worden achterna gezeten door hen die vinden dat ze een bedreiging vormen voor de wereldvrede!

Meer Informatie


12 mei Master of None seizoen 2

Master of None

Master of None gaat op 12 mei verder met een 2de seizoen. Master of None is een Amerikaanse komedieserie uit 2015.

Aziz Ansari’s is terug als Dev. Nadat hij naar het buitenland is geweest, keert hij terug naar New York. Hier gaat hij nieuwe uitdagingen aan in zijn persoonlijke en familieleven. Hij krijgt een nieuwe carrière kans én een complexe relatie met iemand die heel belangrijk voor hem is…

Meer Informatie


19 mei Unbreakable Kimmy Schmidt seizoen 3

Op 19 mei is Unbreakable Kimmy Schmidt terug! Deze Amerikaanse komedieserie is begonnen in 2015 en heeft Ellie Kemper in de hoofdrol. In seizoen 3 spelen gaststerren als Daveed Diggs, Laura Dern en Josh Charles. Deze feel-good-serie is een groot succes!

De serie volgt Kimmy Schmidt, die wordt bevrijdt uit een sekte. Vervolgens wil ze haar verloren tijd inhalen. Ze gaan naar New York om hier spontaan de leukste dingen mee te maken!

Meer Informatie


26 mei Bloodline seizoen 3

bloodline

In april is de teaser van seizoen 3 gelanceerd. Netflix maakte daarbij bekend dat het 3de seizoen van Bloodline op 26 mei te volgen is. Seizoen 3 is tevens het laatste seizoen. Door het verliezen van een entertainment subsidie wordt het te duur om verder te gaan met de productie.

In Bloodline staat de familie Rayburns centraal. De gerespecteerde mensen uit Florida Keys bewaren duistere geheimen. Wanneer het zwarte schaap van de familie terugkeert, dreigen deze geheimen te worden onthuld.

De spanningen bouwen zich steeds verder op. De relatie tussen de familieleden wordt steeds slechter. Langzaam worden goede mensen gedwongen om slechte dingen te doen…

Meer Informatie


30 mei House of Cards seizoen 5

House of Cards

Aan het einde van mei komt er iets op Netflix te staan waar we allemaal op hebben gewacht: Seizoen 5 van House of Cards!

House of Cards is de 2de Netflix Original en zeker 1 van de beste! Op 30 mei komen alle 13 afleveringen online van seizoen 5 te staan. Je kunt dus lekker alles achter elkaar kijken!

In seizoen 4 zagen we genoeg sandalen, contoversies, drama en verdeling. In seizoen 5 kan Frank Underwood wel eens een oorlog ontketenen. Het 4de seizoen eindigde namelijk met Frank’s woorden: ”We don’t submit to terror… we make the terror!”

Meer Informatie


Nieuwe documentaires

Deze maand komt er een spraakmakende documentaire online te staan:

19 mei The Keepers seizoen 1

The Keepers is een Netflix documentaire uit 2017. Deze Netflix Original begint op 19 mei. Deze documentaire serie is geregisseerd door Ryan White en heeft 7 afleveringen.

The Keepers gaat over de onopgeloste moord op zuster Cathy Cesnik en de misbruik van vele kinderen

. De zuster verdween op 7 november 1969. Haar lichaam werd, op 3 januari 1970, gevonden bij een stortplaats in Lansdowne, Maryland. De documentaire onderzoekt de mogelijke link, met de van misbruik verdachte, priester Joseph Maskell…

Meer Informatie